|
Sada je: sri 29 srp, 2026 12:32 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
 Re: serije
Da je serija malo usporena jest, iako mislim kako si trebao dat još malo vremena jer se tek kasnije počinje serija razvijat. Meni je dobra i zbog tog nekog pravnog aspekta a i sa političkog. Serija je neka malo slabija kopija Pravde za sve s tom razlikom što je ipak najveći fokus na tu obitelj...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 22 lis, 2012 2:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Kako stvari stoje, CBS će ukinut ili The Mentalist, ili The Good Wife. Budući da ne želim ostat bez Mentalista, primoran sam navijat za ukidanje TGW-a. 
|
| ned 28 lis, 2012 6:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Ma da? Koji je razlog? Meni su obje serije dobre, prema tome kako god odluka pala na gubitku sam ..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 29 lis, 2012 6:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Illuvator je napisao/la: Ma da? Koji je razlog? TGW praktički od početka ima slabu gledanost, ali je ljubimica kritike i daju joj svakakve nagrade. S druge strane, The Mentalist je vlasništvo WB-a, a CBS je samo prikazivač. Zato su ga makli sa četvrtka navečer na nedjelju, jer su htjeli napravit mjesta svojim serijama. Ukoliko CBS odluči nogirat Mentalist, pretpostavljam da postoji šansa da WB seriju ponudi nekoj drugoj mreži, al pitaj boga kakav ugovor imaju.
|
| pon 29 lis, 2012 10:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sinoć na preporuku nekoliko prijatelja pogledah prve 4 epizode serije "The strain". Nisam razočaran, serija mi se na prvu svidjela i već sada mogu reći da mi postaje najbolja vampirska serija koju sam do sada gledao! (mislim, nije ni da ima bog zna kakvu konkurenciju  ) Ja zabrijao da je Sov otvorio temu o seriji (ili najavio da bude), pa s obzirom da nije eto malo reaktiviram ovu zamrlu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 11 lis, 2014 11:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Sinoć na preporuku nekoliko prijatelja pogledah prve 4 epizode serije "The strain". Nisam razočaran, serija mi se na prvu svidjela i već sada mogu reći da mi postaje najbolja vampirska serija koju sam do sada gledao! (mislim, nije ni da ima bog zna kakvu konkurenciju  ) Ja zabrijao da je Sov otvorio temu o seriji (ili najavio da bude), pa s obzirom da nije eto malo reaktiviram ovu zamrlu  Oho! Welcome to the club Serija je odlična i jedva čekam 2. sezonu Čak mi je malo bolja od Walking Deada koji sutra kreće napokon.
I da, rekoh prije da ću otvorit temu, al sam zaboravio. Budem sutra.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 12 lis, 2014 12:15 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ne znam ovako na prvu postoji li otvorena tema no evo upravo pogledala prvu epizodu na hrt2 "Under the dome" i sviđa mi se  ...i sada baš vidim da ima tri sezone, za sada jel...biti će veselo 
| sri 15 lis, 2014 10:04 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Da, i ja sam pogledao prvu epizodu i svidjela mi se. Definitivno ću pratiti ovu seriju. Hvala Hrt-u što me navukao na još jednu seriju nakon Kuće od karata. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| čet 16 lis, 2014 4:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Uz tu seriju i Most na HRT1 večer mi je sasvim dovoljno popunjena...još eventualno ako ne zaspim mogu pogledati i CSI: Las Vegas, no npr. jučer sam zaspala i nisam na kraju vidjela tko je bio ubojica a epizoda je baš bila dobra ...vidjela sam da uskoro počinje i serija Castle na Domi mislim, frendica mi je o toj seriji govorila još daavnih dana, no bojim se da ću morati čekati reprize jer sumnjam da će mi se uklopiti u ovaj trenutačni raspored serija koje pratim, ako se ne varam preklapati će se sa Kupolom ...tko će sve to pratiti, ponekad stvarno poželim da postoje opet samo prva tri programa HRT-a i zdravo 
| čet 16 lis, 2014 6:00 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Ja eto pogledam Warehouse 13, Under the Dome i također CSI za kraj večeri. Neloš program na Hrt-u nakon dugog vremena. Ubojica je bio otac djevojaka, koji ih je inače i držao zatočene sve te godine. Inače sam prilično hladnokrvan kod CSI-a, ali ova epizoda je bila baš uznemirujuća, pogotovo zbog spomenutog otkrića na kraju.Ništa, večeras opet Under the Dome i CSI, u petak Criminal Minds. Što se tiče Castle-a, odlična serija, svakako preporučujem. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| čet 16 lis, 2014 6:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Castle je super serija , znan je pogledat na Fox -u. , Warehouse 13 isto pogledan tu i tamo ali nisam je gleda bas redovito , sve ostalo negledan na tv-u nego online a to je teško i nabrojit jer je serija puno , trenutno su Arrow i Twd najinteresantniji !
