| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Volim/Ne volim
volim sve ljude sa ovog foruma 
| pon 15 vel, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ne volim kad me boli stomak ne volim prespavat cijelo popodne ne volim sto mi se sad ne spava ne volim sto se sutra necu moci ustat na faks ne volim sto se sutra moram ustat na faks ne volim sto moram spremit stan ne volim sto moram ic oprat kosu ne volim sto mi se nista ne da ne volim kad sam ovako bezvoljna ponekad zbilja ne volim što sam žensko ne volim sto mi ne radi msn ne volim bas nista trenutno 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 25 vel, 2010 12:45 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Volim kad ne moram na faks sutra.
Volim kad mi je ostalo samo još dva ispita do kraja faksa.
Volim kad mogu gledat Ligu Prvaka.
Ne volim kad mi se spava, a hoću gledat hokej poslije.
|
| čet 25 vel, 2010 12:54 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Volim Stargate Volim rižoto od lignji Ne volim... ma nije bitno... 

|
| pet 26 vel, 2010 3:15 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim Chopina. Volim što idem s bakom i djedom na koncert. Ne volim telefonirati.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 26 vel, 2010 7:40 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ne volim kišu... al ono... jako... Volim igrati biljar iako mi ne ide baš najbolje Volim što u zadnje vrijeme ne ubacujem crnu prečesto Volim igrati i pikado Volim što mi i ne ide tako loše Volim petak navečer 

|
| pet 26 vel, 2010 7:53 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim što sam bila s bakom i djedom na koncertu. Volim Beethovena  , Chopina  i Webera  . Jako, jako volim treći stavak Beethovenove Sedme simfonije. Ne volim što dolazi toplije vrijeme. Ne volim što vjerojatno snijeg neće više padati. Ne volim što pijem puno (previše) lijekova. Ne volim što jedna meni jako draga cura ima teških obiteljskih problema.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| pet 26 vel, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
volim što sam bila veceras u kazalištu volim što ja imam predstavu za manje od mj. dana ne volim što su tu predstavu koju sam veceras gledala toliko razvikali a na kraju me razocarala 
| sub 27 vel, 2010 12:06 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Volim što se opirem gledanju Avatara. Ne znam zašto, ali baš to volim. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 27 vel, 2010 12:33 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Volim što se opirem gledanju Avatara. Ne znam zašto, ali baš to volim.  I'm with you. Nit' sam išao u kino, nit ga pogledao na kompu, a skinuo sam ga prije par tjedana. 
|
| sub 27 vel, 2010 12:38 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Volim sto sam konacno nasla adekvatan fitness centar Volim sto sutra krecem u teretanu Ne volim sto cu imat upalu mišića Ne volim sto moram ponovo pogledat epku stargatea, jer se ne sjecam nekih detalja, a moram odgovorit na pitanje u asocijacijama Ne volim tu epku stargatea  Ne volim ni sto ne mogu nac dvd s tom epkom Volim sto je toplije Volim sto dolazi proljece Volim istrakon Volim kad trap i ja pisemo iste pm-ove  Volim sto sam opet pocela dolazit u udrugu Volim sto mi je, nakon dugog vremena, bas lijepo u udruzi Volim kad Daso i ja budemo u timu Volim brojeve 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 28 vel, 2010 4:47 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Ne volim što neću moći doći na gledanje neba teleskopom jer je u četvrtak. Volim što sam uspjela prevesti mamin recept na talijanski jezik. Volim latinsku verziju Googlea. Ne volim što Windowsi nisu prevedeni na latinski jezik. Volim latinski jezik. Volim pisati sonete na latinskom jeziku. Ne volim što sam uspjela srušiti plakat s Michelangelovim Davidom sa zida. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| ned 28 vel, 2010 5:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim udrugu i njeno trenutno stanje
Volim udružne/forumske biljare
Volim što se bliži Istrakon
Volim što sam nakon duljeg vremena ponovno posjetio Stargate udrugu i što ću joj se možda priključiti
Volim Močvaru i cure koje tamo izlaze
Volim Jack Daniels - baš mi je fino sjeo s Colom noćaš 
Volim što sam unatoč mom pijanom stanju odbio gabora
Volim što sam poslije toga naletio i zbario zgodnu curu
Volim što ću uskoro završit phaser rifle i imat ga na Istrakonu
Volim ST Legacy Ultimate Universe
Volim što smo napokon krenuli sa SW RPG-om , ali ne volim što smo zapostavili ST RPG te se nadam da ćemo to ubrzo promijenit
Volim ovaj forum
Volim Transformerse (mislim na film ofc)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 28 vel, 2010 6:43 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Volim što nisam povraćao sinoć. Volim što sam danas mogao normalno jesti. Volim što je Hajduk konačno nekog razbio. Volim što ću gledat finale hokeja danas. 
|
| ned 28 vel, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Volim pjesmu ,,Pokarekare ana". Ne volim što znam samo pet jezika. Ne volim što ima samo jedan film koji je cijeli na latinskom jeziku.
|
| ned 28 vel, 2010 11:26 pm |
|
 |
|