| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: ŽELIM/NE ŽELIM
želim prespavati sve loše stvari...
i onaj neopravdani zbog kašnjenja jutros... zbog spavanja...
( da... da... išla sam u školu jutros... da nadoknadimo poplavu... agrrr)
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 31 sij, 2010 12:23 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
želim prespavati cijeli drugi mj., da se probudim u trecem i da sve bude riješeno 
| ned 31 sij, 2010 12:24 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne želim više čekati DWD. Ali želim večeras nešto okrenut.
| ned 31 sij, 2010 12:25 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
želim se probuditi opet u svojoj 14-toj godini s ovim znanjem i pameti pa da krenem ispočetka...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 31 sij, 2010 12:26 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
BrickTop je napisao/la: Ali želim večeras nešto okrenut. Brick, you dog! OnTopic: Želim bit gotov s ovim mostom već jednom...
|
| ned 31 sij, 2010 12:26 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
želim se vratiti par godina unatrag da izmijenim par stvari 
| ned 31 sij, 2010 12:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
pahuljica je napisao/la: želim se vratiti par godina unatrag da izmijenim par stvari  Mislim da nema osobe koja to nije poželila 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 31 sij, 2010 12:47 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
želim biti netko drugi... ne želim biti ja 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 17 vel, 2010 6:56 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Želim jednu predivnu curu koju sam ugledao u tramvaju
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 19 vel, 2010 1:57 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
zelim ikonicu rubikove kocke!!! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 19 vel, 2010 2:00 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
želim da dašenki sutra dobro prođe psihologija želim imat puno novaca da mogu puno u shopping želim da cesce bude zabavno u udruzi kao veceras želim da ternek pocne opet dolazit u udrugu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 19 vel, 2010 2:24 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Želim pjevati ko Norah Jones. Ili Fergie. Ili...obje. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 23 vel, 2010 12:58 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Želim...ne bi ste vjerovali, al želim si napokon kupit novu pržilicu da mogu gledat STARGATE
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 26 vel, 2010 2:39 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
želim danas van želim kupiti neke dobre hlače želim ići u Zagreb slijedeći mjesec ne želim da mi se ne ostvari ono što želim 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 27 vel, 2010 8:39 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Želim da fanzin bude za istrakon želim da istrakon bude suuuper želim da mi lik na larpu potraje dulje od 2 tjedna želim da dobro napisem drzavnu maturu želim da neki ljudi prestanu biti djetinjasti želim da sto prije ponovno bude star wars rpg želim da star wars udruga opet profunkcijonira želim da bude jooooš puuuuuno novih trekija želim ic gledat tos želim raikera želim obi wana želim upisat fiziku ne zelim da nitko umre nego samo "mir u svijetu  "
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 28 vel, 2010 3:30 pm |
|
 |
|