| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Volim/Ne volim
Ne volim šta se True Blood tema pretvorila u nekontrolirano slinjenje nekih forumašica 
| uto 30 lip, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim što sam iskopala stare fotke slikane anlognim fotoaparatom ne volim što ih je scanner us*al kad sam ih skenirala ne volim što ne mogu naći negative ne volim što opet pada kiša pa sam odustala od izlaska volim što sutra napokon imam snimanje za koje se dogovaram već puna 3 mjeseca volim što sam pobjedila na natječaju i osvojila stativ za fotoaparat
|
| pet 03 srp, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim gledati Alexandera pod tušem.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 03 srp, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Volim kad ant nasjedne na foru... ...i kasnije mu bude veseliji dan kad shvati poantu...
| ned 05 srp, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Volim udrugu Volim ekipu iz udruge Volim kad zajedno cugamo Volim kave s ekipom iz udruge Volim biljar s ekipom iz udruge Volim odlaske u donat s ekipom iz udruge Volim konvencije s ekipom iz udruge
Volim Anta Volim kad priča o epsilonu većem od nule Volim kad pijan izvodi gluposti Volim mu govorit da je glupan iako je jedna od najpametnijih osoba koje znam Volim kad me zove «princezasto visočanstvo» Volim kad nema pojma o stargateu Volim se natjecat s njim tko će prije zbrojit račune Volim čak i kad sam tolko pijana da me Ant pobjedi
Volim Cvičeka Volim njegov novi look Volim što se napokon prestao zamarati nekim stvarima iz prošlosti koje ne može promjeniti Volim što je Cviček napravio od ovog foruma Volim što je admin kakvog ostali forumi samo poželjeti mogu Volim ga čak i kad se posvađamo i najradije bi ga zadavila
Volim Dašu Volim njegovu zaluđenost hitnom Volim kad kaže te en đe i skaj faj Volim kad se svađa i tuče s Teddeom Volim što prije svakog ispita i kolokvija priča da nista ne zna, a nikad nije kod kuće i ne uči, nego uvijek izađe s nama Volim spavat kod njega u domu na podu Volim ga čak i kad pjeva «O happy day, when Beckett died»
Volim Lea Volim kad me zove Mašimir Volim njegovu Dragića Baru Volim njegove you tube filmiće Volim priču o bademima i kauflandu Volim što mu nikad nije teško odvest me kući Volim njegove postove u Q spaceu
Volim Ronalda Volim njegovu fasciniranost Kardasijancima i brodovima Volim njegovu samouvjerenost Volim kad kaže da je James T. Kirk Volim njegova prepucavanja s Apolonom tko je ljepši Volim što je pazio da ne stanem na staklo dok sam bosa hodala po ulici
Volim Teddeu Volim njene pjesmice Volim njene planove za krađu light sabera  Volim njene fascinantne akcije kad se posvađamo i želi se pomirit samnom Deka Volim što je jedna od rijetkih osoba koja me užasno živcirala kad sam ju upoznala, i o kojoj sam totalno promijenila mišljenje i sad ne mogu bez nje Volim ju čak i kad glumi S. Hawkinga i retardiranu djecu
Volim TerNeka Volim što je vjerojatno jedina osoba koja me uvijek uspije naživcirat kad sam pijana Volim kad zajebava Dašu Volim kad govori ljudima da su šabani i čobani Ne volim što je otišao iz udruge radi naših gluposti  Volim se nadati da će se brzo vratit Volim što znam da je uvijek tu za mene Volim ga jednostavno zato sto je takav kakav je
Volim T'Rapa Volim ga tolko da sam ga stavila na ovaj popis iako jos nije clan udruge Volim što voli Lannistere Volim kad me zove Cersei Volim naše planove I one s rupama i one bez njih Volim naša pitanja u SG asocijacijama (oružje i dio brodskih sustava) Volim što mi dila SF Volim kad se napije pa mi šalje fascinantne poruke Volim duge msn razgovore s njim
Volim što se ponekad ponašamo kao djeca Ok, ne ponekad Često Volim sve naše «igrice» Volim svaki tren proveden s njima Volim što čak i kad me naljute i naživciraju, to ne traje dugo i brzo se pomirimo Volim što znam da se uvijek mogu osloniti na njih Volim što me uvijek razvesele i nasmiju do suza
Obožavam vas sve
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 srp, 2009 3:53 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
^ Điiiiiz, tebi je stvarno dosadno OnTopic: Volim StarGate SG1 (yep, ovo sam zaključio nakon dubokog primišljanja  ) Ne volim: što sam totalno neispavan unatoč tome što sam noćas spavao 8 sati u komadu...
