| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Volim/Ne volim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 03 kol, 2009 1:28 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Sovereign je napisao/la: alien she je napisao/la: volim isaaca asimova Ček, jel to misliš na pisca ili na forumaša Asimova? pisca asimova, sovereign.zato sam i stavila isaac ispred da ne bi doslo do zabune. ontopic: volim cornflakese  i volim i dr.lightmana i dr.housea  nemrem se odluciti koji je bolji
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 03 kol, 2009 10:22 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim što nije vruće ne volim bolnice ne volim kad mi netko zgadi sladoled ne volim kad mi se net zbrejka pa ne radi cijeli dan volim što sam se ranije vratila doma ne volim kad mi netko fali 
|
| pet 14 kol, 2009 10:53 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim Sheldona Coopera 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 19 kol, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim što sam prošla matematiku!!!! Ne volim što još moram proći maturu. Ne volim što ima dosta tipfelera u mom maturalnom radu. Volim što ću u pola devet ići s obitelji na pizzu. Ne volim što neće biti slobodnih mjesta na fakultetima za koje sam zainteresirana nakon što prođem maturu. Volim što me moja psihijatrica nazvala s godišnjeg odmora samo da mi da podršku u polaganju matematike. Ne volim što je sad u Budimpešti i ne mogu joj reći da sam prošla.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 21 kol, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Volm Ljeto i More Volim Barič Dragu i Leov Apartman Ne volim Što moram početi sa učenjem Ne volim što moram završiti fax Volim Mašu i njenu preporuku za ASOIEF Volim što volim velike i debele knjige Ne volim što trenutno nemam Gozbu Vrana Ne volim toplo pivo u kafićima Volim svoju susjedu na Cvjetnom Volim i njenu cimericu Ne volim što nije bilo tople vode dva tjedna Ne volim što nije bilo interneta dva tjedna Volim svoj privremeni posao iako je bauštela Volim ekipu sa posla zbog opuštene atmosfere Ne volim rano ustajanje Ne volim što sam kratko na forumu Ali zato Volim redhair i volim što ću se njome oženit.
| pet 21 kol, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim što sam uspješno obranila maturalni rad. Volim što je profesorica rekla da je uzorno napisan, pismeno i da nema tipfelera. Ne volim što sam u tekstu zaboravila reći da je Nietzsche utjecao na Krležu. Ne volim što ne znam izgovoriti Kierkegaardovo ime. Ne volim što sam slučajno rekla Ričard umjesto Rihard kad sam spominjala Wagnera. Ne volim što sam i dalje depresivna. Volim što je za ručak francuski krumpir. Volim Coca-Colu. Volim što nakon mature mogu do desetog mjeseca čitati knjige koliko želim.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| pon 24 kol, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volim što sam u banci dobio parsto kn koje nisam bio siguran da imam. Volim što se i u Zabi ima lijepih i simpatičnih bankarica koje još i onak uz to kaj trebaju napraviti usput počnu čavrljati Ne volim one stare namrgođene bankarice koje jedino ekstra kažu "da li vas zanima [ta i ta usluga / štednja / whatevr]  Ne volim ono pitanje u Konzumu "Da li imate konzum karticu" i nakon toga "Da li bi je željeli imati?" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 24 kol, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Cvicek je napisao/la: Ne volim ono pitanje u Konzumu "Da li imate konzum karticu" i nakon toga "Da li bi je željeli imati?"  potpisujem mrak mi padne na oci ontopic: ne volim kaj nemam ideja za volim/ne volim volim sladoleddddd volim nasmijavati volim se socijalizirati volim msn volim resurekciju varazdina (citaj spancirfest)  ne volim kad mi stara zuji oko laptopa volim kaj budem ovo nastavila kasnije ^ ne volim davati lazna obecanja 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 24 kol, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim malibu sprite volim što u varaždinu ima ljudi ali to neće dugo trajati -.- volim što u četvrtak dolazim u udrugu volim jučerašnji koncert volim svoju joy division majicu ne volim što sam se smrzla ne volim kad mi kiša uporpasti izlazak volim sladoled od višnje
|
| pon 24 kol, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ne volim kad hajduk igra kao da su se najeli pršuta prije utakmice... volim kada torcida baca krofne na Poljud (to je bio smiješno  ) volim viceve ne volim loše viceve...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 24 kol, 2009 5:10 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
volim redhair volim redhair jer me vodi na power pipes opet  volim spancirfest koncerte volim danasnji dan  volim sok od grozda 
|
| uto 25 kol, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
VOLIM ŠTO SAM MATURIRALA S PET!!!!!!!!
|
| čet 27 kol, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Točkica je napisao/la: VOLIM ŠTO SAM MATURIRALA S PET!!!!!!!! Ne volim kad se ljudi ljute bez razloga... Ne volim depru... opet...
| čet 27 kol, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Volim što sam se učlanila u udrugu volim što smo odlučili da mi je Brick Top muž volim svog muža volim i njegovog zlog brata blizanca asimova (koji mi je 2. muž) volim i svoje kćerce najmilije volim i svog sineka ne volim što Gerti stalno nazivam Brunfi ne volim što mi je jučer pozlilo ne volim što mi ni danas nije dobro ne volim kad mi neko fali
|
| pet 28 kol, 2009 10:11 am |
|
 |
|