| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
BrickTop je napisao/la: ZeitgeistPreporučujem svima, dokumentarni film koji jednostavno otvara oći o nekim stvarima u svijetu. POTPISUJEM!! Ja ga imam na hard disku, ali nikako da ga pogledam. Malo sam preletio i ima super scena. Ona na početku mi se sviđa o nevidljivom čovjeku koji živi na nebu. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 23 kol, 2008 5:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 28 kol, 2008 11:04 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
The young Indiana Jones chronicles
| sub 07 vel, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
salo... ili 120 dana sodome
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 07 vel, 2009 6:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Uzeo sam dozu Dextera 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 08 vel, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
dašo je napisao/la: salo... ili 120 dana sodome Konacno si pogledao, ha? I? Kakvi su dojmovi? Ja zadnje gledala Dan poslje sutra 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 vel, 2009 2:38 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Dejanira je napisao/la: dašo je napisao/la: salo... ili 120 dana sodome Ja zadnje gledala Dan poslje sutra  hehehe i ja takoder 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 08 vel, 2009 3:07 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Max Payne 
|
| pon 09 vel, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
The Young Indiana Jones - Phantom Train of Doom
| pon 09 vel, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Casanova s glavnim likom nažalost pokojnim Heathom Ledgerom 
|
| ned 15 vel, 2009 1:35 am |
|
 |
|
So Say We All
|
The Curious Case of Benjamin Button
Vrlo emotivan film, solidno potrošenih 2 i pol sata.
| čet 11 lip, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
film? mislim da mi je Martyrs bio zadnji. dosta dobar emocionalan hororac ... pogledah Horsemen ... onako, ne baš odlično ali dobro. confessions of a shopaholic ... ne želim ni spominjati.
eto to je zadnje što pogledah ...
| čet 11 lip, 2009 8:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Terminator: Salvation
Nije mi žao utrošenog vremena, gušt je takve spektakle u kinu gledat, al da film valja, to nikako.
|
| čet 11 lip, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Housa...još 3 do kraja iz 5 sezone 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 11 lip, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Terminator: Salvation
Nije mi žao utrošenog vremena, gušt je takve spektakle u kinu gledat, al da film valja, to nikako. I ja sam isto zadnje gledala T4. Slažem se sa svim što si rekao. Mogao bi nešto komentirat u tom topicu, godilo bi još nečije mišljenje, s obzirom da samo Pol i ja filozofiramo o filmu.
| čet 11 lip, 2009 11:10 pm |
|
 |
|