| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: "Kod Quarka"
Ant je napisao/la: hm... jesam li ja jedini kojem ovo "quarks playground" zvuci pomalo... perverzno?  S obzirom na izopačenost Quarkovog uma, može biti jako perverzno, zto sam i predložio taj naziv. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 08 ožu, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Ant je napisao/la: hm... jesam li ja jedini kojem ovo "quarks playground" zvuci pomalo... perverzno?  S obzirom na izopačenost Quarkovog uma, može biti jako perverzno, zto sam i predložio taj naziv.  ma odmah si vidim u glavi quarka okruzenog sa tri, cetiri dabo girl i cerekom na licu (onda slika quarka polako izblijedi te biva zamjenjena licem koje me prati u ogledalu  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 08 ožu, 2008 11:37 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Konobar!
|
| sub 08 ožu, 2008 11:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Evo, evo, piće za sve žurim na žurku. Vidimo se 
| sub 08 ožu, 2008 11:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Kaj je ovo , pice se ukiselilo? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 27 ožu, 2008 1:48 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
nenadg je napisao/la: Kaj je ovo , pice se ukiselilo?  Knjiga žalbe nalazi se na šanku. 
| čet 27 ožu, 2008 4:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kaj je ovo , slavio sam cetvorku, castio osoblje bara, popio koju i otiso , a sad nema ni traga, mora da je Garak pocistio tragove terevenke. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 11 tra, 2008 3:32 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
Evo i mene.. mislim da bi ovdje dobro dosao jedan party.. Pa evo pozivam sve da proslavimo moj divni pad na sutrasnjem ispitu iz matematike.. nadam se barem jednom bodu.. no cilj je zabaviti se! Zato runda krvavog vina za sve!!!!!!!
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| ned 13 tra, 2008 11:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zar samo jedan bod... ...nekako si se uljenila... ? ...nebi ja vino... to me previše pogodi... čaj je sasvim doboljan... 
| pon 14 tra, 2008 4:13 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Za Vulkanca čaj sa tajnim sastojkom, za sve ostale, piće po želji. Propali ispit se mora proslavit. 
| pon 14 tra, 2008 4:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma da... ja ću saznati u srijedu kakve sam sreće... ...i drugi čaj m donesi... ...vidio sam da si skrivečki stavio rum unutra...!!
| pon 14 tra, 2008 4:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Daj i meni jedan ' caj ' 
|
| pon 14 tra, 2008 4:57 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Evo i za dalmoša jedan , no pitan se dali ja vas gospodine poznam ili ne?
| pon 14 tra, 2008 4:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Evo i za dalmoša jedan , no pitan se dali ja vas gospodine poznam ili ne? Kaj sam to ja ispal dalmosh? A kaj se tice prepoznavanja, pa izgledam otprilike ko moj avatar- malo , zapravo jos manje kose, impozantna figura (visak kila) cvikse, i obicno nekakvi gadget (kineski najcesce) u ruci, E da , obicno sam diplomatski receno ' najiskusniji ' u udruzi. 
|
| pon 14 tra, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
I tako se rastegnuo razgovor između gazde i Kvazidalmoša. 
| pon 14 tra, 2008 5:43 pm |
|
 |
|