| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: "Kod Quarka"
evo, buco, mogu ti ja ovdje tocit ako treba. da malo i ti meni budes, jeli, kek se kaze, sef (ma zapravo idem po onom starom principu: lakse je vodit forum ak su svi pijani i nikog nije briga za to sto ja radim  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 svi, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Znaci pomocni radnik ja nadjen !?! Fino , ok , znas sto treba , nagovarat goste da sto vise popiju i ostave love ili "korisnih infiormacija" ! Negooo ...ovajjj... mislim jel bi moga predlozit kakv koma...ovaj divojku da bude dabo girl !? Ti si covik od vlasti paa..san..mislija ..znas ne..!? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 27 svi, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 27 svi, 2008 5:37 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BS pa dobro , hoces se ti javit na natjecaj , mislin sluzbeno , znas kako je , dosla "demokracija " na board !? Nesmijen te vise onako preko veze zaposlit da dobijen baneta ...... Pozdrav Lilihipova 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 31 svi, 2008 10:43 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
@BS Bar slabo posluje otkako ste ti i šef napustili naš mali board, nadamo se da će sada posao porasti, a sa njime i Latinum.
| sub 31 svi, 2008 10:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
buco je napisao/la: Drugi necuju nadam se !? Private : "Umalo mi zbog tebe nioje izgorija rucak....moram pisat krace odgovore !.." end Private . Morat cu zaposlit i ja ove radnike ovi stari su se razisli ka rakova djeca . Otvaram natjecaj za novu dabo girl o uvjetima se vec doovorimo u ja se nadam samo ceti oka . Pomocnog radnika za sankom !?! Natjecj otvoren dok se ne zatvori...ili kako vec...  Shefe, s kim se ti ovo privatash dok mene nema?
I kakav je ovo konkurs na moje mjesto?!
Dabo shankerice 26
| sub 31 svi, 2008 10:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
BT je napisao/la: ...nadamo se da će sada posao porasti, a sa njime i Latinum.
Iz tvojih usta u riznicareve usi ! BS je napisao/la: I kakav je ovo konkurs na moje mjesto?! Paa .. mislin , mora je nako pocet radit a bey dabo "girl" [ to je na kineski] neide . Znaci javljas se , hmm.. dobro sad cu to dat na komisiju za "rad , nerad i gubljenje vrimena" pa ko te prime OK ! Imas moj glas .....! A sad kuca tj @BS casti picem jer mora malo podmitit gazdu i clanove komisije ..e , kako bi to bilo da ne ! Pozdrav G.Nagusa 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 31 svi, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Evo shefe, dok dragi nam gosti chitaju priche u prethodnim postovima, imaju i dvije ture od mene ako treba.
@BT, naravno da che se povechati dobit - svima che biti od koristi.
Shefe, nemam se ja shta javljat' na konkurs na MOJE mjesto. Kol'ko me sluzhi ovo malo mase ispod "shubare", ja sam bila na zasluzhenom godishnjem i nema mene shta primat' tamo neka komisija.
Al' haj' hFala na tom tvom glasu.
Rodjachka 42
| sub 31 svi, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| ned 01 lip, 2008 10:41 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Cekam njemacki prijevod "..Osobe X " ....sad kad se Thomas [nije oni Mann] vrati iz NY [ danas bi trebao] valjda je ponio i oni svoj "memory stick" [ ah ti kineski izrazi] i to lektorirao . Pa ce zinteresirani moc dobit i njemacku verziju ...a ostalo ...hmmm PRIVATE [ nije WC ] za sad ! Pozdrav Alpenhorn 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 lip, 2008 4:55 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ma lako chemo za prijevode, nego je frka sa tim memory stickom koji sheta po NY.
Pozdrav.
NYhorna 61
| ned 01 lip, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ma vratije se Sime iz 'merike , ovaj Thomas iz NY . Mozda je cuja da je dosa oni nas admin pa je uteka da ne dobije ba...., hhmm ! Nego di mi je sanker @Ant ? Lipo san ga primija na delo , bez veze [ mislin demokratskin izboron ] i sad kad triba radit nema ga ...!? Jel ga tko vidija , di se skriva ?! A ti @BS mos pocet radit , konzultira san se s nadleznima u MUPu oko radne dozvole ! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 01 lip, 2008 10:13 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Haj' hFala Bogu da se vishe vratiJo onaj Shvab... ovaajjjj... znash vech ko i neka vech jednom ushteka taj chuveni memory stick, da ne drzhim/o drage nam inostrane goste u neizvjesnosti.
Ma nema meni nishta bRez tebe. Vidish kako si expeditivan - odmah sam dob'la dozvolu. Samo josh da zavrnem jedan "Dabo krug".
Pozdrav.
Vrteshkina 44
| ned 01 lip, 2008 10:22 pm |
|
 |
|
Admiral
|
TerNek je napisao/la: buco je napisao/la: Jel znate koliko je T'Pol imala godina mozda !? ili kako se stvarno zvala 7od9 T'Pol na početku serije ima 63 godine. 7/9 hjumonski se zove Annika Hansen. Ovo se mora nagradit'!
Shefe, e'o gosn TerNeku je'dno piche na tvoj rachun. (Ti si postaviJo pitanje. )
Pozdrav.
| ned 01 lip, 2008 10:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: Nego di mi je sanker @Ant ? evo me, evo me. nesto mi je net stekao jucer. pa evo, da se iskupim, romulan ale za sve, na moj racun! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 02 lip, 2008 1:18 pm |
|
 |
|