| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Volim/Ne volim
Ne volim što sam opet bila kod zubara. Volim što mi je sredio prednje zube pa su sad lijepi. (Tako bar kažu.) Ne volim što me mama odvela kozmetičarki. Bilo je jako dosadno, neću više ići. Ne volim što moram učiti matematiku i fiziku. Ne volim što sutra imam dopunsku nastavu iz matematike. Ne volim biti glupa. Ne volim biti depresivna. Ne volim što sam pustila dan u vjetar što se tiče učenja. Ne volim što Demetrina ,,Anarhija" stoji 450 kuna.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 21 svi, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim Star Trek RPG, i što smo ga opet svi jako dobro igrali jučer, i volim što uskoro dobivam svoj brod u RPG-u (Keldon)  Volim što ipak idem u Đakovo Volim što sam jučer i prekjučer pogledao 10 epki DS9-a Ne volim što moje cigarete (dugi walter) sad više ne koštaju 16, već 18 kn  Ne volim što sam dobio prišt na lijevom oku
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 22 svi, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne volim što Sovereign jednu te istu stvar ponavlja kroz nekoliko topica...
...volim što su mi zrele trešnje i jagode doma...
| pet 22 svi, 2009 12:50 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 22 svi, 2009 12:54 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim što sam danas skužio da je asistentica iz Turizma Trekkerica Ne volim nadoknade na faxu.
| pet 22 svi, 2009 1:47 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ne volim kad netko ne izvrši svoje obećanje, koje je trebao već prošli put izvršit  Ne voli kad me netko krivo shvati i onda se zbog gluposti posvađamo
Volim što se na kraju postigne kakav takav kompromis

|
| pet 22 svi, 2009 11:57 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim sto su jadziu zamjenili sa ezri Nevolim sto su jadziu uopce morali mijenjat 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 23 svi, 2009 1:17 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Hrčak je napisao/la: Ne volim ljude koji misle da su popili svu pamet svijeta i koji misle da su jedino njihovi pogledi na život ispravni Nisu li svi FERovci takvi... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 23 svi, 2009 12:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lore je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Ne volim ljude koji misle da su popili svu pamet svijeta i koji misle da su jedino njihovi pogledi na život ispravni Nisu li svi FERovci takvi...  Ja sam upoznao njih nekoliko, i njih nekoliko jesu takvi (primarno ovo za pamet svijeta)... za ostale koje nisam upoznao ne mogu tvrditi, samo pretpostavljati  ontopic: Volim što ću danas roštiljati s rodbinom....  ispod paviljnona 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 23 svi, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Volim jednu slatku curu crvene kose Volim današnji dan  Volim Cinestar  Volim što sam po drugi put gledao ST XI (iako neke dijelove nisam uspio vidjet, ali je razlog i više nego očit ) Volim pivnicu Medvedgrad i Gričku vješticu  Volim što sam danas zaradio 250 kn
Ne volim rastanke Ne volim glavobolju

|
| sub 23 svi, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volim što je Sovereign uvijek tamo suptilan 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 24 svi, 2009 2:41 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim ST XI  volim kaj ga mislim pogledati jos koji put  volim kave s forumasima  ne volim kaj mi danas cijelo popodne odlazi na ucenje 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 24 svi, 2009 11:26 am |
|
 |
|
Overlord
|
Ne volim što sam se nekak zahebao pa mi je sad rezolucija na forumu manja od one koju sam imao stalno i koja je normalna, a ne znam kak to popravit

|
| ned 24 svi, 2009 12:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
ne volim HŽ, imaju loš vozni red.....radi toga nemogu dulje ostati u Zg 
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| ned 24 svi, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Volim što sam uspio vratit normalnu rezoluciju foruma

|
| ned 24 svi, 2009 1:13 pm |
|
 |
|