Sada je: sri 05 kol, 2026 11:37 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 746 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 50  Sljedeća
 Što ste zadnje gledali? 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Što ste zadnje gledali?
E Wildy, čuo sam trač da ako netko tipka previše o nekom filmu, da mu prsti popucaju dok diraju tipkovnicu. Stoga nemoj dalje pisati jer svi sve znamo.

ned 26 lip, 2011 6:47 pm
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
pahuljica je napisao/la:
i tako pogledah ja i Red Riding Hood :)

[ http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/52/5257/LVXZG00Z/posters/red-riding-hood.jpg ]

...svi znate priču pa eto...ovo je malo puno modernizirano osim crvenog plašta i bako a zašto imaš tako velike oči :mrgreen: Ova crvenkapica je više za veliku djecu :P

Pogledao i ja sinoć.

+) lijepo snimljeno, koristi elemente klasične bajke
-) Twilight vibra je prejaka

ned 26 lip, 2011 8:14 pm
Profil Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
_Oz je napisao/la:
Pogledao i ja sinoć.

+) lijepo snimljeno, koristi elemente klasične bajke
-) Twilight vibra je prejaka

Jel to horor ili kvazi fantasy? 8-[

ned 26 lip, 2011 8:15 pm
bubica
bubica

Spet je napisao/la:
Jel to horor ili kvazi fantasy? 8-[

Fantasy trash ljubić s elementima kvazi horora. :zubo:

ned 26 lip, 2011 8:31 pm
Profil Web stranica
Commander
Commander

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
Superman 2. :skok: :inlove:

Kneel before Zod!

slika

ned 26 lip, 2011 10:31 pm
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Miki je napisao/la:
E Wildy, čuo sam trač da ako netko tipka previše o nekom filmu, da mu prsti popucaju dok diraju tipkovnicu. Stoga nemoj dalje pisati jer svi sve znamo.

Da, tako nešto, ili jednostavno klikneš ovdje i upišeš ime filma.

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

pon 27 lip, 2011 12:22 am
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
ovo također pomaze.
u svakom slucaju, doci do sinopsisa filma nikad nije bilo jednostavnije.

pon 27 lip, 2011 3:06 am
Profil ICQ Web stranica
Number One
Number One

Mislim da je bit u tome da se kaže svoje mišljenje o filmu a ne neki tuđi sinopsis. :zubo:

uto 28 lip, 2011 11:30 am
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Napisati svoj sinopsis (jedna rečenica je okej) ne bi trebao predstavljati problem bilo kome tko je uspješno položio 2 razreda osnovne škole.
I svatko tko je ima osnove informatičke pismenosti bi trebao znati kako kopipejstati link. 30-60 sekundi posla, kako bi drugima koji su zainteresirani olakšalo dolazak do više informacija.

I Oz je na to već upozorio. I kad sam mu skrenuo pozornost za ovaj slučaj, po starom običaju je odlučio ignorirati.

Pa dobro, od sada ću ja paziti na to i imati 0% toleranciju za spam.

Spet je napisao/la:
Mislim da je bit u tome da se kaže svoje mišljenje o filmu a ne neki tuđi sinopsis. :zubo:
Upravo tako.

Poanta teme nije kvarks playground stil nizanja postova, ni kao zamjena za "funny slike" topic, već napisati svoje mišljenje o filmu i eventualno razmjeniti mišljenje s drugima.

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 28 lip, 2011 1:47 pm
fluffy

Spol: Ženski
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
pa krenimo :mrgreen:

pogledah Beneath the Dark

slika

Vozeći se na vjenčanje u Las Vegas kroz pustinju Mojave, Paul and Adrienne skrenu sa autoceste i stanu u Royjevom motelu i cafeu. Taj motel se čini kao nadrealno mjesto sa čudnim miksom putnika koji prisiljavaju ovaj par da otkriju svoje skrivene tajne i strašnu stranu trenutačne situacije...

...što ja kažem...pa film je fora, jedan od onih sa malo čudnim krajem ali vrijedi ga pogledati... :thumbs2: nije mi žao što sam ga slučajno skinula (namjera mi je bila jedan drugi no uspjela sam skinuti taj nekim čudom 8-[ )

zatim Dylan Dog: Dead of Night

slika

U New Orleansu, Dylan Dog istražitelj noćnih mora pristaje preuzeti slučaj svoje nove klijentice Elizabeth u kojoj istražuje čudno umorstvo njenog oca ilegalnog dilera rijetkim relikvijama. Vrlo brzo na putu mu se nađu mnoge prepreke u vidu neprijateljskih vampira, vukodlaka i zombija, koji ga žele spriječiti da riješi slučaj.

