| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Scott Bakula on TV
Mr.bobo je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Može slika njega s dugom kosom?  ...joj... zar baš moram... ?
Mirna, ošišao ju je... ...glumio je u nekoj predstavi u kazalištu, pa ju je zato puštao... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 ožu, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Može slika njega s dugom kosom?  ...joj... zar baš moram... ?
Mirna, ošišao ju je... ...glumio je u nekoj predstavi u kazalištu, pa ju je zato puštao... Ajd daj stavi sliku... sad baš i mene zanima! 
| uto 17 ožu, 2009 1:45 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Slika 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 17 ožu, 2009 9:10 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 17 ožu, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
|
| uto 17 ožu, 2009 9:20 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Kako možeš tako??? Srce mi se slama...
|
| uto 17 ožu, 2009 9:27 pm |
|
 |
|
|
Izgleda čudno.
|
| uto 17 ožu, 2009 9:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...danas je nastavak presmiješne epizode od jućer... Nove avanture stare Christine 2., humoristična serija Naslov epizode: COME TO PAPA JEFF Epizoda: 3. Kada Christineini roditelji nisu u mogućnosti doći na Dan djedova i baka u Ritchiejevoj školi, Nova Christine predlaže da Jeff (Scott Bacula), novi muškarac u Christineinu životu, pođe kao Ritchiejev posebni prijatelj. Ali kada Christine dozna da Jeff uistinu jest djed, prisiljena je još jednom promisliti o vezi....ja ne vjerujem da su napisali 'Bacula' !!!!!! 
| sri 18 ožu, 2009 10:44 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
U Cinestaru se vrti reklama za njegov novi film... neka komedija po istinitom događaju, on glumi FBI agenta ili neš tako.
| sri 21 lis, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
The informant... se zove film, a Mattom Damonom...
| sri 21 lis, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Danas je Prva liga 3, ne znam dal Nova ili RTL, glumi Bakula...
| čet 22 lis, 2009 1:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
jeeeeeeeeeeeee hvala na info!!! ...ali u 15:05 na Novoj... a ja moram na cross ligu u 16:00 !! ...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
...a dobar je film, komedija totalna...
...treba baletana učiti kako igrati Baseball...
| čet 22 lis, 2009 1:19 pm |
|
 |
|
Number One
|
ur welcome! stavi snimati... tak ja radim s voyagerom...
koji je po tebi Bakulin najbolji film? nešto što fakat svatko treba pogledat?
| čet 22 lis, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...good news... skinuo sam ga jednom davno... ali još nisam pogledao...
...definitivno ''Izvan sumnje''=''Above Suspicion''... ...samo neznam kako ćeš ga nabaviti... ...ja sam ga gledao jedanput na našoj televiziji... i zbilja sam bio oduševljen... ...drugi možda ''The Bachelor's Baby''=''Neženjin sin''... ...konačno odluči jednu curu zvati na spoj i usred tog spoja bane mu druga cura na vrata i uvali mu njegovo dijete i keže da se ona ne može brinuti za njega... a drag film...
...a sreija Quantum Leap... i Mr&Mrs Smith... (daleko je bolja od filma)
| čet 22 lis, 2009 2:22 pm |
|
 |
|