| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Arnold Schwarzenegger fan club
Dakle, tema za sve ljubitelje najveće akcijske zvijezde svih vremena (sorry Sly and Chuck). Bio je Terminator, Conan barbarin, komandos, teta u vrtiću, komunist, pa opet komandos, pa genijalni blizanac, guverner Kalifornije (2003-2011), trudnica, a jednom je pobijedio i samog Nečastivog ("End of days"). Naravno, prije nego je stigao u Hollywood, bio je sedmerostruki Mr. Olympia (body-builderski ekvivalent Wimbledonu). Više o Arniju: http://hr.wikipedia.org/wiki/Arnold_Schwarzeneggerhttp://www.imdb.com/name/nm0000216/http://www.joinarnold.com/I naravno, par fotki: 
|
| pon 22 kol, 2011 1:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Arnold Schwarzenegger fan club
Za početak ću samo kritizirat kako anketa ima premalo opcija, jer imam puno više od samo 3 favorita. Skoro svi filmovi su mi odlični, al eto s obzirom da moram izdvajat onda neka to budu Terminator 2, Brisač i Conan Barbarin
Uz njih bi još dodao Terminatora jedinicu, Totalni opoziv, Predatora, Komandosa, Batmana i Robina, Istinite laži i Conana razarača. Ostali filmovi su isto dobri, al po tih par najviše pamtim Arnija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 22 kol, 2011 1:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Terminator je definitivno njegov najbolji film. Tu je nedostatak glumačkih sposobnosti u stvari bio plus. Predator je također dobar.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 22 kol, 2011 2:27 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Isti izbor ko i ant Meni je dobra i komedija posljednji akcijski junak
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 22 kol, 2011 2:37 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ono ljudi žao mi je...Arni mi je dobar u filmovima poput Terminatora i sl. ali ipak njegove najdraže uloge su mi u komedijama...stoga sam ja glasovala za filmove Blizanci, Junior te Istinite laži (ovaj se ne smatra komedijom, barem po imdb-u no meni je smiješan za krepat)
| pon 22 kol, 2011 2:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Moj izbor........ 1. Terminator 2: Sudnji dan 2. Komandos 3. Blizanci (znam da nije nešto tipa njegovog stila no svidjeo mi se u paru sa Devitom) 
|
| pon 22 kol, 2011 2:56 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: ono ljudi žao mi je...Arni mi je dobar u filmovima poput Terminatora i sl. ali ipak njegove najdraže uloge su mi u komedijama...stoga sam ja glasovala za filmove Blizanci, Junior te Istinite laži (ovaj se ne smatra komedijom, barem po imdb-u no meni je smiješan za krepat) Arnie je dosta simpatican u komedijama ..onako ne izgleda ko glumac za komedije ali ispadne komicniji od puno komicara 
|
| pon 22 kol, 2011 3:12 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma ja znam da se do suza nasmijem kada ga gledam u tim komedijama...ima mi baš tu blentavu facu za takve filmove tako da mi ispadne super 
| pon 22 kol, 2011 3:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Yep, dobre su komedije s njim. No on čak i u akcijskim filmovima ima dobre fore
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 22 kol, 2011 4:05 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Uglavnom, Arnie je bio kvlt u osamdesetima, no nakon T2 pada mu muskulatura, padaju mu filmovi, pada mu imidž mrcine, pa postaje element sprdnje, a kasnije republikanac. Crvena Sonja mi je najbolji film sa Arnijem, ali zbog Crvene Sonje naravno. 
|
| pon 22 kol, 2011 6:21 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ajme, Oz, koja predivna tema! No ne mogu se odlučit... svi njegovi filmovi su super, i mora se priznat da Arni ima određeni kultni status u akcijskim SF filmovima, poput Predatora, Terminatora i Total Recalla. Predator je jedan od mojih najdražih filmova, premda moram priznat da je u Komandosu isto tako bio super... tome uvelike pridonosi antologijska scena veslanja u kaiću, na koju slini svaki wannabe bodybuilder... kakav baywatch ftw! I istina je pahuljice, njega je super gledat u komedijama, i Istinite laži su odličan film. Tako zabavan, možeš ga gledat milijun puta i uvijek je zabavan. Ono što mogu reći za bodybuilding eru, moje skromno mišljenje je da Arni ima najbolju ass od svih bodybuildera ikad.  Po tom pitanju njemu je jedino kompetentan Sergio Oliva. No danas su mr. Olypmie malo... previše... za moj ukus... 
| uto 23 kol, 2011 10:48 am |
|
 |
|
Make it so
|
Arnie ima i kultnu izjavu iz filmskog svita http://en.wikipedia.org/wiki/I%27ll_be_back
|
| uto 23 kol, 2011 3:50 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Pogledao sam skoro sve njegove filmove, ali ipak mislim da mu najbolje stoje uloge sa što manje pričanja, tako da bi moj TOP 3 njegovih filmova bio:
1. Terminator 2: Judgement Day 2. Predator 3. Terminator
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 25 kol, 2011 11:36 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| čet 25 kol, 2011 9:18 pm |
|
 |
|
fluffy
|
znala sam ja da taj film može biti i kraći 
| čet 25 kol, 2011 9:25 pm |
|
 |
|