|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sub 18 tra, 2026 5:08 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Operacija TRIJUMF
...eto završio show...
...bosanci su najviše glasali, pa su njihovi predstavnici završili u finalu...
...naši: Igor je ispao nedjelju prije polufinala, a Ana u polufinalu, no sljedeći dan je bilo finele, pa nije bad...
...hrvati su ljeni na telefonima bili... ...no Ana je već dobila svoju pjesmu, koja je solidna... ...jednako kao i Milica iz Srbije koja je na polovici showa ispala... i ima super pjesmu... ...a za Igora će mo definitivno još ćuti... jer njegov vokal je jedinstven...
...filalisti... bilo ih je 5... ...prvi su ispali Nina iz Crne Gore i Danijel iz Srbije...
...potom Aleksandar iz Makedonije...
...i ostali Vukašin i Adnan iz BiH... Vukašina čekaju brojne ponude vani... kojih jš i nije ssvjestan, jer ima prepoznatljiv rokerski vokal, i navijao sam za njega od početka...
...i na kraju je pobijedio Adnan , koji je skoro i odustao od svega... ...pa se uspio izvući i tek onda pokazao sve što zna...
...po meni nije on bio najbolji... ...ali tako je publika htjela...
...no drago mi je što su se Igor i Ana jako dobri pokazali... ...te će mo ih slušati na našoj sceni, siguran sam...
| uto 06 sij, 2009 3:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|