|
Sada je: čet 06 kol, 2026 1:39 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Re: "Kod Quarka"
ahem...pa to je Kuruzni iz filma Snatch prijatelju, glumi i Brad Pitt u nezaboravnoj ulozi cigana...eto, sad znaš odakle si hehe. Super je film i pogledaj ga...ako ti se već svidio taj nezaboravni degutantni gangster...lud je film! 
| uto 09 lis, 2007 7:05 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Film ne da sam pogledao, nego znam scenarij na pamet.
"Do you love Degs? What? Degs? A, you meen Dogs. Yes, i love Degs."
| uto 09 lis, 2007 7:12 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
BrickTop1984 je napisao/la: Otkako je završio rat protiv gamadi iz Delte, otvorili smo se prema drugim kulturama alfe i promjenili naćin života. Os rec idete ranije u "krpe" ..aha pa i to je promjena ..! trebali bi preusest "pravilja stjecanja" to van je lako za naucit i kosta puno ...! "Zivi i zdravi bili i puno latinuma spiskali"

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 09 lis, 2007 8:11 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: A sad pocni pricat slusan ..ca je to "zanimljivoga".. bilo !? viewtopic.php?f=33&t=1895&start=17i ne pitajte dalje... previse sam rekao 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 3:06 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmm mislis da bi ti se "unesrecila" veza ak bi progovorija...hehe ca je to bilo zanimljivo @TDA-i ....ajme..dobro da si mi sapnija ..da nisu drugi culi...!? Evo pivce ...treba malo i "talasat "...ko je prilike ...! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 10 lis, 2007 1:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Evo me nakon par dana, morao sam sredit račune na Cardasia Prime, šanker, daj jedan Kanar!!
| ned 14 lis, 2007 9:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Daj pojačaj malo TV Klingonci su na BB-u.. 
| pon 15 lis, 2007 12:00 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nema klingonaca na BB... upalio sam TV i samo sjede i dosadjuju se. Konobar, moze meni jedno Romulansko pivo i casicu kanara? Za zagrijavanje... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 lis, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
cvicek je napisao/la: meni jedno Romulansko pivo i casicu kanara? Za zagrijavanje...  Uuu, tebe je neka dama gadno unesrećila kad ti ova "betonaža" dođe kao zagrijavanje. Konobar, blood wine!
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 15 lis, 2007 3:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cini se da je quark uzeo godisnji... musterije cekaju vec duze vremena na svoje pice nimalo ferengijski od njega 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 15 lis, 2007 3:48 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Nimalo ferengijski... Što bi nagus rekao za to kad bi znao...hm...
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 15 lis, 2007 3:56 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Izgleda da mu je pohlepa u laganom padu. Ako Brunt čuje za to, loše će se provesti. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 15 lis, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mozda se isao bunit na BB--- 
| pon 15 lis, 2007 5:31 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Mozhda je zauzet posluzhivanjem ukuchana u BB...
| pon 15 lis, 2007 7:26 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ma skuzajte ima san neki biznis ...mislin da van sad ne prican ...ah ti moji posloprimci .. smanjit ciu in placu za 77 % .... Evo pice svima .....naravno na racun mojih konobara ...moran ja to malo protrest ..! BB sto je to ...jel to udruga za promicanje ..."p..a."...toga nima poli nas na ferenginaru..u toj federaciji ima svasta ...morat cete to risit nekako...  @TerNek nemoj mi Brunta spominjat odma mi se stuca ....hmm..vec cemo se pobrinut za njega .... @Ezri A sta bi reka onaj "praznoglavi".... ca mi oce rod bit .... nemoj mi ga spominjat , ca ni dovoljno ca mu se moran klanjat kad dodje u bar i davat mu moju sobu i to sve za nis ..i holoapatmane....  ..ajme za plakat... @cvicek stavrno si dobro pocea prava musterija .... take volin... Jel sad ok ..!? ocel neko sok s mjehuricim ...morti !? nece..ma ni moguce 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 15 lis, 2007 7:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|