|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 9:37 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Volim/Ne volim
volim svoju novu osisanu formu na glavi (citaj: frizuru)  volim red  jer me savjetovala  volim hrcku ne volim sto je hrcka tuzna  volim i mirnu  jer planira doci na kavu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 07 lis, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ne volim kad se pattisonu daju jedinice... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 07 lis, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 07 lis, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| sri 07 lis, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ne volim kad mi printer ostane bez boje, a nije se sve isprintalo do kraja
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 07 lis, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim pjesmu koju sov ima u sigu. 
|
| sri 07 lis, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim lijepu književnost. Volim Gornji grad. Volim Brandenburške koncerte. Volim biti sama i razmišljati. Volim saznavati nove stvari. Volim ,,Eneidu". Volim ,,Vergilijevu smrt". Volim ići u kazalište. Volim talijanski jezik. Volim pisati sonete.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 07 lis, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ne volin sto ne znan sta je obitelj cudakovic. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 07 lis, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne volim što me lijeva ruka, valjda ligamenti, bole i ne mogu ruku ni ispružiti do kraja. Ne volim što sam opčenito iscrpljen od nekih građevinskih popravljanja oko kuće... Ne volim što sam bio sav umoran od betoniranja jučer, a opet danas trebao dovršiti posao... i krenuo raditi i sad sam krepan... u stvari, mislim da ću tek pravo osjetiti posljedice tek sutra. Ne volim što sam prekjučer išao spavati već poslije 22 navečer, jučer oko 8-9 navečer, a ni danas, sad u 8 sati, sam već pomalo pospan. Ne volim što radi sređivanja dvorišta i krepavanja interneta zadnjih par dana skoro i ništa nisam uspio napraviti na interneu, posao i sl.. Ne volim situaciju dok po danu lopatarim i usput razmišljam kako želim i trebam raditi poslije a uglavnom nemam snage... Ne volim što sve više i više vremena u zadnje vrijeme trošim na rad...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 lis, 2009 7:58 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Mr.Good je napisao/la: Ne volin sto ne znan sta je obitelj cudakovic.  Za više informacija pogledati ovdje : viewtopic.php?f=55&t=4694 volim što imam produženi vikend volim što sam super napisala matematiku
|
| sri 07 lis, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
redhair je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Ne volin sto ne znan sta je obitelj cudakovic.  Za više informacija pogledati ovdje : viewtopic.php?f=55&t=4694Hvala, vec san i na PM dobija kratko pojasnjenje. Volin sto ovdi ima dosta ugodnih i susretljivih ljudi. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 07 lis, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
|
Volim ovaj forum i ove forumaše. Volim AIKIDO Volim svoga muža Mir'Nu. 
|
| sri 07 lis, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Volim Hrčku i Mir'Nu jer idu na Ki Aikido (nove žrtve mučenja za nas koji dulje treniramo  )
| sri 07 lis, 2009 9:20 pm |
|
 |
|
|
Ne volim što nam Asimov nije rekao da trenira aikido. 
|
| sri 07 lis, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Volim aikido. Volim hrčku. Volim kak je hrčka uspjela stvorit svoj mjehurić i marijan ju nije mogao pomaknuti. Volim marijana. Volim dobroslava. Volim aleksa zen kvazibaltara. Volim što asimov ide isto na aikido. Volim što ću nagovorit asimova da nam pokaže neke kul poteze s kju razine. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 07 lis, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|