| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: serije
covjece, kolko toga ima! da bar ja imam vremena tako gledat televiziju! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 27 vel, 2008 10:03 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ovaj...na tv-u: ponekad (1-2 put tjedno  )lude sedamdesete i dr.house, scrubs, a svaki dan TNG.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 27 vel, 2008 10:46 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ant je napisao/la: covjece, kolko toga ima! da bar ja imam vremena tako gledat televiziju!  Sve se može. Al na svu sreću većina njih neide svaki dan.
|
| pet 29 vel, 2008 3:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Kunić je napisao/la: Serije koje trenutno pratim: 1.Ponos Ratkajevih (kada sam ujutro u školi, a kada sam popodne onda gledam reprizu sljedeći dan). 2.Zabranjena ljubav (gotovo svaki dan). 3.Stvorenja (obavezno svaki ponedjeljak i nedjelju). 4.Zvjezdane Staze (kada sam ujutro u školi). 5.Nedaj se Nina (simpa mi je serija). 6.CSI (sve). 7.Bibin svijet (kada se sjetim).
To je moj kratki popis. Prošle godine on je bio i PUNO veći, al sad više nisam onaj isti od prošle godine. ...jel ti gledaš neki edukativni program? ...ako nisi isti od prošle godine, kaj pa si tek onda gledao... ?
| ned 02 ožu, 2008 3:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 02 ožu, 2008 3:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...na kojem je to programu? ...nisam zamijetio naslov u preporučanim sadržajima televizijama...
...meni su odlični dokumentarci... uglavnom putopisni...
| ned 02 ožu, 2008 3:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
na NOVOJ, probao sam skinut, no nekaj ne dela, moral bum ponovno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 02 ožu, 2008 3:46 am |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: ...jel ti gledaš neki edukativni program? ...ako nisi isti od prošle godine, kaj pa si tek onda gledao... ?
Ajmo reći da sam ih češće pratio. Sada propustim do 5 epizoda. Gledam i edukativan program kad mi se učini zanimljivim.
|
| ned 02 ožu, 2008 9:32 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
lude sedamdesete su zakon btw...nakon večerašnjih iskustava sa spoilanjem losta u klubu  vidim da ću se morati ubrzati s tim...ja sam užasno spora s gledanjem serija na kompu. kad je na tv-u pratim redovito (jednu ili dvije stvari, ali redovito - kao sad tng), ali kad gledam na kompu pogledam jednu epizodu svakih 10 dana 
_________________ njanjanja
|
| pon 03 ožu, 2008 2:16 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Lil'Mee je napisao/la: lude sedamdesete su zakon btw...nakon večerašnjih iskustava sa spoilanjem losta u klubu  vidim da ću se morati ubrzati s tim...ja sam užasno spora s gledanjem serija na kompu. kad je na tv-u pratim redovito (jednu ili dvije stvari, ali redovito - kao sad tng), ali kad gledam na kompu pogledam jednu epizodu svakih 10 dana  Zašto ja nisam bio kad se spojla o LOST-u?? ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| pon 03 ožu, 2008 2:20 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jel tko pratio Deadwood?? Zakon serija! 
| čet 22 lis, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja sam pratio... ...da zanimljiva je... ...fora mi je kako su scenaografiju napravili... ...te kako su uspijeli dočarati kako se nekad živjelo u Americi...
| čet 22 lis, 2009 2:15 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Da, a likovi su istiniti... priča doduše se poklapa s istinitim događajima u nekoj alternativnoj stvarnosti... Ja sam prvo gledala 2. sezonu pa onda 1., pa mi bilo zanimljivo vidjet kako su likovi napredovali, i fora mi u zadnjoj epki 2. sezone, ona šepavica daje Trixie njen broš koji joj je Trixie dala da proda u 1. epki prve sezone kako bi kupila pištolj. Mene živo zanima kakva je 3. sezona. Nadam se da je Cy Tolliver crko...
| čet 22 lis, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a mislim da je i bila treća sezona prikazana... ...je zatnje tvoje nadanje...ostaje samo na tome... 
| čet 22 lis, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..ajme ajme "McLeod's daughters" je fenomenalna serija. Pa ni' čudno što obožavan DS9  . "Outrageous fortune" za one ki oćeju poznavati svako umijeće snalaženja.. ..i kultna "Felicity"..

Soap Trek Deep Place Nine
|
| pon 18 sij, 2010 8:27 pm |
|
 |
|