| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
 Re: "Kod Quarka"
Evo josh jedna onako iz dushe, samo za raju u choshku...
Vino piju nane, vino piju nane age Sarajlije...
| uto 18 pro, 2007 2:50 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Nego @chaky dal bi mi moga rec di je nesta moj odgovor tebi glede "price" ... znam tko je bia "dezuran" policijot..ma .. valjda ni dotle doslo...ja znam da je u tog covika egocentricam jaci od "crne rupe"... pojma nemam... u logovima nema nikaj a logove mogu brisati samo admini ...a shadowmaster nije moderirao vec godinama tak da neznam tko je ili sto je sorry buco je napisao/la: Ma neki rspekt i postivanje pravila bi ipak moralo bit ..a posto si ti admin i tice se ove teme bilo bi fino da ga priupitas zasto je to ucinija !?... da znam ... pitao bi... ne vidim sto bi u ovoj temi moglo biti offtopic... buco je napisao/la: Ako je netko bolestan na mozak ...nek lijek potrazi u Vrapcu a ne ka globalni modetor na ovon boardu .... lakse malo  nema potrebe za vrijedjanjem nego jel ti meni mozes prepricati sto si bio napisao ... onako ukratko ka za rpg  Nemocnog admina 3
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 18 pro, 2007 3:52 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
BrickTop1984 je napisao/la: Ja i Ezri smo se dogovorili da Bucinu priču prevede na kniževni jezik, onda ako gospon Buco odobri možete objaviti u Fazinu..
A sada daj Kanar. Moje je mišljenje da ako buco odobri objavljivanje priče da mora biti objavljena takva kakva je.... Ako se bude "prevodila na književni" izgubiće svoj šarm i postati suhoparna ironija.... @chaky: Da, ja mislim da je to super ironija na DS9. Meni se sviđa. (IMHO, kak ti voliš reći)
| uto 18 pro, 2007 10:11 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Od sada imamo i Sevdah u baru kod Quarka.
| uto 18 pro, 2007 11:20 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Bilo je i za očekivat....kakve su mu cijene, još ćemo zapjevat i Empty pocket blues.... 
| uto 18 pro, 2007 11:23 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Quark, donesi nešto za pit, pišem prvu radnju sa svojim likom i ne želim suho grlo.
| uto 18 pro, 2007 11:36 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Picard tocno ...ako ode dijalekt otici dio duse same price... dinamika i stil razgovora likova bi se igubio u prijevodu na knjizevni po meni ... Sad nebi zeli nikom nametat kako misli da treba to obradjivat.... @cahaky naravo...ovako je otprilike bilo napisano... da slazen s tobom glede toga da ako bude ljudima zanimljivo da se upotijebi i da neman nis protiv toga , dapace... Napisao san jos da je prica nastala iz zabave , cisto malo za promjenu... pa ak bude tako da je jos i zanimljiva nekom ..zasto se nebi iskoristila ... I bio sam @BTu napisa da ono ca je i @Picard primjetia da bi bilo dobro da bude na dijalektu i da mi je @Ezri javila da njih dva to prevode na knjizevni ... Eto chaky to je bio otprilike sadrzaj te poruke [ replaya ] ....mozda je netko "uletio " na trenutak samo.. neznam ali ti tocno mozes znat tko je sve s ovlasima bio izmedju 11 pm ---2 am[danas] na boardu i naravno moze bit da je "nestala " necijim upadom u sustav [ board]..mozda smo hakirani radi mog replaya tebi..zanimljiv razlog iako toliko ni bas zanimljiv ....3 nema ... !? Eto sad ti vidi ja nisam mogo vjerovat ...da i to moguce... da neko spusti na tu razinu .. Sto se navodne uvrede tice... mislim ..da tko god je ono napravia , da ono ca mu je receno glede uma nije uvreda vec fakat , nazalost.....sad..more bit da je to normalno nekima.... -------------------------------------------------------------- A sad stize pice.. !!....al smo se razbacali .... dobrog vina na sve strane ... novcanik sve deblji ..hhmmm.. Kad je bal nek je bal......jesmo li u festarskom razpolozenju oli ca....!.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
buco je napisao/la: A sad stize pice.. !!....al smo se razbacali .... dobrog vina na sve strane ... novcanik sve deblji ..hhmmm.. Kad je bal nek je bal......jesmo li u festarskom razpolozenju oli ca....!..  Pa vikend je prošao, ne znam kako kod tebe ide vikend. Mi radni narodi smo sada u punom pogonu. 
| uto 18 pro, 2007 1:28 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ajme ...sta flota jos radi... niste ugasili reaktor.....morat cemo ga preopteretit nekako...hmmm.. imas li ideju...!?.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 1:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
buco je napisao/la: Ajme ...sta flota jos radi... niste ugasili reaktor.....morat cemo ga preopteretit nekako...hmmm.. imas li ideju...!?..  Computer, Shut Down the F**king Warp Reactor  nadam se da nisam bio oštar
| uto 18 pro, 2007 1:49 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
HELLO!!! evo mene opet.. ja se skrivala na kalokfiju iz matematike ( koji nisam prosla.. te vrazje brojke.. ) ali nema toga sto moju srecu moze unistiti.. jeee.. me happy.. cula sam da se ovdje ima nekoe opasne inacice zemaljske medenice.. he-he..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| uto 18 pro, 2007 2:05 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Quark, dosta priče, radi malo! Daj te medice svima!
| uto 18 pro, 2007 2:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Evo drustvo stize medenjaca i to ona s pravon istarskom lozom.. a neznate di je to...!?..  ... Pa to van je koju svjetlosnu godinu zapadno od uobicajene pozicije ..prema Ferenginaru....  ... @bunnyca muce te brojke ....pa pitaj za pomoc 7od9 , T'pol ....Chakyja ..a jos nisi culka za tokovega ..!? hmmmm ..da.. vijerojato je iz daleke proslosti ... Probaj ga namait sintepivom...cujem da se pali na pivo ..sad..?..ali nikom ni rijeci da san ti to reka...!?.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 18 pro, 2007 2:51 pm |
|
 |
|
Admiral
|
A čuja san da oni Kim rastura te brojke.....Data je bija bolji ali ga raznilo....Bog da mu algoritam prosti....
| uto 18 pro, 2007 3:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: @Picard tocno ...ako ode dijalekt otici dio duse same price... dinamika i stil razgovora likova bi se igubio u prijevodu na knjizevni po meni ... Sad nebi zeli nikom nametat kako misli da treba to obradjivat.... ali to je tvoja prica i ako bude bila objavljena bit ce objavljena kako ti zelis nismo trazili od anta da prilagodjava svoju pricu... pa nema razloga da to trazimo i od tebe  buco je napisao/la: Eto chaky to je bio otprilike sadrzaj te poruke [ replaya ] ....mozda je netko "uletio " na trenutak samo.. neznam ali ti tocno mozes znat tko je sve s ovlasima bio izmedju 11 pm ---2 am[danas] na boardu eh... takve logove (tko se od kad do kad ulogirao) nemamo... ili ih ja bar nisam nasao  ....i gotov moj spam u ovoj temi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 18 pro, 2007 3:32 pm |
|
 |
|