| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Volim/Ne volim
Volim onaj osjećaj fizičke premorenosti nakon vrlo bučnog koncerta, kada je čitav organizam izložen snažnim vibracijama.
Ne volim kada mi pišti u ušima dan nakon vrlo bučnog koncerta.
|
| ned 12 srp, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim UK  volim kaj sam nakupovala hrpu gluposti i poklona  volim kaj sam se napokon vratila doma i kaj jedem normalnu hranu ^^ volim kaj sam se danas nasla s redhair  volim kaj uskoro vjerojatno dolazim u ZG  volim kaj je brüno napokon u kinima volim provalu od strane mog frenda everything has two meanings ne volim kaj mi se ne da pisati po forumu ne volim svoju prehladu wannabe svinjsku gripu ne volim kaj 2 tjedna nisam posteno spavala  ne volim kaj me bole sinusi ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 12 srp, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim što su bake i djed bili kod nas na ručku. Ne volim zečetinu. Ne volim što mi je mlađi brat ušao u pubertet. Volim što sutra možda idemo na Krk. Volim što je moguće da prvi put nakon četiri godine budem sama kod kuće dva dana. Volim što će moja jedina i, shodno tome, najbolja prijateljica doći k meni u nedjelju. Volim što ću je moći ponuditi maminim kolačima. Ne volim što ljudi pričaju gluposti umjesto da razgovaraju o Platonu. Volim što ću si naručiti majicu s natpisom ,,Razgovaram samo o Platonu". 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 13 srp, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ne volim depru.
| pon 13 srp, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim što mi je prosjek ocjena 4.0 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 15 srp, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim smajlić navijaćice volim cviceka što ju je stavio na forum
|
| sri 15 srp, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim što ne znam kako formulirati ono što me muči. Ne volim što sam se opet posvađala s bratom oko računala. Ne volim što smo oboje strašno nestrpljivi. Ne volim sebe. Ne volim što još nisam maturirala.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 15 srp, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
... Volim pit raktajino...
|
| pet 17 srp, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim Sylara. Ne volim se živcirat dok gledam Heroese. Volim kad pogledam cijelu sezonu neke seriju u jednom danu. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 17 srp, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 srp, 2009 12:01 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 srp, 2009 2:29 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
aw crap, prešli su s cuge na gudro! 
|
| uto 21 srp, 2009 2:51 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim svoj pes 2009 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 21 srp, 2009 3:13 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim Barić Draga report Ne volim što ni ove godine nema morskih radosti za mene 
| uto 21 srp, 2009 9:20 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
ne volim glupi laptop ne volim glupu tipkovnicu volim bazen volim plutat u vodi ne volim kad puse vjetar a kosa mi je mokra ne volim sto mi je onda hladno ne volim kad mi neko fali ne volim kukce ne volim bolnice volim sladoled
|
| uto 21 srp, 2009 6:54 pm |
|
 |
|