| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Volim/Ne volim
Volim što sam ja tek na početku gledanja... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 04 tra, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim svoju seku. Volim šta joj je danas roćkas. Volim svoj custom čin  . Volim što i Forum danas ima roćkas  .
| ned 05 tra, 2009 1:26 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim STAR TREK First Contact Volim kad se dobro najedem poslije pijanke Volim ovaj forum i ljude s njega (izuzev baba i babca koje napomenuh u postu prije )
Ne volim glupe komentare i loše argumente
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 05 tra, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne volim vrućinu dok sam neprikladno obučena. Volim Summoning. Volim klavijature. Volim svoju gitaru.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 06 tra, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Volim cool pitu iz Mc'Donaldsa Volim Hathor iz SG-a Volim što sam dobio ideje za nove brodove koji će bit u mom romanu (imat će daleko veće borbene sposobnosti i od Sovereigna i od Prometheusa zajedno uključujući i MVAM, kao i npr. Conqueror - on je flagship u romanu ) 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 06 tra, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Volim tortille 
| pon 06 tra, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Volim današnji sunčani dan
|
| pon 06 tra, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Volim hot dog i što sam se lijepo nažderao Volim vozit svoj bicikl i volim lijepo vrijeme

|
| pon 06 tra, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volim Therion. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 06 tra, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Volim proljece Volim sunce Volim kave na terasama Volim cvijece i pticice Ma volim i bube Volim proljetne haljinice Ne volim sto nemam adekvatne cipele Volim sto moram u shopping Volim sto u petak idem kuci Volim svog brata Volim SG proljeće Volim moje gatere Volim i moje trekkije I volim moju warsericu I volim mog galakticara Ne volim sto ne mogu u kino veceras 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
I ja volim proljetne i ljetne haljinice i minice. Jedva sam čekala da dođe ovo vrijeme godine. 
|
| pon 06 tra, 2009 5:10 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim svoje zelene starkice volim zelenooooo volim proljece volim kaj sam danas hiperaktivna  !
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
volim srijedu volim zagreb volim dejaniru,teddeu,hrcku i mirnu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 15 tra, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim što sam istegnula ligamente. Ne volim što nemam ideju kako napisati maturalni rad od dvadeset stranica. Ne volim što me sad boli neki drugi zub. Ne volim što sam depresivna. Ne volim biti glupa. Ne volim što tata neće u subotu i nedjelju biti kod kuće Volim što sam napokon započela radnju, kako-tako. Volim što sam pročitala Ecce homo.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 15 tra, 2009 5:50 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Volim srijedu  Volim Zagreb  Volim Dejaniru, Teddeu, Hrčkicu i Mir'Nu , a pogotovo alienku Volim gričku vješticu (piva) Volim DS9
Ne volim rastanke

|
| sri 15 tra, 2009 6:37 pm |
|
 |
|