| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Volim/Ne volim
volim biti u pravu  volim likovati volim kad su meni dragi ljudi sretni 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 21 pro, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
volim cviceka i anta i bricka i ronija koji spava volim novu godinu al ne bas ovu  volim glazbu al ne na ovoj novoj godini volim ronija jer mi je rekao da sam najzgodnija tamo volim gnjavit ljude da se uclane u udrugu volim sto ce ant papat puno plodova mora jer je on to meni obecao volim sto moj lap ne crkava volim svoj lap najvise na svijetu i ako crkne necu kupit novi jer je ovaj super  i nikad ga necu prebolit volim rome jako volim rome volim true blood volim farscape volim poklone za rođendan volim mamu i tatu volim elronda volim sto ne fulam slova volim sto ce se roni mozda probudit ili ipak nece volim sto mi je bad religion bolji od onog sranja koje smo slusali na novoj volim vasa kcerka je kurva volim pet sematary volim cvicekovog macka koji kad se prehladi zvuci ko pas koji reži i onda sve preplaši volim bajagu volim sto roni jos spava volim teense i hajde reci sto volim trash ja sam vlak sto zgazit ce te mali, vatrometr kakv nisi probao ja sam vlak sto zgazit ce te mali, zaboravit ces da si hodao volim frizider jer se u njemu hladi hrana i pice volim sto svi znaju pjevat vrapce i komarce osim ronija koji jos spava 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 01 sij, 2010 7:37 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
volim sto se ronald probudio 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 01 sij, 2010 8:04 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim Novogodišnji koncert.  Volim kad tata u pola noći vrlo glasno pusti Priče iz Bečke šume. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 01 sij, 2010 2:54 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim sto sam prezivjela proslavu volim sto je bilo odlicno volim frenda koji nam je nabavio prostor volim frendicu koja me pozvala volim sto kolko tolko relativno normalno funkcioniram ne volim sto sam se tek sad probudila 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 01 sij, 2010 5:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ne volim to što sam opet dobila temperaturu volim što lažem mami da nemam temperaturu 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 02 sij, 2010 12:23 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 05 sij, 2010 3:07 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
volim sto je dejanira napravila screenshot i sto sad mogu spremiti 
|
| uto 05 sij, 2010 3:09 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Volim što sam napravio ovaj screenshot za vjeke vjekova 
|
| uto 05 sij, 2010 3:14 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Volim naše kraljevstvo. Volim što je jučer bilo prezabavno. Volim što sam bila adminica barem nakratko. Volim mijenjajući naziv Ozove teme. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 05 sij, 2010 1:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volim što vam je jučer bilo zabavno (trebamo nešto slično opet jednom ponoviti  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 05 sij, 2010 4:13 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
volim što sam se jucer dobro zabavila, i preko foruma i msn-a ne volim što nisam dobila bijelu boju 
| uto 05 sij, 2010 4:23 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Volim što se svima sviđa Ozov sinoćnji forumski raspašoj Volim što sam ja pravi forumski Palpatine, a Bobo, Cviček i Brick su samo Vader, Maul i Dooku. Volim što me Bobo neće bacit u provaliju na kraju filma
|
| uto 05 sij, 2010 4:27 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
|
| uto 05 sij, 2010 5:33 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| sri 06 sij, 2010 12:27 am |
|
 |
|