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 16 lis, 2014 8:06 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Nikako da se natjeram da počnem gledati Arrow, uvijek se neka serija ispriječi. Trenutno gledam Gotham i Flasha online, pa bih mogao uz to i Arrow. The Walking Dead jednostavno ne podnosim, prva sezona još kako-tako, dalje sve sapunjara i razvodnjeno.

|
| čet 16 lis, 2014 8:16 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Elim Garak je napisao/la: Ja eto pogledam Warehouse 13, Under the Dome i također CSI za kraj večeri. Neloš program na Hrt-u nakon dugog vremena. Ubojica je bio otac djevojaka, koji ih je inače i držao zatočene sve te godine. Inače sam prilično hladnokrvan kod CSI-a, ali ova epizoda je bila baš uznemirujuća, pogotovo zbog spomenutog otkrića na kraju.Ništa, večeras opet Under the Dome i CSI, u petak Criminal Minds. Što se tiče Castle-a, odlična serija, svakako preporučujem.  hvala na otkricu ubojice  ...ubuduce kada zaspim te pitam da mi kažeš kraj hehe  ...a Castle, pa vjerujem da cu ga pogledati kad tad 
| čet 16 lis, 2014 8:57 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Elim Garak je napisao/la: Nikako da se natjeram da počnem gledati Arrow, uvijek se neka serija ispriječi. Trenutno gledam Gotham i Flasha online, pa bih mogao uz to i Arrow. The Walking Dead jednostavno ne podnosim, prva sezona još kako-tako, dalje sve sapunjara i razvodnjeno. Flash i Arrow su povezane serije ,dobro je pogledat Arrow prije Flash-a s obzirom da će se tokom prve sezone Flash-a i treće sezone Arrow-a radnja isprepletat , a dobro je znat pozadinu radnje u seriji Arrow i pozadinu Oliver Quenna u seriji , u prvoj epizod Flasha je ima kratko pojavljivanje a Barry je gostova i u drugoj sezoni Arrow-a prije neg ga je udarila munja !!
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 16 lis, 2014 10:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
pahuljica je napisao/la: Elim Garak je napisao/la: Ja eto pogledam Warehouse 13, Under the Dome i također CSI za kraj večeri. Neloš program na Hrt-u nakon dugog vremena. Ubojica je bio otac djevojaka, koji ih je inače i držao zatočene sve te godine. Inače sam prilično hladnokrvan kod CSI-a, ali ova epizoda je bila baš uznemirujuća, pogotovo zbog spomenutog otkrića na kraju.Ništa, večeras opet Under the Dome i CSI, u petak Criminal Minds. Što se tiče Castle-a, odlična serija, svakako preporučujem.  hvala na otkricu ubojice  ...ubuduce kada zaspim te pitam da mi kažeš kraj hehe  ...a Castle, pa vjerujem da cu ga pogledati kad tad  Nema na čemu, dogovoreno. Svakako pogledaj. Castle, House, Mentalist, to su serije koje mogu uvijek pogledati.

|
| čet 16 lis, 2014 10:40 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|