| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: "Kod Quarka"
a sisko me traži? de me upozori ako se približi, ne volim ti ja religijske fanatike... 
_________________ njanjanja
|
| sri 17 lis, 2007 9:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Nema zime ..poslat cemo mu Staljina ..zas oni tip ca se potpisuje u crveno ..mislin da je admin...njega bu mo pozvali ..! "Crveni" ne volu religijske tipove a njihove fanatike tek..ajme kad ga dohvati... hihi .... Pozdrav Sibirska 66

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 18 lis, 2007 2:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 19 lis, 2007 1:17 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Policija netko me oce pokrast .... "drz te lopova" ... O dragi moj latinume ... nece oni tebe nac ni da in "proroci" pomognu ... moren poc spat i ja ....ali na jedo uho bum slusal....hmm.. nikad neznas..ti hju maanni.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 19 lis, 2007 1:31 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Prije bi našao zmiji noge, nego Quarkov latinum. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 19 lis, 2007 1:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bas mi se cinila fora nac njegov latinum i zavarit ga u skulpturu kao onaj vulkanski spetljanac kad vjezbaju unutarnji mir. mislim kaj ce mi latinum u drustvu gdje netreba novac. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 19 lis, 2007 1:59 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
I kad nikoga nema, tu je MORN
| pet 19 lis, 2007 9:48 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
nenadg je napisao/la: mislim kaj ce mi latinum u drustvu gdje netreba novac.  Tocno ne primamo papir , s tim mores znas sta vec..hihi .. al ti triba latinum...molicu lipo ... A zlato koriste neke primitivne kulture , cujen , hmm ...zamisli zlato in ima vrijednost... svasta posteni ferengi cuje ..! @BT nemoj ti meni Morn je uvik tu ..!... pa ka mores doc snimat di drzin trezor....tako pij kanar i uzivaj....nemoj da te svakake misli obuzimaju ..pogotovo glede mog latinuma ..... Mislin da cui morat neko vegetarijansko pice nabavit jer mi @bobo ne dolazi u bar...hmmm... mora da ima nesto protiv ...ili planira otvorit svoj..!? Hej stvarno sto mislite o mojin ferengijima ... jel se isplati s njima trgovat...i dali biste se vi upustili u tu "avanturu" ...!? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 19 lis, 2007 4:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
buco je napisao/la: ..... Hej stvarno sto mislite o mojin ferengijima ... jel se isplati s njima trgovat...i dali biste se vi upustili u tu "avanturu" ...!?  To ti dodje isto ko i poslovati s fragovima, iz knjiga R. Asprin-a , ako odes s gacama na stapu, znaci imas i gace i stap, pa si dobro prosao.  Kad sam vec tu , daj mi jedan dupli, sok od grozdja.
|
| ned 21 lis, 2007 4:57 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Bijelg ili crnog..molicu !? Mi pazimo na nase musterije ...one nesmidu propast skroz i odjednom vec pomalo .."gusti su gusti".. reka bi svaki posteni Ferengi.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 22 lis, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Hajde sipaj neshto po vlastitom izboru, da vidim shta kucha preporuchuje.
| uto 23 lis, 2007 2:05 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
O @BS ka za vas jedan raktadjino i sarijski konjacic ..... Nekako ni guzva ..hmm moran namamit admine onda budu dosli i ostali ..znas onu "kud sva vojska tud i...." ...jeli...! .. Samo tu ti je obrnuto pa glasi " kod mali mujo[admin] tud i sva vojska "...nebi covik reka ...ah ti boardi ..... bas su naglavacke nasadjeni ! Nebumo ga sad imenovali... .hmm....nek ostane osoba "C" ..! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 23 lis, 2007 2:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Khmm, crni sok od grozdja molim, ali bez sintehola i sl molim. Evo ti latinum , za tvoju kolekciju Quark. P.S. Mozda vidim kud ga sprema.
|
| sri 24 lis, 2007 10:18 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Od sada idem da pijem kod VIC-a, bolja je mjuza i ljepši ambijent. Naravno i MORN ide sa mnom, tako da stupa na snagu 286 pravilo stjecanja. 286. Kad Morn otiñe, sve je gotovo.
| sri 24 lis, 2007 11:40 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Jel se to nadzire propast Quarkovog lokala... pitanje je sad 
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 24 lis, 2007 11:47 am |
|
 |
|