| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
 Re: Volim/Ne volim
Volim što ću moči nekažnjeno bacakati Mir'Nu i Hrčku sa potezima 3 kju-a. Volim što ću konačno poznavati nekoga na aikidu, a da ga nisam tamo upoznao. Volim što je Hrčka uspjela centrirati svoj Ki.
| sri 07 lis, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Asimov je napisao/la: Volim što ću moči nekažnjeno bacakati Mir'Nu i Hrčku sa potezima 3 kju-a.  E o ovome nismo razgovarali. Volim Mirnu jer će gnjavit Asimova da nam pokaže napredne pokrete. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 07 lis, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim međuispite. 
|
| pon 12 lis, 2009 12:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ne volim kišu 
| pon 12 lis, 2009 4:06 pm |
|
 |
|
|
Volim što sam imala 18/20 na ispitu iz UKAKa. 
|
| uto 13 lis, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
|
Ne volim one dane u semestru. Kad imam ispite jel.
|
| sri 14 lis, 2009 11:04 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim što ću nagodinu morati polagati državnu maturu iako sam ove godine maturirala. Ne volim što je matematika obavezni predmet na državnoj maturi. Ne volim što već ne studiram. Volim što danas idem u Hrvatsko narodno kazalište slušati operu. Volim Ivana Lukačića. Volim dunje.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 14 lis, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Volim Asimova. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 14 lis, 2009 5:32 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Volim Mir'nu!
Volim matematiku. Volim što sam danas dobio 5 iz matematike.
| sri 14 lis, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ne volim što ću morati birati između udruge i jednog treninga Aikida.
| sri 14 lis, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
volim godišnji!!!!!!!!! Ne volim shitove na poslu 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pet 16 lis, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ne volim kad mi je dosadno ne volim sto je petak navecer, a ja sam kod kuce ne volim sto su svi u pivnici  al volim sto se oni zabavljaju ne volim kad ostanem kuci da bi ucila, pa svejedno nist ne radim ne volim sto imam tooolko toga za ucit ne volim kolegije ovaj semestar ok, neke volim ne volim profu iz dir-a al volim asistenta iz dir-a  iako ne zna objasnjavat i govori nam da izvodimo formule volim bratov novi laptop volim sto je tak shiny i fancy ne volim sto je taj lap mogao biti moj, al sam ja rekla da mi je dobar i stari volim sto nam je tata napunio frižider kad je dosao u zagreb ne volim cu imat 500 kila volim ovaj topic ne volim sto ne mogu sutra na kavu, jer moram pisat seminar volim se nadat da ce sutra bit gotov 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 17 lis, 2009 12:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne volim ovo glupavo vrijeme... ...ne volim zimu... ...ne volim kad je magla ujutro... ...ne volim dan koji nema 20 stupnjeva... ...ne volim što biljčice sad miruju... ...ne volim što nemam sad kaj raditi u svome vrtu... ...ne volim ovaj dio godine... ...ne volim hrpu odjeće na sebi... ...ne volim što sam zimogrozan...
| pon 19 lis, 2009 10:29 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ne volim ovo glupavo vrijeme... ...ne volim zimu... ...ne volim kad je magla ujutro... ...ne volim dan koji nema 20 stupnjeva... ...ne volim što biljčice sad miruju... ...ne volim što nemam sad kaj raditi u svome vrtu... ...ne volim ovaj dio godine... ...ne volim hrpu odjeće na sebi... ...ne volim što sam zimogrozan... Iznimno se slažem s ovim postom. I ne volim što neće još dugo vremena biti toplo.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 19 lis, 2009 11:38 am |
|
 |
|
|
ne volim fax na kojem studiram
|
| pon 19 lis, 2009 11:44 am |
|
 |
|