| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: "Kod Quarka"
Biće.... A čujen da je i neka revolucija u USS Croatia....
| pon 12 svi, 2008 12:20 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Picard je napisao/la: Oš ti šta popit? A di mi je oni moj Graham? Admin ga izbrisa.... Ooo, Pikardiljo se vratio iz krvavog boja! Javi se šefu Cvičeku na privatni kanal da ti vrati Graham. Moram gibat, dojdem kasnije na rakiju. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 12 svi, 2008 12:26 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Javio sam se... Al nema reakcije... Ništa idem i ja... Začepi ovu bocu, završiču je drugom prilikom.
| pon 12 svi, 2008 12:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Picard je napisao/la: Biće.... A čujen da je i neka revolucija u USS Croatia.... ...moraš doći na skupštinu... ...izgleda da će tamo sav prljavi veš van...
...nek mi netko snimi situaciju... da se smijem malo doma... 
| sri 14 svi, 2008 2:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...moraš doći na skupštinu... ...izgleda da će tamo sav prljavi veš van... ...nek mi netko snimi situaciju... da se smijem malo doma...  Budem ja snimao situaciju, da znam za ubuduce ko je kaj obecao i sl... Inace, smijati se tome da se na skupstini dogadjaju sr***a (AKO bi ih bilo) nije bas lijepo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 14 svi, 2008 11:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Inace, smijati se tome da se na skupstini dogadjaju sr***a (AKO bi ih bilo) nije bas lijepo   pa cemu da se covjek smije ako ne sranjima? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 15 svi, 2008 1:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Inace, smijati se tome da se na skupstini dogadjaju sr***a (AKO bi ih bilo) nije bas lijepo   pa cemu da se covjek smije ako ne sranjima?  pa bas to 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 15 svi, 2008 1:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: Ant je napisao/la:  pa cemu da se covjek smije ako ne sranjima?  pa bas to  Ajd dobro, kako god vi kazete Konobar, moze jedan Romulan Ale... bas ce pasati kao podloga za daljnje pijuckanje ovaj vikend 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 16 svi, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pozdrav pucanstu ovog barica ! Jel to procitah rijec revolucija !? Jel bar on kao iz 70-tih....??? Steta ako nije ......! shefe jednu lozu ...na racun kuce ...dobro ..dobro salio sam se ..Admin placa ! Evo malo dodjoh da vidim sto ima iza brda .. a ima nesto da otom potom . Prazne case 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 9:55 am |
|
 |
|
Admiral
|
Asti ga miša, ako to nije moj prijatelj Quark!!! Pa jesi ti živ čoviće, oprosti, ferengi?!?
| pon 19 svi, 2008 10:06 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hej bok ! ma eto disem pomalo , rekoh da vidim sto se dobrog pije i pusi u baru ! Inace kako si ti ideli RPG ...? A sad moram do j.biljeynika neki papir dignut , ono da sam sav svoj .. Pozdrav Kuhareva 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 10:13 am |
|
 |
|
Admiral
|
A nije me bilo 5 miseci na net-u, pa je RPG zamra... Ali eto, idemo dalje! Oš se pridružit?
| pon 19 svi, 2008 10:16 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Hmmm ...vis , gladanoj posadi bi sigurno lego jedan dobar paprikas..! Imam jedniu kratku pricu za vas ak moze ..nije u dijalektu ! vjerovali ili ne !? Zapravo ima ih vise al .......necemo davit puk ...! Pozdrav Ivane Brlić-Mažuranić 10

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 11:54 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pravi gazda se vratio, jel to znači da prestaje koncesija na bar koju sam imao dok ste bili na putu.
| pon 19 svi, 2008 11:57 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
BT ...samo ti radi svoje delo ... ja sam otiša u pemziju i sad eto fino svratim pomalo ..mi biznismeni s Ferenginara Pozdrav Propalog pipničara 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 svi, 2008 12:03 pm |
|
 |
|