| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 4:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: .......i gotov moj spam u ovoj temi Uredu .... istrpit cemo neko ti spam...za sad.!.. Nego evo drusto je skupilo tega pica pa se posluzi ...a moga bi i castit picen puk ... mislin ...da malo zaradin .. ni bitno ca je virtualan vazno de je latinum..... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 4:16 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
evo kad nijedna muskarcina ne zeli castiti cu ja.. vina za sve!!! 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 18 pro, 2007 6:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Bravo @bunnyca.. taku te volimo....evo jos dobrega vina crnega .....a meni su posebno dragi gosti koji se znadu "opustit".....  .... I zato pijte ga dok ...steee josss na molu ...!.. ajme...postat cu i pjesnik...kako mi je krenulo... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 7:52 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ma jel ima toploga vina?? meni malo zimaa.. bura puse jako..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 18 pro, 2007 8:25 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 9:13 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 19 pro, 2007 1:57 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 19 pro, 2007 5:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 19 pro, 2007 9:43 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Alo, Quark, neka ruzina tu kod tebe u kafani...ća je ovo, nigdi nikog? Daj potoćaj to malo nama dvojici....nego zva me oni Graham sa Explorera, da mu je doša neki kuvar Pero, da je navodno radija kod tebe...Jel to istina? Kaki je to lik?
| čet 20 pro, 2007 1:31 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
E ..evo malo cvarak sa i ja nabavija i vina pa da popijemo... a ti sad ti je neka festa ..pa neznan nigdi nikega ..morti su to dani posta i kusnje ..? neznan ak je tako propast cu..... A Pero ... ma pusti ga oni mali debeli..ca si je umislija da zna kuvat....samo znas nesto je lak na onemu ca hjumani zovu "satara" ... ko ga izzivciraju bit ce svega letit ce kumpiri naokolo ......Ni mi jos platija za one holoapartmane ca je koristija...hmmm.....uteka je .. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 20 pro, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam trebao dok sam razgledavao postaju skoknuti do Quarkovog bara da vidim tko sad tu radi.
No što je tu je, okreni rundu na moj i Mornov račun.
| čet 20 pro, 2007 4:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Ala, doša nam je i Kardi...daj i njemu pit...nije loš čovik...pardom..kardasijanac, pari mi se... I ća da kažen Grahamu, jel ti Pero zna kuvat ili ne? Ili da ga pribaci u Security s oton sataron, da sjecka Jem'hadare?
| čet 20 pro, 2007 4:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Bas fino od tebe @BT i kolege ti Morna .... kad je bal nek je bal... Ma nek ga puste u kuhinju mozda se i nauci jos kuvat...samo nemoj da me cuje ..ovaj da san to ja reka... jos cu zavrsit ka suhomesnati proizvod pod kapuzon... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 20 pro, 2007 4:26 pm |
|
 |
|
Admiral
|
A nema ti oni graham puno strpjenja...on ti voli krenit na put posli dobrog ručka i butelje dvi vina....to ti je njemu ka ritual.... Ako Pero neće dobro kuvat, Graham će poslat na šetnju vanka...bez skavandera... Daj potoćaj još...lipo ti je ovo...a ća to pijen?
| čet 20 pro, 2007 4:31 pm |
|
 |
|