| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
Ja od jučer gledam " Outcasts" S obzirom da ima samo 8 epizoda i da je ukinuta, vjerojatno ću je i pogledati kroz koji dan... Serija mi nije bog zna što, i teško da je mogu preporučiti, ali meni je gledljiva. Krenuo s time jer nema ništa novog TV SFa koji bi mogao gledati, a staro što vrijedi sam već odavno pogledao (osim Lexxa ali ne da mi se počinjati), a u fazi sam da mi se ne da čitati knjige iako na kratkoročnoj listi imam još 2 i pol knjige. Možda polako dolazi vrijeme da ispočetka krenem gledati Babylon 5 Jesi li štogod zanimljivog naučila iz filma? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 19 svi, 2011 1:07 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Jesi li štogod zanimljivog naučila iz filma?  http://youtu.be/NgSy7daUm78Moj savjet je da stišaš muziku...  I da ne budem off topic... zadnje što sam gledala je... 
| čet 19 svi, 2011 9:13 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Zadnje sam pogledao 3. epizodu 1. sezone Torchwooda i za sada je dobra. NAzalost nije kao Doktor, ali ima Captain Jacka pa cu gledati i dalje  . Ah, Bellydancing  Nije lose za gledati Bio sam prosle godine na Split Tribal Fusion festivalu, neke moje prijateljice su nastupale 
| čet 19 svi, 2011 11:31 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
počela sam gledati britansku serija The I.T. crowd. Doduše pogledala sam samo 2 epizode ali sviđa mi se. Ima 4 sezone i svaka sezona po 6 epizoda. A 5 sezona bi trebala krenuti.
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| čet 19 svi, 2011 12:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Thorfilm lijepo izgleda. dosla mi je zelja gledanjem zelaznyevih amberskih kronika u filmskom formatu. e, da, i onaj dio na zemlji je vise manje bezveze, uz izuzetak par zakon quoteova.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 20 svi, 2011 12:55 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Skyline Film mi nije osta upecatljiv nesto ..osim jedne male sitnice , nema happy end 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 20 svi, 2011 1:21 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: Skyline Nemoj samo reći da si ga gledao u kinu. 
|
| pet 20 svi, 2011 1:31 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne ..doma san gleda ,prije nekih uru dvi ure , skinut zajedno sa "The way back" (kojeg nisan jos pogleda)  Zadnje sta san u kinu gleda je battle: los Angeles
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 20 svi, 2011 1:39 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Neka vas ne zavarava visoka ocjena na imdb. Ljudi osjetljivijeg želudca trebaju izbjegavati ovaj film. That's me. Više o filmu: http://www.imdb.com/title/tt0088846/Sorron je napisao/la: Bio sam prosle godine na Split Tribal Fusion festivalu, neke moje prijateljice su nastupale  Jelly! Koje prijateljice?  Nju film aj vočt...  Skraćeno: - negativno: promašaj u odabiru glavnog glumca, glavni lik prikazan dvodimenzionalno, slobodan scenarij koji ne prati baš knjigu, ili u slučaju da je prati onda je to dosta izmješano, toliko izmješano da je nepratljivo, plus par "lipo&friško"/gay scena (  ) plus masu nerazrađenih, nabacanih golišavih/razvratnih scena plus sado mazo (  ), a psihološka raščlamba likova je svedena na minimum, i to u filmu koji je rađen po knjizi koja upravo govori o psihologiji i duhovnosti, i paranormalnim stvarima; - pozitivno: colin firth po običaju odličan i totalno odudara od ostatka glumačke ekipe čime se stječe negativan dojam da nije dobro ukomponiran u cijeli film, raskošna scenografija Više na imdb: http://www.imdb.com/title/tt1235124/
| sub 21 svi, 2011 3:08 pm |
|
 |
|
Number One
|
 Napokon film po mom guštu! Ocjena 9/10! Htjela sam počupat kosu na kraju...  Film nudi puno više od SF i puke pucačine, kako naoko izgleda, te je svojevrsna kritika ljudske prirode i zbivanja u svijetu... http://www.imdb.com/title/tt1136608/
| pon 23 svi, 2011 9:36 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
gledala ga prije nešto više od godinu dana i konačno sam dočekala ovakav odnos ljudi i aliena. Genijalan film 
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| pon 23 svi, 2011 10:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
slj. mj. definitivno gledam taj film 
| pon 23 svi, 2011 10:10 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Spet je napisao/la:  Neka vas ne zavarava visoka ocjena na imdb. Ljudi osjetljivijeg želudca trebaju izbjegavati ovaj film. That's me. Više o filmu: http://www.imdb.com/title/tt0088846/Brazil je kult.
|
| pon 23 svi, 2011 10:58 pm |
|
 |
|
Number One
|
Jep. Al moja opaska još uvijek stoji. 
| uto 24 svi, 2011 8:58 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
upravo pogledah Season of the Witch Film o dvojici križara koji moraju u samostan otpratiti djevojku optuženu da je vještica. Fora film za pogledati, sasvim je ok 
| ned 29 svi, 2011 10:05 pm |
|
 |
|