| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
Hmmm.. moga jos ko od vase posade donirat kakovu polcicu latinuma za sirocad u bar..ovaj u svit..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Aj ne sviraj nego potočaj ekipi...  Ostavija san već tri plače u oti tvoj bar, ća bi ti više?
| uto 08 sij, 2008 4:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Paaa eto kapetane...stize pice za mladice i one nesto iskusnije.... a znas donacije su ipak donacije..mislin ..kapis ne ..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 4:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Buco kad bi ti tu priču mogao pisati brz toliko razmaka među redovima, bilo bi puno manje za printat, ovako moram sam prepravljat za tobom.
Daj po običaju.
| uto 08 sij, 2008 4:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Pazi ti lipi moj da ne bi od donacije bila detonacija, kapiš ti mene?
| uto 08 sij, 2008 4:39 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard je napisao/la: Pazi ti lipi moj da ne bi od donacije bila detonacija, kapiš ti mene? To smo dali Sloanu da provjerava ..fala "Riznicaru".... @BT razumijem..ali jbga stvar navike ... jesi proba ono wrap ili tak nekak upotrijebit..u wordu..!? One tockice su mi mjesto zareza obicno...iako .. Evo jedan kanar ..za te ...!

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 4:49 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A mogao bi i dati imena nekim likovima koji ih nemaju i prije prvog parta napravit još jedan Nulti sa boljim uvodom u priču.
| uto 08 sij, 2008 4:52 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Svi vazni likovi imaju imena ... jedino kapetan i savjetnica nemaju... ali ..to nije toliko bitno..ja ne pisen RPG pricu razumijes...... Zapravo znas i sam da je sve zaista pocelo iz ciste sale ..poslije mi je postalo i zabavno ..i to je to .... Ja milsin da su likovi tokom price dobro opisani...manje/vise....uostalom to je prica i nek si savatko , dok cita , sam zamisli lik onakav kakav misli da bi bas trebao izgledat fizicki ....to mi se cinilo najbolje i najjednostavnije ... Ali kad se prica zavrsi ... valjda ce ...  ....onda vidi sto joj fali pa mi reci ...to ce bit najbolje da sacekas kraj price...uredu !?... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 5:02 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
neka bude po tvom, ti si autor.
| uto 08 sij, 2008 5:09 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
nemojte izmjenjivati pjesnicki ovaj piscev stil quarka.. trudi se da s ferengijskog sve prevede da razumimo mi neferengiji.. to je pjesnicka/pisceva sloboda.. slobodan stil..  ) ja bi jos jednu colu i ako ima koja kocka cokolade.. ako ne onda kiki-riki..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 08 sij, 2008 6:54 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
A da ti zapivamo koju usput.... Mislin dok pijes colu i grickas cokoldu i kikiriki ........!?.. izvoli pice a preko FCCa bumo dobili kikiriki ka donaciju Federacije..ma su se razbacali.... I tako je @bunnyca kako recu "pjesnici su dusa svita....." ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 7:41 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 08 sij, 2008 9:03 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 09 sij, 2008 1:23 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 09 sij, 2008 4:47 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lip, daj jednu brlju....nekako mi je nervoza u želucu....
| sri 09 sij, 2008 4:51 pm |
|
 |
|