| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Koliko poznaješ forum? Amo svi što od nesanice patite!
stvarno sam pogodila  hehe, kao sada bih ja trebala staviti nešto novo  jao, pojma nemam...ae Točkice daj jedan za mene 
| pon 29 kol, 2011 6:25 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Tko je učio Pahuljicu bez čega nije moguće biti bauštelac?
1. Miki 2. Suikotreki 3. T'Rapavi 4. Cviček
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 29 kol, 2011 6:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
haha, ja se toga uopće ne sjećam 
| pon 29 kol, 2011 6:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Suiko i bauštela?  Nope. Ja se ne sjećam da sam ju tome podučavao, osim ako ne misliš u nekom prenesenom značenju T'Rapavi ili Miki...... ajd bubnut ću - Miki.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 kol, 2011 7:24 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Nije točno.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| pon 29 kol, 2011 7:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
T'Rapavi?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 29 kol, 2011 9:30 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Nije T'rapavi, Suikotreki je. Stavi, međutim, novo pitanje da ne stavljam samo ja, molim te.
|
| uto 30 kol, 2011 3:12 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ok... Tko je rekao: Citat: Volim Hrčku jer je pufasta kugla. 1. Dejanira 2. Oz 3. Miki 4. Sovereign X
|
| uto 30 kol, 2011 4:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Miki
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 30 kol, 2011 4:18 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
You BASTARD! 
|
| uto 30 kol, 2011 4:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Tko je najviše na forumu napaljen, a nema curu?
1. Sov 2. Sov 3. Sov 4. Sov
|
| pet 14 ruj, 2012 11:37 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Imao sam takvog kolegu na faksu, nisi mogao ništa s njim pričati kad prolazi neka ženska, stalno je "vidi ovu, vidi onu, joj što bi, ufff, u jee kako dobra"... ...sve dok nije konačno nešto nategnuo pa se malo smirio i počeo normalno komunicirati. 
|
| pet 14 ruj, 2012 11:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Isss, ja sam imo jednog takvog sličnog. Zapravo, dok sam ga upozno, bi oje miran ko bubica, onda je pročito neke knjige kako prići ženama, i kakav treba bit u krevetu i od onda se prokurvo. Bilo nam neugodno bit s njim u društvu.
|
| pet 14 ruj, 2012 11:46 pm |
|
 |
|