| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
ma nije, nije. ali se, pogotovo iz danasnje perspektive, radi o trashu teske kategorije. doduse, za vrijeme u kojem je snimljen, film je posjedovao impresivne kompjuterske efekte, samo sto oni danas izgledaju najblaze receno smjesno. plus, lijepo se vidi kako su u osamdesetima ljudi imali mistificiranu ideju o racunalima i informatici opcenito (konkretno, svijet "u racunalu" je prikazan poput grada u kojem se programi koji izgledaju poput ljudi natjeravaju s motorima)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 06 sij, 2011 3:42 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Zanimljiv film sa veoma interesantnim zapletom i radnjom. Preporuka! 9/10
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 07 sij, 2011 11:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Gledao sam neki dan Ritchiev Revolver. Manje humorističan i daleko zbunjujući uradak od prethodnog hita Snatch.
|
| pet 07 sij, 2011 11:22 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Film je odličan do nekih 20-30 minuta pred kraj. Kad stvari postanu previše... previše. 
| sub 08 sij, 2011 7:05 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 zabavan film, možda čak po radnji mrvu dosadan ali dobri su glumci pa to daje dodatni plus 
| sub 08 sij, 2011 7:33 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| uto 11 sij, 2011 2:37 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 simpatična komedija za opuštanje 
| uto 11 sij, 2011 5:39 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
| uto 11 sij, 2011 9:38 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Benjamin Button je dosta dobar film, malo depresivan na trenutke, ali jako kvalitetan imho...
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sri 12 sij, 2011 1:49 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Film o nastanku RAF-a i njihovim operacijama. Ljevičarska urbana gerila u Zapadnom Berlinu krajem 60-ih do kraja 70-ih godina prošlog stoljeća.
| sri 12 sij, 2011 11:34 am |
|
 |
|
fluffy
|
 sa Fockerima je uvijek zabavno  ...jučer navečer pogledala:  ...film je veoma intrigantan...tko ga je pogledao nek mi se javi na pm da si razjasnim neke stvari 
| ned 13 vel, 2011 4:44 pm |
|
 |
|
Desolate
|
 Solidan film. 7/10

|
| uto 15 vel, 2011 12:34 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 15 vel, 2011 1:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
E, valja li to?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 vel, 2011 5:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Zapravo i valja. Samo što na kraju odeš s nekim čudnim osjećajem u želucu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 15 vel, 2011 7:14 pm |
|
 |
|