| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: kino - preporuke & komentari
OGamer je napisao/la: Spet je napisao/la: Jel netko gledao Predatore? Kakvi su? reci da se zezas   Pa ni ja još nisam gledao Predators, u čemu je problem?
|
| čet 15 srp, 2010 9:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Mirna i ja jučer u Cinestaru gledali Toy Story 3.
Genijalan crtić, meni osobno najbolji Pixarov uradak još od Monsters Inc. (yep, bolji mi je i od Finding Nemo). Nemoj jbt... šta je stvarno tako dobar? jel bio 3D ili? _Oz je napisao/la: Pa ni ja još nisam gledao Predators, u čemu je problem? Ni nemoj... odnosno... daj pogledaj pa budemo skupa s**li po njemu... 
| pet 16 srp, 2010 2:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la:  Pa ni ja još nisam gledao Predators, u čemu je problem? greska... pisalo je predatore pa sam pomislio na prva dva dela... ali posto vidim da se radi o najnovijem mega sranju koje je krenulo da se pakuje sa alijenimapovlacim zbunjolu (:
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pet 16 srp, 2010 3:06 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
OGamer je napisao/la: _Oz je napisao/la:  Pa ni ja još nisam gledao Predators, u čemu je problem? greska... pisalo je predatore pa sam pomislio na prva dva dela... ali posto vidim da se radi o najnovijem mega sranju koje je krenulo da se pakuje sa alijenimapovlacim zbunjolu (: nema aliena... odnosno nema the aliena... 
| pet 16 srp, 2010 3:24 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja preporučam Princa iz Perzije.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 16 srp, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
moja preporuka: You dont mess with the Zohan The hangover Law abiding citizen
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pet 16 srp, 2010 10:18 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Pogledao Predators! Ima dosta makljaže i ima onog feelinga koji je bio prisutan u prvom djelu. Plus: Predatorove maske ona sa kljovama i ona koju ima elitni predator, jao  , "nečasni predator", nema Aliena! Minus: Isprazni "macho" razgovori... i našlo bi se još toga, ali trenutno sam prepijan i preumoran da pišem. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 17 srp, 2010 3:37 am |
|
 |
|
Number One
|
Wildchild je napisao/la: Pogledao Predators! Ima dosta makljaže i ima onog feelinga koji je bio prisutan u prvom djelu. Imaš taj feeling radi glazbe... to je najbolja stvar u filmu. Wildchild je napisao/la: Plus: Predatorove maske ona sa kljovama i ona koju ima elitni predator, jao  , "nečasni predator", nema Aliena! Meni je on bio ružan.  Oni mali su slatki  ... mislim da se Kevin Peter Hall okreće u grobu... Nema Aliena, ali ima nešto što sliči na vrstu 8472 il kako već se zovu... što su ih bacali u kavezima...  Wildchild je napisao/la: Minus: Isprazni "macho" razgovori... i našlo bi se još toga, ali trenutno sam prepijan i preumoran da pišem.  Po mom mišljenju, i po prvotnom predosjećaju, Adrien Brody je definitivno najgori mogući izbor glumca za glavnu ulogu u ovakvom filmu... film je totalna reciklaža već viđenog u drugim filmovima (uključujući i Predatora 1), i potpuno je nezanimljiv i predvidljiv... scenarij je toliko loš da je film negledljiv... nisam se uopće mogle uživjet u film... osim one sprave za navođenje odnosno špijuniranje što je letjela po zraku... to je bilo cool... trebali su više toga snimat ...međutim, za moj ukus premalo infracrvenih i inih sličica odnosno scena... a prašuma izgleda... ko ona u avataru samo zelena... al ono što mi je najveća zamjerka filmu je tipična američka psihodelija na kraju... oni baš u sve, ali baš u sve, moraju ubacit poremećen um... kao da je scenarist htio reći da su predatori poremećena vrsta, a oni su ratnici i lovci... potpuno nekonzistentno s prijašnja dva dijela...I zašto, o zašto, su ubacili one pse?? Zašto neka druga vrsta mora imati pse??  Nisam nikad mislila da ću to reć, ali u filmu je premalo fightanja, a previše priče...  Ovo je trebao biti čisti SF/akcijski film, a ne razvodni me nježno tugaljivim pogledom Adriena Brodya... Još je najbolja bila Alice Braga... žena je strava... I ja... mnogostruko... 
| sub 17 srp, 2010 10:56 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Najjača scena u filmu je: kad predator onome zatvoreniku (zaboravio ime) iščupa kičmu s glavom, totalni rip off iz AvP igara. Me likes! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 17 srp, 2010 1:53 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Najjača scena u filmu je: kad predator onome zatvoreniku (zaboravio ime) iščupa kičmu s glavom, totalni rip off iz AvP igara. Me likes!  a baš fooooora 
| sub 17 srp, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
Number One
|
Wildchild je napisao/la: Najjača scena u filmu je: kad predator onome zatvoreniku (zaboravio ime) iščupa kičmu s glavom, totalni rip off iz AvP igara. Me likes!  Da, uopće ne podsjeća na istu takvu scenu iz Predatora 1 i Predatora 2. 
| pon 19 srp, 2010 1:53 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja bih preporučila vampires suck
|
| pon 19 srp, 2010 2:10 pm |
|
 |
|
Number One
|
Hrčak je napisao/la: Ja bih preporučila vampires suck u kojem to kinu igra?  Eh da, gledala sam Toy Story 3, i fakat je odličan. Doduše, gledala sam i Pisma Juliji... dosta je u stilu starih filmova... nisam tako puno ridala i tulila još otkad je King Kong umirao pola sata na onom tornju prije par godina... 
| pon 19 srp, 2010 2:16 pm |
|
 |
|
|
Mislim da ne igra još. To je parodija na sumrak.
|
| pon 19 srp, 2010 2:27 pm |
|
 |
|
Number One
|
Hrčak je napisao/la: Mislim da ne igra još. To je parodija na sumrak. E to se obvezno gleda! 
| pon 19 srp, 2010 2:33 pm |
|
 |
|