| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Volim/Ne volim
Ne volim svoje lažne prijatelje. Ne volim labose. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 02 lis, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim što imam povišenu tjelesnu temperaturu, nos mi izlučuje sluz i ne mogu normalno govoriti.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 02 lis, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
volim što sam naucila kako odvojiti glazbu od videa 
| pet 02 lis, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Volim hrčku, redhair i alienku iako one mene trenutno ne vole. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 02 lis, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Volim hrčku, redhair i alienku iako one mene trenutno ne vole.  Ma volimo te mi 
|
| pet 02 lis, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Volim hrčku, redhair i alienku iako one mene trenutno ne vole.  volim mirnu iako ponekad baljezga gluposti  also, volim i red i hrcku 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 03 lis, 2009 1:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
volim Nutellu ne volim ne imati Nutellu 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 03 lis, 2009 3:26 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
ne volim što mi se spava ne volim što nemogu zaspati pa visim na kompu ne volim što me boli glava ne volim što ću sutra cijeli dan biti umorna  volim svoj novi avatar i volim trapa jer mi ga je napravio 
|
| ned 04 lis, 2009 12:56 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ne volim kad me glupi net disconnecta usred igre
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 04 lis, 2009 1:01 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ne volim biti u išcekivanju 
| ned 04 lis, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim kalamburiti. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 04 lis, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim to što Šavko ima fejs. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 04 lis, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
volim max fllu
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 05 lis, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne volim sto mi pojedinci uvijek iznova dizu tlak Ne volim sto se ponasaju ko idioti Ne volim svoju neodlucnost Ne volim sto odavno nisam prekinula neke odnose Ne volim sto cesto ni sama ne znam sto zelim Ne volim kad previse razmisljam o nekim stvarima koje se ocito nikad nece promjenit Ne volim sto ocito nikad necu nista naucit iz vlastitih pogresaka Volim sto je Vor kupio metalnu dnd kockicu Volim sto u srijedu idem u Vinkovce Volim se ponekad maknit iz zagreba Iako, u globalu, volim Zagreb Volim T'Rapa  Jako, jako, jako puno Volim SGU  Volim dnd Ne volim sto ga ne stignem igrat Volim Dasu i Teddeu Volim Aragorna  Volim nase msn razgovore Volim TBBT Volim svoj faks  pa cak i kad sam na njemu po cijele dane  Volim Pikija Ne volim sto se tak rijetko viđamo Volim kad Marka istjeraju s predavanja jer "glumi pinokija" Volim novi broj play trekkija 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 06 lis, 2009 1:39 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Volim kad sve zaspamam okolo... bilo kuda, moj nick svuda... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 06 lis, 2009 2:09 pm |
|
 |
|