| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Volim/Ne volim
...volim što sam među 200 najboljih igrača u igri koju igram...
...volim što će nam tim biti 11 na svijetu ovih dana...
...volim što sam među 3 najbolja Hrvata u igri...
...ne volim što moram igrati pod Japanskom zastavom jer djeca koja dođu zakrče cijeli chat...
...volim kad tim bude najbolji u danju... ...volim kad sam na listi najboljih igrača dana... ...volim kad sam na listi najboljih igrača tjedna... ...volim kad sam na listi najboljih igrača mjeseca...
...ne volim što sam dobio bann... bez razloga...
...volim što me čeka neprospavana noc provedena u igri... ...volim što sam blizu 2 milijuna bodova...
...volim svoju plavu kosu... ...ne volim što moram još dosta uštediti za zeleni skinn bolida...
...volim što nam je tim dobar... ...ne volim kad pojedini ne voze pa ih moram kickati...
...volim biti menager... ...ne volim to glupo pravilo od chat republic... ...može ti se omaknuti pa slučajno napišeš jer pa ti uleti i k na to... pa dobiš ban... ni ti ne volim...
...ne volim što am toliko ovisan o igri... ...voim što imam VUP status... ...ne volim što mi istjeće za 10 dana... 
...volim što sad spapam po forumu jer ne mogu voziti...
| čet 09 srp, 2009 11:33 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Volim boboizme Ne volim kada se puno spama 

|
| čet 09 srp, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ne volim  ne volim sto ne znam sto tocno ne volim i zasto ne volim  ne volim sto trenutno nikog i nista ne volim 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 09 srp, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim ferovce. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 09 srp, 2009 4:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ne voli sto mi sporo skida preko torrenta Ne volim ste nemam para za brzi internet ^^ Ne volim cinjenicu sto to ne bi pomoglo da se ovaj download ubrza Ne volim djecu !? haha sala

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 09 srp, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim ljude iz udruge volim zagreb volim svoje neuspjele pokušaje igranja biljara (srećom nije bilo žrtava) volim što sam saznala da Asimov nije star volim što smo ja i Teddea rasturale u pictunery-u ne volim što sam morala doma prije kraja igre volim klupe
|
| sub 11 srp, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim što mala djeca imaju sad traume od redhair i sovereigna. 
|
| sub 11 srp, 2009 5:41 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
ne volim što se hrčka brine za malu djecu
|
| sub 11 srp, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ne volim puno toga trenutno Volim što o tome ipak neću pisati Ali i volim puno toga 

|
| sub 11 srp, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja bih volio da se o nekim stvarima ne piše javno Iako bih volio vidjeti i kako bi taj scenarij završio  (ali to bi bilo way way way too much okrutno od mene)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 11 srp, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim što su zadnja 3 dana (od srijede do petka mislim) bila jako dobra 
Volim što sam dobar dio tih 3 dana proveo sa redhair 
Volim pivnicu Medvedgrad koju sam posjećivao u ta tri dana
Volim igranje ST pictionarya u udruzi , no ne volim što smo Asimov i ja izgubili 
Volim forumske/udružne biljare 
Volim igrat biljar, i pikado i stolni nogomet , ali ne volim što nismo igrali stolni ovaj put, a i što Mir'Na i Hrčak nisu došle
Općenito volim druženje s ljudima iz udruge/s foruma 
Volim SW KOTOR 2 , ali ne volim što ga nemogu instalirat zbog prokletog CRC errora na 2. CD-u, i što se sad moram mučit sa skidanjem tih drugih fileova s drugog CD preko neta 
Volim što sam sam došao na Star Trek Online forum i prijavio se u flotu 
Volim kebab i american donut
Volim gledanje filma ''The Thing'' kod Daše u domu
Volim što smo uspješno završili prvu sezonu našeg RPG-a , no ne volim što sad ništa od RPG-a do 8/9 mjeseca
Volim što sam nakon nekog duljeg vremena bio malo u Brazilu i Krivom putu sa frendovima iz udruge/s foruma 
Volim što mi je sad bolje krenulo igranje Ogamea 
Volim radit u photoshopu slike, siggove i avatare , al ne volim kad sam lijen pa mi se neda 
Volim Cvičekove tulume 
Volim ST munckin 
Volim što sam postao mod i što se sad osjećam važniji na forumu
Volim kad se stvari riješavaju na miran način bez prepirke i nekih gluposti
Ne volim kad izbijaju svađe u udruzi (bilo to zbog gluposti ili ozbiljnih stvari) 
Ne volim CRC errore koji mi otežavaju život i onemogućavaju mi igranje moje omiljene Star Wars igrice 
Ne volim što sam danas nisam mogao otić na 80's party u boogaloou samo zato što mi je stara zaboravila dat pare za van
Ne volim male glupe klince koji se nađu uvijek na krivom mjestu u krivo vrijeme
Ne volim spore downloade , a pogotovo one koji se naplaćuju 
Ne volim umor 
Ne volim kad mi netko prolije pivu i strga cigaretu 
Ne volim što je Dejanira jučer morala rano otić s biljara 
Ne volim što me počeo i monitor zezat danas 
Ne volim što mi je skoro cijeli komp u kur** 
Ne volim što će mi sad zbog štednje za novi komp propast odlazak na more i Liburnicon 
Ne volim što nemogu nać neki dobar posao sa dobro plaćom i fleksibilnim radnim vremenom 
Ne volim kad mi netko obeća neki posao i onda me zahebe
Ne volim rastanke 
Volim što sam nakon dugog vremena i ja napisao malo dulji post u ovoj temi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 11 srp, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
|
Volim fikcijske likove i svoju iluziju da sam u vezi s njima. 
|
| sub 11 srp, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ne bolim ljetnu brehladu... šmrc... achoooooooooo !!!!!
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 11 srp, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
volim protekla tri dana kad sam bila u zagrebu volim sovereignove prljave asocijacije volim klupe na trešnjevci ne volim malu djecu ne volim idiote koji se ne znaju upucavati ne volim kišu volim dancing bear i činjenicu da skoro uvijek imaju CD koji tražim volim forumski biljar volim tražiti razlike na slikama golih žena ne volim što sam sovereignu prolila pivu i slomila cigaretu volim što mi je on ipak oprostio ne volim što su mi ova 3 dana u zagrebu protekla prebrzo ne volim rastanke volim što ću uskoro opet ići u zagreb
|
| ned 12 srp, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim cuge s ekipom. Volim spojeve Volim što su sve učestaliji Volim Barn Buddy. Volim visit po Forumu. Volim šta je danas True Blood. Volim klape. Volim Heroes of Might&Magic. Volim kad je sunčano. Volim kad jedna kinky asistentica sve krivo protumači  Volim što sam shvatio kolko je svijet zapravo malen. Volim Guns&Roses. Ne volim što nikako da odem do ZG i da vidim kaj ima u toj Udruzi (a vidim da ima svega  ) Ne volim promjene vremena. Ne volim kad me zbog promjena vremena boli noga. Ne volim recesiju. Ne volim što su mi za jesenski rok ostali najteži ispiti. Ne volim što ljudska glupost i predrasude nemaju granica. Ne volim šta su svi u zadnje vrijeme zabrijali na Policijsku Akademiju. Ne volim gradski prijevoz.
| ned 12 srp, 2009 8:51 pm |
|
 |
|