| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Volim/Ne volim
Ne volim što Cvicek misli da se pravim. Ne volim što sad već imam tremu za sljedeći stolni. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 16 lip, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volim vjerovati da ako za taj događaj - uzvratni susret - posvetim čitavu jednu temu u kutku .... da će Mirna imati toliku tremu da će to biti čistih 3:0 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 lip, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim tilly  volim tillyin sosic od tila volim tillyine trash naocale volim cudakovice  volim sto znam da moj tata mirna igra najbolje stolni nogomet volim svoj panasonic lumix fs4 volim oblacno vrijeme 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 16 lip, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim što me alienka prozvala tilly volim što je tilly samo jedan u nizu mojih čudnih nadimaka volim svoj šosić od tila volim svoje naučale volim vrijeme pred oluju volim što je ferije volim što sam dobre volje volim chekova i njegov prekul ruski naglasak volim kad chekov ispituje gdje su nuclear vessels volim pisati duge volim/ne volim postove volim što tu uvijek pišem gluposti volim što to drugi onda čitaju (ili ne)
|
| uto 16 lip, 2009 6:01 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ne volim više Cviceka jer mi nabija tremu. Ne volim što bi i mogao otvoriti takvu temu. Ali volim što misli da mu pobjeda ovisi o mojoj tremi jer to znači da misli da sam mu dorasla. Volim konkurenciju. Volim stolni. Volim svoje kćerce koja ima "moj tata je bolji od tvog tate" stav. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 16 lip, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim sebe. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 16 lip, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
volim akciju Dajmo da se purgerizira  volim pjesmu It's midnight volim što danas nije vruće volim maline volim ljenčariti volim forum
|
| sri 17 lip, 2009 12:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...volim kad je lagani povjetarac vani pa mi lijepo struji zrak u sobi...
...volim kad obiđem vrt od početka do kraja, usput se najevši...
...ne volim što moram srediti svoj vrt u kojem su biljke narasle onako kako se meni ne sviđa...
...ne volim što ne idem u Beč... ...ne volim što je startnina za utrku u Beču 20 Eura...
...volim svoj formula tim...
| pet 19 lip, 2009 2:00 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne volim što sam zakasnio na predavanje o warpu Volim što si nisam ništa spoilao  bit će valjda opet na nekom konu Ne volim što se termini događanja u udruzi ne mogu unaprijed i dogovoriti i uvijek početi.... počeo sam računati na to da sve kasni  za plitvice sam mogao odspavati još sat+ vremena umjesto da čekam ekipu koja kasni  Volim zezati bobu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 lip, 2009 2:13 am |
|
 |
|
Fiktorolog
|
volim svoj avatar sa chekovom volim što se trap odlučio napraviti taj avatar volim svoj novi signature volim što danas nije vruće ne volim što je na forumu pusto ne volim kad mi internet šteka
|
| sub 20 lip, 2009 6:51 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim boju kose od redhair. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 20 lip, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
volim gledat star trek... ne volim kad u cinestaru crkne neš u dvorani i to baš u onoj u koju su premjestili star trek pa ga ne mogu gledat... volim space shipove... ne volim što ih još nemamo... volim prolazit ispite... ne volim kad ih moram štrebat... volim kavu... ne volim što sam ovisna o njoj...
| sub 20 lip, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
volim što hrčka voli moju boju kose volim ići na kavu ne volim što mi se neda ići na kavu kad pada kiša ne volim kišu usred ljeta volim spavati volim svoj novi objektiv
|
| uto 23 lip, 2009 12:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 23 lip, 2009 12:28 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ne volim što danas imam 2 ispita. Ne volim što su popodne. Ne volim šta ću dugo čekat rezultate. Volim svoju Jadziu. Ne volim što ona ne voli mene.
| uto 23 lip, 2009 2:04 pm |
|
 |
|