|
Sada je: sri 26 kol, 2026 8:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: The Wire (HBO)
McNulty u Fantomskoj prijetnji, kao pripadnik osiguranja na Naboou.  
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 16 lis, 2011 2:42 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miroslav je napisao/la: McNulty u Fantomskoj prijetnji, kao pripadnik osiguranja na Naboou. Waaay ahead of you: viewtopic.php?p=263821#p263821 
|
| ned 16 lis, 2011 5:22 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A puuuuuno glumaca iz ove serije je u Ozu, pa makar i epizodalno.
|
| ned 16 lis, 2011 9:14 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
"If I hear the music, I'm gonna dance." Greggs Kak ja volim tu ženu, e. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 18 lis, 2011 12:39 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Počeo sam gledati 2. sezonu... Barem sada na početku mi je malo više zbunjujuća nego prva. Sad je tu nekoliko frakcija oko istovara tereta u luci, zasebne istrage i još i nastavak arca iz prve sezone oko droge i sl, malo se je teško snaći, ali ide koliko toliko... I ovaj McNulty, koliko taj lik pije, pa on će do kraja serije postati totalni alkoholičar 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 18 lis, 2011 1:18 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: I ovaj McNulty, koliko taj lik pije, pa on će do kraja serije postati totalni alkoholičar On već jest okorjeli alkos.
|
| uto 18 lis, 2011 9:03 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Cvicek je napisao/la: Počeo sam gledati 2. sezonu... Barem sada na početku mi je malo više zbunjujuća nego prva. Sad je tu nekoliko frakcija oko istovara tereta u luci, zasebne istrage i još i nastavak arca iz prve sezone oko droge i sl, malo se je teško snaći, ali ide koliko toliko... I ovaj McNulty, koliko taj lik pije, pa on će do kraja serije postati totalni alkoholičar  Meni su prve dvije epizode 2.sezone bilo malo zbunjujuće, ali onda sam ostatak sezone gotovo u dahu pogledao.
|
| uto 18 lis, 2011 1:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pogledao sinoć 2x02. Prejaka je ona scena kad McNulty i Bunk marendavaju pun stol rakova u sobi za ispitivanje.  BTW. Grkovog henchmena u seriji glumi "Bobby Hobbes" (The Invisible Man) 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 22 lis, 2011 8:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Završio 2. sezonu. Sveukupno mi je bila malo manje zanimljiva nego prva, ali i dalje sasvim okej za pogledati. Idem naručiti 3. sezonu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 01 stu, 2011 1:43 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: Sveukupno mi je bila malo manje zanimljiva nego prva, ali i dalje sasvim okej za pogledati. Cvicek je napisao/la: manje zanimljiva nego prva, ali i dalje sasvim okej za pogledati. Cvicek je napisao/la: sasvim okej za pogledati Cvicek je napisao/la: sasvim okej Cvicek je napisao/la: SASVIM OKEJ Cvicek je napisao/la: OKEJ Sasvim. Okej.  *tikovi* Bila je...fali mi riječi...tako dobra da mi suze naviru.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 01 stu, 2011 12:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
A da umjesto ovog,.... ekspresionizma?  .... napišeš nešto konstruktivno o tome što ti se u 2. sezoni tako posebno svidjelo, u odnosu na prvu? Konstruktive rasprave i takoto? 
|
| uto 01 stu, 2011 6:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Nije loša serija. Dobro je prenešeno na tv stvarno stanje na ulici, život i "zakon" koji vlada.
|
| pet 09 pro, 2011 6:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Daniels mi pomalo liči na Tuvoka hehe kad sam čuo ime onog jednog ..Joe Ponuda 
|
| pet 23 pro, 2011 11:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Što je god više gledam sve mi je bolja. Peta sezona mi je najbolja  Marlo, kad ga vidiš samozatajan, izgleda kao neko nevinašce, kad tamo mafijaš broj 1 ......dobro su karakterizirali taj lik..
|
| pet 30 pro, 2011 5:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|