Sada je: pet 21 kol, 2026 2:07 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 1376 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 92  Sljedeća
 "Kod Quarka" 
Autor/ica Poruka
Admiral
Admiral

Post Re: "Kod Quarka"
Evo josh jedna onako iz dushe, samo za raju u choshku... :wink: :mrgreen:

Vino piju nane,
vino piju nane
age Sarajlije... :P :D

uto 18 pro, 2007 2:50 am
Inquisitor
Inquisitor

buco je napisao/la:
Nego @chaky dal bi mi moga rec di je nesta moj odgovor tebi glede "price" ... znam tko je bia "dezuran" policijot..ma .. valjda ni dotle doslo...ja znam da je u tog covika egocentricam jaci od "crne rupe"...

pojma nemam... u logovima nema nikaj a logove mogu brisati samo admini ...a shadowmaster nije moderirao vec godinama :mrgreen:
tak da neznam tko je ili sto je
sorry

buco je napisao/la:
Ma neki rspekt i postivanje pravila bi ipak moralo bit ..a posto si ti admin i tice se ove teme bilo bi fino da ga priupitas zasto je to ucinija !?... #-o

da znam ... pitao bi...
ne vidim sto bi u ovoj temi moglo biti offtopic...

buco je napisao/la:
Ako je netko bolestan na mozak ...nek lijek potrazi u Vrapcu a ne ka globalni modetor na ovon boardu ....

lakse malo ;)
nema potrebe za vrijedjanjem

nego jel ti meni mozes prepricati sto si bio napisao ... onako ukratko ka za rpg #-o
;)

Nemocnog admina 3

uto 18 pro, 2007 3:52 am
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

BrickTop1984 je napisao/la:
Ja i Ezri smo se dogovorili da Bucinu priču prevede na kniževni jezik, onda ako gospon Buco odobri možete objaviti u Fazinu..

A sada daj Kanar.

Moje je mišljenje da ako buco odobri objavljivanje priče da mora biti objavljena takva kakva je.... Ako se bude "prevodila na književni" izgubiće svoj šarm i postati suhoparna ironija....

@chaky: Da, ja mislim da je to super ironija na DS9. Meni se sviđa. (IMHO, kak ti voliš reći)

Confusion wil be my Epitaph!

uto 18 pro, 2007 10:11 am
So Say We All

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Bosonoga STonoga je napisao/la:
Evo josh jedna onako iz dushe, samo za raju u choshku... :wink: :mrgreen:

Vino piju nane,
vino piju nane
age Sarajlije... :P :D

Od sada imamo i Sevdah u baru kod Quarka.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

uto 18 pro, 2007 11:20 am
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Bilo je i za očekivat....kakve su mu cijene, još ćemo zapjevat i Empty pocket blues.... :mrgreen:

uto 18 pro, 2007 11:23 am
So Say We All

Quark, donesi nešto za pit, pišem prvu radnju sa svojim likom i ne želim suho grlo.

[Prikaz] Spoiler:
Ovo što si sad stisnuo/la su bila moja jajca, sudeći po tvom osmjehu na licu vidim da ti se svidjelo

uto 18 pro, 2007 11:36 am
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
@Picard tocno ...ako ode dijalekt otici dio duse same price... dinamika i stil razgovora likova bi se igubio u prijevodu na knjizevni po meni ...
Sad nebi zeli nikom nametat kako misli da treba to obradjivat....

@cahaky naravo...ovako je otprilike bilo napisano... da slazen s tobom glede toga da ako bude ljudima zanimljivo da se upotijebi i da neman nis protiv toga , dapace...
Napisao san jos da je prica nastala iz zabave , cisto malo za promjenu... pa ak bude tako da je jos i zanimljiva nekom ..zasto se nebi iskoristila ...

I bio sam @BTu napisa da ono ca je i @Picard primjetia da bi bilo dobro da bude na dijalektu i da mi je @Ezri javila da njih dva to prevode na knjizevni ...

Eto chaky to je bio otprilike sadrzaj te poruke [ replaya ] ....mozda je netko "uletio " na trenutak samo.. neznam ali ti tocno mozes znat tko je sve s ovlasima bio izmedju 11 pm ---2 am[danas] na boardu i naravno moze bit da je "nestala " necijim upadom u sustav [ board]..mozda smo hakirani radi mog replaya tebi..zanimljiv razlog iako toliko ni bas zanimljiv ....3 nema ... !? :shock:
Eto sad ti vidi ja nisam mogo vjerovat ...da i to moguce... da neko spusti na tu razinu ..

