| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: "Kod Quarka"
U to ime stiže piće za gazdu u prolazu.
| pon 19 svi, 2008 12:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hvala ! Kako misliš to ' u prolazu ' jel se sprema novi ban !? Pozdrav Prolazi sve samo ..nesmin reć što ne !

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 12:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Vidi, vidi. Vratija se Šime! Pozdrav galaktičkom putniku Buci.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 19 svi, 2008 12:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Stigoh iz kvadranta ..hmm..ček malo da se sjetim , al bilo je daleko ! Hvala na pozdravu ! Nikako da vas dobijen preko one ' intergalaktičke mreže ' mora da ima bug . No sad je već bolje ....' općenatodna mreža ' je manje 'mušičava' pa sam se uspia ubacit ....nije to laka stvar . Inče što se radi u zadnje vrijeme ? Što je novog ak' može onako uz piće da ne kopam po boardu , ovaj forumu !? Tko je boss tko ima cipele ...i tako to ne ..Vidin da su neki promijenili pituru , sad neznam jel od sunca ili ....funkcija !? Pozdrav Pučke kuhinje 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 1:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa, ono, sve je po starom i nista vise nije kao prije  Cvicek je boss, Chaky je izgubio jesno s i sad okolo trazi cipele. a na forumu je zabiljezeno i pojavljivanje banana 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 19 svi, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ok " znači tropsko je voće stiglo u naše krajve ... fino , dobro sad kako za koga . Netko više voli crvene jabuke , netko šljive a ostali su ka engleska trava ...što znaći moš gazit po tome i dalje ...! Čuj stvarno što 'banane' ne opiturate u njihovu boju pa nek nek bude jasno puku s kim ima dela !? Viš nije loša ideja , sad neznam jel za to treba oni printer u boji ' Canonov' oli samo nešto u skripti prominit !? Ajme , al sam se raspisao ......skužajte ..desi se ! Pozdrav Bayerova 15

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 2:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 4:03 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BT sto se to dogadja bar ce na propast nacisto , nitko ne pije , ne ogovara i tako to ...!? Daj meni jedno pice kad je vec tako prije nego propadnemo ! Pozdrav DTova 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 24 svi, 2008 10:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
he, he, ljepo je vidjet postove u ovom topicu. al' ono, fakat je.  nego, daj malo kanara vamo. prezivio sam jos jednu skupstinu. mislim da to treba proslavit 
|
| pon 26 svi, 2008 2:18 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Izgleda da je voditelj bara nakon ca su mu dali da poplavi presta delat ..hmmm... 'em ti demokraciju ...hhhm. I sad moram opet sam sljakat . Evo kanar , i kako je bilo na skupstini dionicara udruge , mislim vec kad smo tu u baru , reci nesto ca nese bit u "izvijescu" !?! Eto naculija sam usi ....de pricaj , nemoj se bojat vis da nema nikoga ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 svi, 2008 10:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
e, buco, fakat mi se neda o tome pricat. ma neki ljudi su se zakacili i sad se prepucavaju vec mjesecima. al' dobro, evo, o sebi mogu pricat. ja sam dobio opomenu od naseg dragog predsjednistva radi narusavanja ugleda udruge  al' dobro, nisam se s nikim posvadio u procesu... tak da... ja sam na svoju opomenu ponosan 
|
| pon 26 svi, 2008 11:48 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
ja trebam jedan romulan ale pod hitno. U biti litra ce biti taman.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 26 svi, 2008 11:56 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
E pa kad je tako , mislim sad si u klubu opomenutih , evo pice na racun kuce ovajjj...@BTov , jos jedan kanar . A kako ti je uspjelo "narusit ugled udruge " ??? to ne kuzim...hmm..zar nije vec nar..., da ovaj nista . Da i mene ne opomenu i zatvore bar radi podrske pobunjenicima i odmetnicima . Znas kak je to , s vlastima !? Bas sam mislio postavit sliku M.Gupca , izgledalo bi nekako otmjenije i realnije , mislin takva su vremena od , seljackuh buna ....jbga !  @zmajcek stiye Rom-bira !!!!!!! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 26 svi, 2008 11:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da bi i meni litra romulanskog piva dobro dosla danas... osjecam se nekako.... zbunjeno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 svi, 2008 2:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Stize ROM-bira !? [ romulansko pivo ] ! Drugi necuju nadam se !? Private : "Umalo mi zbog tebe nioje izgorija rucak....moram pisat krace odgovore !.." end Private . Morat cu zaposlit i ja ove radnike ovi stari su se razisli ka rakova djeca . Otvaram natjecaj za novu dabo girl o uvjetima se vec doovorimo u ja se nadam samo ceti oka . Pomocnog radnika za sankom !?! Natjecj otvoren dok se ne zatvori...ili kako vec... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 27 svi, 2008 2:52 pm |
|
 |
|