...svi smo barem jednom čuli za njega, Dylan Dog je moj najdraži strip i eto odlučih pogledati i taj film...eh, glumac jest kjutiš ali khm...ipak mi nije najbolje utjelovio lika kojeg je glumio...a i što mi je najgore...nije bilo Groucho-a...baš su mi falili njegovi vicevi...tj. pokušaji pričanja viceva :mrgreen:
...film mi je skroz djelovao neobično... :scratch: iako postoji i neka talijanska verzija filma koju ja čak i imam ali ju nikad nisam pogledala...da, sada mi je palo na pamet 8-[
...a ono, tko voli vukodlake, vampire i zombije neka baci pogled :mrgreen:

pet 01 srp, 2011 2:23 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

pahuljica je napisao/la:
Zanimljivo, mogao bih to nabaviti i pogledati :)

Pretpostavljam da će ekranizacija biti loša, ali možda film sam za sebe bude dobar, ako ne pretjeraju sa tim, kako pahuljica kaže, vukodlacima, vampirima i zombijima :)
(i šta fakat nema Groucha?! :thumbs3: to je ko da u GoTu nema Neda)

Apocalypto (2006)
Kako (barem neki od nas) znamo iz povijesti, slom civilizacije Maja započeo je i prije dolaska Europljana. Film prati doživljaje mladog urođenika kojeg na prelazu otmu članovi naprednijeg plemena i koji od njih pokušava pobjeći i vratiti se da spasi ženu i dijete...

Iako je sve to oko potjere malo predugo traje, i bude previše teatralno, film se da pogledati do kraja. Film nudi zanimljiv prikaz života indijanaca koji žive u prašumi, kao i život nešto naprednijih žitelja u gradovima majanske civilizacije.
Već dugo (od kako sam čitao Mister No-a kao mali :) ) nisam naišao na scene poput onih da se ranu zatvara koristeći mravlje glave :)
Također je fora da se u filmu govori majanskim jezikom a ne nekim krnjim engleskim kako to obično bude običaj :)

7.5

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 01 srp, 2011 4:48 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
Dylan Dog: Dead of Night - Nemam pojma zašto se tako zove film. Film je smeće. Mogao bih napisati par tisuća znakova o tipu smeća kakvo je ovo filmče, ali ne želim. Film ne valja. Pametnome dosta.

X-Men: First Class - Nadfilm. 8/10 minimalno. Fassbender očekivano rula, McAvoy isto posjeduje, film je zakon, bromanca je fora, i sve biva jako ok.

pet 01 srp, 2011 5:13 pm
anarho trekkie

The Boz je napisao/la:
Dylan Dog: Dead of Night - Nemam pojma zašto se tako zove film. Film je smeće. Mogao bih napisati par tisuća znakova o tipu smeća kakvo je ovo filmče, ali ne želim. Film ne valja. Pametnome dosta.
Po ovome što je pahuljica napisala, da se iščitati da film nije bog zna što. No pogledat ću ga pa onda komentirati...

The Boz je napisao/la:
X-Men: First Class - Nadfilm. 8/10 minimalno. Fassbender očekivano rula, McAvoy isto posjeduje, film je zakon, bromanca je fora, i sve biva jako ok.
Zar i ti, isto kao i Ant, "superheroj" filmove ne smatraš SFom? :-k

I BTW, daj stavljaj linkove na film, i malo više opisa o čemu se u filmu radi... ovaj tvoj post nisam izbisao samo iz razloga jer prvi dio može proći pod komentiranje pahuljićinog komentara...

slika

pet 01 srp, 2011 5:24 pm
Number One
Number One

The Boz je napisao/la:
Fassbender očekivano rula, McAvoy isto posjeduje, film je zakon, bromanca je fora, i sve biva jako ok.

McAvoy posjeduje... :zbunj:

sub 02 srp, 2011 2:10 pm
bubica
bubica

Spet je napisao/la:
The Boz je napisao/la:
Fassbender očekivano rula, McAvoy isto posjeduje, film je zakon, bromanca je fora, i sve biva jako ok.

McAvoy posjeduje... :zbunj:

Yeo, obojica posjeduju. Šteta što je film režirao čoban, umjesto Briana Singera. Fassbender (Irski Njemac / Njemački Irac) je htio da njegov Magneto priča čisti Britiš kao i Ian McKellen, ali Matthew Vaughn nije htio da ispadne da glumci imitiraju staru postavu pa je rekao Fassbenderu da priča svojim materinjim naglaskom. Bez veze, IMO zbog toga nastaje malo prevelik jaz između te dvije verzije Magneta. U biti, nije čak ni stvar u jazu... Stvar je u tome što Sir Ian naprosto JEST magneto... Mislim da je jasno što želim reć.

Npr. zamislite da je Zachary Quinto iz Alabame ili Missispija, i da mu je JJ Abrams rekao "samo ti pričaj po domaći, Spock ionako nije Zemljanin, nije važno kakav naglasak ima". :|

Kevin Bacon (koji mi je inače zakon) je u ovom filmu truba. Kao da uopće ne "glumi" nego se zahebava. Totalna karikatura.

January Jones (Emma Frost)... Mislio sam da je to možda i najgora ženska glumačka izvedba u nekom američkom filmu još od Natalie Portman u SW2 i 3... Dok nisam vidio Jolene Blalock u SG1-u (Ishta). Majko Božja, to je bio jedan stvarno novi, dotad neviđen nivo suckanja (no pun intended, više o tome u onoj mojoj SG temi).

sub 02 srp, 2011 2:24 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 746 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 50  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: