Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
Re: što se sluša @ d' moment
Let3 - Riječke pi*ke
Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pi*ke pi*ke , čke
(nadam se da se nitko nije uvrijedio... bar nebi nitko trebao... zvjezdice cine nemogucim da se skuze proste uvredljive rijeci... iako postoji sansa da netko skuzi koja je prosta rijec u pitanju... cisto zbog rime )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.
ah taj prekrasni Let 3, kako ih mrzim posli profesora jakova sve mi je odvratno.
ja slusam PTICICE!!! (i rijetko vozilo u daljini) prije sam zivila na savskoj pa sam slusala: pijane budale, aute, tramvaje i teretne j vlakove u svako doba dana i noci... a kako bi tek bilo lipo da sam doma
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Mirror Enterprise - "In the mirror, darkly" theme (vec nekoliko puta i slusat cu ga jos)
I smisljam savrsen tulum za novu godinu ... (pocetkom iduceg tjedna ocekujte post o novogodisnjem tulumu... sad cekam onaj bubanj da u tom trenutku posaljem poruku... probajte slusat tu stvar i recite da vas ne nadahnjuje kad smisljate nesto za napisati )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Crvena Jabuka - Svijet je lopta šarena
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.