| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Volim/Ne volim
Lore je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Ne volim ljude koji misle da su popili svu pamet svijeta i koji misle da su jedino njihovi pogledi na život ispravni Nisu li svi FERovci takvi...  Nisu, ali ima ih. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 24 svi, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim šta sam se pomirio s curom  . Ne volim učit. Ne volim radit seminare.
| ned 24 svi, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim što je profesorica rekla da je moj maturalni rad odličan.  Ne volim što od fizike ne stignem čitati Aristotelovu ,,Metafiziku".
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 24 svi, 2009 5:04 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
ne volim rastanke ne volim što se ponekad živciram oko stvari koje nisu toliko bitne ne volim što sam cijelo popodne provela za knjigom ne volim što me boli glava volim jučerašnji dan volim Chekova volim što vani nije više toliko vruće
|
| ned 24 svi, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim ST Munchkin  Volim Starfleet Command 3 Volim što uskoro idem u Đakovo s udrugom  Volim što je lijepo sunčano i toplo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 25 svi, 2009 11:48 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim što sam opet bila kod zubara. Volim što više ne moram ići do Nove godine, kad moram na kontrolu. Ne volim što je tata na putu. Ne volim što je vruće. Volim iračku himnu. Volim što mi je zubar rekao da sam strpljiva i da sam dobar pacijent.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 25 svi, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim punjene paprike 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 25 svi, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
NE VOLIM VRUĆINU
|
| pon 25 svi, 2009 5:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim Zagrebački odrezak 
Ne volim kad se mučim prelazit igricu skoro čitav dan i onda me neka budala sje** i moram sve ispočetka
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 25 svi, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
volim pasje vrucine, ali ne volim kada ih moram provoditi u predavaoni na faxu ili u sobi za knjigom
| pon 25 svi, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ne volim šta kompovi na faxu ne žele učitat skoro nijedan site. Volim šta USS Croatiu učitavaju bez greške 
| sri 27 svi, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
ne volim što sam tužna i ljuta ne volim što sutra pišem 4 ispita ne volim što se nemogu učiti jer sam previše iznervirana volim što sam se sada smirila pa možete zanemariti tri navoda od prije volim što danas nije vruće volim što pada kiša volim što uskoro opet idem u zg volim što će mi prosjek ocjena na kraju biti vrlo dobar volim što će nastavi uskoro biti kraj
|
| sri 27 svi, 2009 1:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ne volim kišu, vlagu... Volim oblačno vrijeme i vjetar... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 27 svi, 2009 2:05 pm |
|
 |
|
|
Volim knjige, volim čitati. Volim čitati knjige dok vani pada kiša i grmi. 
|
| sri 27 svi, 2009 2:22 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ne volim kišu  Ne voli što mi je riknula pržilica i što sad nemogu gledat DS9  Ne volim što mi se zbrejkao San Andreas 

|
| čet 28 svi, 2009 12:31 am |
|
 |
|