|
| pon 06 srp, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volim Dejanirin zadnji post Volim što sam sve komentare razumio  (edit: jedino nisam siguran za ono s rupama  ) Volim što sam i ja htio napisati sličan post, sad sam siguran da vjerojatno i budem 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 06 srp, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Također volim Dejanirin zadnji post
Ne volim što nisam ni ja skužio dio s rupama
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 06 srp, 2009 4:17 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim što mi je brat otišao baki i djedu pa mogu na njegovo računalo bez prethodne svađe. Ne volim što sam saznala da vjerojatno neće biti mjesta na jesenskom roku fakulteta na koji se želim upisati. Volim što sam bila u Dubrovniku s obitelji. Ne volim depresiju. Ne volim što se moja psihijatrica preselila s Rebra na Šalatu. Volim Aurelija Augustina. Ne volim što je katkad previše dogmatičan. Ne volim matematiku.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 06 srp, 2009 5:26 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim šta sam prošao Ekonomiju II 
| pon 06 srp, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim što idem u zagreb volim što ostajem par dana volim što je snimanje prošlo uspiješno ne volim što mi je pukla SD kartica volim što Depeche Mode dolazi u zg 14.2.2010 ne volim što je to tek za 7.mjeseci
|
| uto 07 srp, 2009 11:26 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim kekse 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 07 srp, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Volim matematicare koji imaju prosjek 5.0  Aj, aj, volim i jednog koji misli da je najpametniji na svijetu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 07 srp, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volim što sam se jučer maknuo iz kuće dok su majka i sestra bile ljute nešto. Ne volim što nisam ostao dalje optimizirati forum i sl. Volim što sam otišao do jednog meni dragog rođaka. Volim što smo konačno otišli da kupi bežičnu karticu i da mu je instaliram pa da se preko mene spaja na internet (do sada je imao 33kbps modem) Ne volim što mu govorim već godinama da kad nabavi karticu - da mu sheram svoju 16mbit konekciju - a on ništa nije poduzimao. Volim što sam odlučio doći i reći "danas je dan da to sredimo!" Ne volim što sam se satima mučio da sredim da veza proradi. Volim izazove tehničke prirode. Volim što sam se malo ispraksirao oko bežićnih tehnologija. Volim što smo usput puuuno pričali, pijuclali pivu i bilo je zabavno. Volim što smo karticu na kraju natjerali da proradi. Volim što je on bio fasciniran brzinom od nekih 1 mbit (rekao je nemoj mjenjati postavke na više da sve ne pukne!  ) Volim što je bio fasciniran kad sam mu pokazao šta se s normlanom brzinom sve može raditi (vuze, google map, youtube "i wow pa ja upisujem ime pjesme i youtube mi ponudi ispod baš pjesmu koju sam tražio  "  ) Volim pomagati ljudima. Volim što sam mu proširio perspektivu gledanja na Internet, na neki način mu otvorio novi Svijet.  Volim onaj osjećaj "danas sam napravio dobro djelo" Volim što mu se svidjelo "Đubrivo" koje sam mu pustio kao test internet/youtube brzine  Volio bih otići na koncert Đubriva skoro isto toliko kao na koncert Bad Religiona Ne volim da dok sam išao na njihove koncerte prije ih nisam baš toliko doživljavao (bili su mi super ali sam se koncentrirao na druženej s ljudima) I dalje volim slušati Đubrivo.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 08 srp, 2009 9:57 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 08 srp, 2009 11:05 am |
|
 |
|