Sto se navodne uvrede tice... mislim ..da tko god je ono napravia , da ono ca mu je receno glede uma nije uvreda vec fakat , nazalost.....sad..more bit da je to normalno nekima....

--------------------------------------------------------------

A sad stize pice.. !!....al smo se razbacali .... dobrog vina na sve strane ... novcanik sve deblji ..hhmmm.. :mrgreen:

Kad je bal nek je bal......jesmo li u festarskom razpolozenju oli ca....!.. :wink:

Tehnika Pucanstvu !

uto 18 pro, 2007 1:23 pm
So Say We All

buco je napisao/la:

A sad stize pice.. !!....al smo se razbacali .... dobrog vina na sve strane ... novcanik sve deblji ..hhmmm.. :mrgreen:

Kad je bal nek je bal......jesmo li u festarskom razpolozenju oli ca....!.. :wink:

Pa vikend je prošao, ne znam kako kod tebe ide vikend. Mi radni narodi smo sada u punom pogonu.:)

[Prikaz] Spoiler:

uto 18 pro, 2007 1:28 pm
Profil ICQ
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Ajme ...sta flota jos radi... niste ugasili reaktor.....morat cemo ga preopteretit nekako...hmmm.. imas li ideju...!?.. #-o

Tehnika Pucanstvu !

uto 18 pro, 2007 1:31 pm
So Say We All

buco je napisao/la:
Ajme ...sta flota jos radi... niste ugasili reaktor.....morat cemo ga preopteretit nekako...hmmm.. imas li ideju...!?.. #-o

Computer, Shut Down the F**king Warp Reactor :)

nadam se da nisam bio oštar

[Prikaz] Spoiler:

uto 18 pro, 2007 1:49 pm
Profil ICQ
Captain
Captain

Spol: Ženski
Naj Serija: TOS
Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec
Koje si vrste?: vulcan/betazoid
HELLO!!! evo mene opet.. ja se skrivala na kalokfiju iz matematike ( koji nisam prosla.. te vrazje brojke.. ) ali nema toga sto moju srecu moze unistiti.. jeee.. me happy.. cula sam da se ovdje ima nekoe opasne inacice zemaljske medenice.. he-he..

= '-' =
(")-(")

uto 18 pro, 2007 2:05 pm
Profil ICQ Web stranica
Admiral
Admiral

Quark, dosta priče, radi malo! Daj te medice svima!

uto 18 pro, 2007 2:24 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Evo drustvo stize medenjaca i to ona s pravon istarskom lozom.. a neznate di je to...!?.. #-o ...
Pa to van je koju svjetlosnu godinu zapadno od uobicajene pozicije ..prema Ferenginaru.... :mrgreen: ...

@bunnyca muce te brojke ....pa pitaj za pomoc 7od9 , T'pol ....Chakyja ..a jos nisi culka za tokovega ..!? hmmmm ..da.. vijerojato je iz daleke proslosti ... :wink:
Probaj ga namait sintepivom...cujem da se pali na pivo ..sad..?..ali nikom ni rijeci da san ti to reka...!?.. :mrgreen:

Tehnika Pucanstvu !

uto 18 pro, 2007 2:51 pm
Admiral
Admiral

A čuja san da oni Kim rastura te brojke.....Data je bija bolji ali ga raznilo....Bog da mu algoritam prosti....

uto 18 pro, 2007 3:20 pm
Inquisitor
Inquisitor

buco je napisao/la:
@Picard tocno ...ako ode dijalekt otici dio duse same price... dinamika i stil razgovora likova bi se igubio u prijevodu na knjizevni po meni ...
Sad nebi zeli nikom nametat kako misli da treba to obradjivat....

ali to je tvoja prica i ako bude bila objavljena bit ce objavljena kako ti zelis

nismo trazili od anta da prilagodjava svoju pricu... pa nema razloga da to trazimo i od tebe ;)

buco je napisao/la:
Eto chaky to je bio otprilike sadrzaj te poruke [ replaya ] ....mozda je netko "uletio " na trenutak samo.. neznam ali ti tocno mozes znat tko je sve s ovlasima bio izmedju 11 pm ---2 am[danas] na boardu

eh... takve logove (tko se od kad do kad ulogirao) nemamo... ili ih ja bar nisam nasao :)

....i gotov moj spam u ovoj temi :)

uto 18 pro, 2007 3:32 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1376 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 92  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: