| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
|
 Re: The Tudors
Meni je za sada odlicna serija. Henrik je kralj, dobro je biti kralj. Anne je prezgodna.
|
| pet 07 sij, 2011 9:34 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Pogledah sinoćnju epizodu. Serija je teško smeće. Da prostite.  Ništa nalik prijašnjim serijama o Henriku VIII. Gluma je katastrofa, glumci su bože sačuvaj, a scenarista treba spalit. 
| pet 07 sij, 2011 2:08 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Si ti sigurna da si okrenula na pravi kanal? Ansambl je creme de la creme pobogu.  Sve do zadnjeg glumci s pedigreom, osim one Natalie Dormer, priznajem da ju nigdje drugdje nisam vidio.
|
| pet 07 sij, 2011 4:56 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A kojim prijašnjim serijama o H 8?  Sve si odgledala, pa onda uspoređuješ sa jednom epizodom ili si bezveze opalila? Oz - Dornericu nisam ni ja vidio, IMDB kaže da je tek na startu karijere, uglavnom glumata po serijama i tv filmovima. Meni ona izgleda ko Anja Alavanja, samo neplavuša, samim time zgodnija. 
|
| pet 07 sij, 2011 5:23 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja nisam gledala prva 4 nastavka...se da pohvatati? 
| pet 07 sij, 2011 5:39 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Kolko je teško pohvatat nešto što se ionako vrti oko golotinje?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 07 sij, 2011 5:44 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Kolko je teško pohvatat nešto što se ionako vrti oko golotinje? Ovisi koliko su nauljeni. 
|
| pet 07 sij, 2011 6:02 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
aha, znači može 
| pet 07 sij, 2011 6:33 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Kolko je teško pohvatat nešto što se ionako vrti oko golotinje? Upravo to. _Oz je napisao/la: Si ti sigurna da si okrenula na pravi kanal? Ansambl je creme de la creme pobogu.  Sve do zadnjeg glumci s pedigreom, osim one Natalie Dormer, priznajem da ju nigdje drugdje nisam vidio. RTL2 i pisalo je TUDORI svaki put nakon reklama. 
| pet 07 sij, 2011 6:41 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Spet je napisao/la: RTL2 i pisalo je TUDORI svaki put nakon reklama.  ovaj, što ne ide to na Domi 
| pet 07 sij, 2011 6:42 pm |
|
 |
|
Number One
|
pahuljica je napisao/la: Spet je napisao/la: RTL2 i pisalo je TUDORI svaki put nakon reklama.  ovaj, što ne ide to na Domi  Ovaj... 
| pet 07 sij, 2011 6:43 pm |
|
 |
|
fluffy
|
evo pogledala večeras kako mi je priča poznata nije baš bilo previše problema sa radnjom...fora izgleda...mislim da ću ju nastaviti gledati 
| pet 07 sij, 2011 11:07 pm |
|
 |
|
Number One
|
pahuljica je napisao/la: kako mi je priča poznata nije baš bilo previše problema sa radnjom... Radnja se vrti na povjesnoj činjenici da ljudi lišeni odjeće bivaju potpuno nagi. 
| sub 08 sij, 2011 8:13 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Dobra je serija. Nije ekstra ali nije i smeće. U svakom slučaju gledam je svaku večer.Počela druga sezona. Henrik je totalno razvrgnuo odnose s Rimom i uplovio u protestantizam sve zbog jedne trebe koja ga ni ne voli i ševi se sa svakim. Prekrut mi je kao kralj. Fora su mu brčići.
|
| čet 13 sij, 2011 1:51 pm |
|
 |
|
Number One
|
Miki je napisao/la: A kojim prijašnjim serijama o H 8?  Sve si odgledala, pa onda uspoređuješ sa jednom epizodom ili si bezveze opalila? Pa onim... prije ove.  Mislim da je bila ova u pitanju: http://www.imdb.com/title/tt0382737/Meni to izgleda sve jako nategnuto. Mislim da je Henry prikazan više u stilu današnjeg megalomanijaka, nego što se fakat tako ponašao. Ipak su tad bili i drukčiji običaji i načini izražavanja. A Henry, koliko god je bio okrutan bio je i genijalan, a u ovom liku ne primjećujem ni trunku genijalnosti. Sve se svodi na to da on želi pohebat trebu a ostali odlučuju umjesto njega, kao da on nema vlastiti mozak. Ni ne sliči fizički na Henrya VIII.  Cijelo vrijeme sam pod dojmom da mu treba baberinić ili mnoštvo maramica da obriše svu tu balu koju čovjek izluči za vrijeme vlastitog psihoranjavanja. I nije mi jasno kako mu do sad nisu eksplodirale glasnice. 
| uto 18 sij, 2011 2:54 pm |
|
 |
|