| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Volim/Ne volim
volim Dejaniru 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 16 ruj, 2009 2:50 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim burek 
| sri 16 ruj, 2009 11:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...volim kad kapne 500Kn iz vedra neba... ...volim što se kužim u biljke... ...volim što na njima mogu zaraditi... ...volim što onda mogu lurkati svud okolo... ...volim kad se sve ljijepo posloži...
...ne volim baš brati grožđe... ...ni raditi u vinogradu...
| sri 16 ruj, 2009 11:59 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim fax. Ne volim se dizati ujutro da bi otišla na fax. Volim čitati knjige umjesto rješavati strujne krugove. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 16 ruj, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim što sam upisala tečaj talijanskog. Volim što ću vjerojatno uskoro opet dobiti svoj laptop. Volim što tata neće raditi u subotu i nedjelju. Ne volim što je ispalo da nemam pojma njemački. Ne volim što me sve zainteresira tek kad to prestanem službeno učiti. Volim francuski krumpir. Volim knjigu Miljenka Muršića ,,Zakaj su Turopolke lepe". Volim ,,Čarobno drvo - nastanak psihoanalize godine 1785." Petera Sloterdijka. Ne volim što bratovo računalo stalno šalje nekakvu obavijest popraćenu zvonjavom. Ne volim piti psihofarmake. Volim crkvenu glazbu. Volim film ,,Ljetnikovac na zlatnom jezeru". Volim čitati zanimljive knjige. Volim klasičnu glazbu.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 16 ruj, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne volim kad mi bežićni miš krepa taman 20ak minuta prije nego bi bio gotov s onim šta radim Ne volim kad krenem da snimam DVDe da oslobodim mjesta na hardu i onda skužim da mi u neotvorenom spindleu nisu DVDi nego CDi. Volim usavršavati, dodavati, mijenjati, kombinirati. Ne volim kad moram sve ispočetka isplanirati i napraviti. Hrčak je napisao/la: Volim čitati knjige umjesto rješavati strujne krugove.  Onda si trebala filozofski upisati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 16 ruj, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ne volim nesanicu
| čet 17 ruj, 2009 3:50 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim provesti cijeli dan na faxu.
|
| čet 17 ruj, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
volim što sam bila u koreji ...volim što sam upoznala sve te divne ljude tamo ...volim što sam zavoljela letenje avionom ...volim što sam imala prilike družiti sa sa svima sa kojima sam išla tamo ...volim što nam je predstava super prošla ...volim rižu ...ne volim što je ta koreja tako brzo prošla ...ne volim što im je sva hrana pikanta, osim riže od koje sam ja živjela ...ne volim što sam si zrezala prst jucer i što sam sada zakinuta za neke stvari 
| čet 17 ruj, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Ne volim EA games (igre i firmu) Volim THQove igre Ne volim EA Customer Service centar Volim PC igre bez bugova (znači "Volim THQ igre  ) Ne volim konzole (PS3, Xbox 360...) Volim čitati Ne volim loše knjige
| čet 17 ruj, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ne volim šta Forum.hr ne radi...
| čet 17 ruj, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nevolim sta mi je internet danas spor 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 17 ruj, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...ne volim što moram na ispit bez obzira što sam prošla preko kolokvija...da bi došla na glupi usmeni 
| pet 18 ruj, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim kupovati odjeću.  Ne volim što mama misli da ,,hodam k'o nevola". Ne volim što ne mogu naći prikladan dar za rođendan svoje prijateljice. Volim što ona i ja dvadeset i šestog rujna ove godine idemo u Budimpeštu. Ne volim što Mađarska i dalje ima forinte. Volim groblja.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 18 ruj, 2009 8:20 pm |
|
 |
|
|
Volim Therion. Volim The Birthday Massacre. 
|
| sub 19 ruj, 2009 3:25 pm |
|
 |
|