|
Sada je: sub 15 kol, 2026 12:21 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: "Kod Quarka"
A ća ćeš....kad si kapetan u floti duugo ka ja, onda neznaju kako da te se riješe pa te bogato nagrađuju, sve u nadi da ćeš se konačno penzionirat.... Ima tata latinuma....nego, kad smo kod toga, štaš ti popit? Je, oni Worf pije samo ono s mjehurićima, ali ima mali trik....To ti na klingonce djeluje kao Romulansko pivo....hehehehehehe. Daj i kardiju još jednu šljivu, kad već ostavljam otiske....
| pet 07 pro, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pa shefe hvala ... popit cu jedan saurijski konjacic..... evo i @BTu jos jedna sljivovica.... znaci uspija si sredit onega mrguda ..znan ja kad je tu bia...hmmm .. Bshir mu to jos ni zaboravija ma ni ja...za onu "pjegavu"...maa.. ni vazno.... Drugi put kad dodjes tko uglednog gosta kuca ce castit picen... A sad moran ic ..znas iman neki biznis za obavit....

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 1:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
U dobra ti je ova šečeruša, boli glava od nje.
| pet 07 pro, 2007 1:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Nema zime... Biće ti je sad čista fjaka otkako je Odo otiša u Gammu.... Nema te ko...znaš već šta... Samo pazi da mi ne pređeš brodom ispred moga...oni Worf je labav na okidaću.... Bila bi šteta da te pošalje u vječnu riznicu prije vrimena...
| pet 07 pro, 2007 1:11 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
A moj friend Odo ..ma cuj a ca ce brizan mora je otic..samo nesrica je ca se ona njegova ni mogla kako i on fino rastopit ka sumeca tableta pa da je zame sa sobon doma.. bilo bi to ono bas paravi "happy end" za me.. no ..tako je sto je.. Javi se on al znas to je povjerljivo...nesmin rec... Oni tvoj Worf... nemoras mi se s njin pritit..ako ga capa ona moja bivsa bit ce mu pol dosta....molit ce i puzat za milost...e neznas ti vidin ja.. @BT nemoj mi se zalit na 'vako fina pica znas da je ja samo kvalitetno prodajen... ako nis drugo bar je od najboljeg trskinog secera....storeno... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Admiral
|
A ne pritim ti ja, nego te Worf nešto ne voli. Biće si mu se nešto zamiria dok je radia ovdi.... Ma pust BT-a. Ća karadsijanac zna o brlji.... Nego, čuja san da si mi petlja nešto s Vaš?!? Jel itebe preveslala?
| pet 07 pro, 2007 4:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 5:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Vash..pa o tome znas.... posteni Ferengi nesmi pricat... to se ni desilo... Moras priznat ..da je prava..a.. ti bi to triba jos bolje znat... Worf njemu se mos zamjerit i da te nikad ni vidija..ne ?.. znas kaki je....ali kazen ti , ona moja bivsa klingonka , onaku kad ti budes obuzda javi mi...oni mrgud je sitnica za nju.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 5:26 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Enti...pričaš više od Morna.  Oli nebi triba barmen slušat? Kad san ja bia mlad.... ajme ove skleroze... ne sićan se da sam bija mlad....Biće jesan....Dobro ti ovo vino, vridi svakog listića! Je čuja san za tu klingonku....Prića mi je Worf kako ga poslin Đadzija zaj.... Pa se mora oženit.... A lipo je moga bit slobodan ka tica.... E, Vaš je bila......Vaš....ka vaška, razumis? Pije krv na slamku. ALi je bila prava! Je!
| pet 07 pro, 2007 5:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
A nemoj mi Moran.. on mora odmarat onolike zene ....neznas ti..!? A ja san ti barmen s defektom.. jeli ..ca se to ne vidi tj. cuje .... e..neces taki bar lako nac... bar ne u nasemu soru... Nego poij ti jos malo vina kad te ide..... .

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 5:52 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ide, ide... Jesi čuja onu: Pijem da zaboravim....Ja ti pijen da se sitin ća san tija zaboravit.... Imam....enti, koji mi je ono, sedamdeseti, osamdeseti rođendan.... A lipo curi ovo vino.... Znaš ti, lip moj ferengi, zašto je skleroza dobra? Svako dan naućiš nešto novo, a ništa te ne boli!.... Lipa skleroza....
| pet 07 pro, 2007 5:57 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Nego, znaš kaj, idem ti ja.... Spremi ovu drugu butelju negdje, moram skočit s brodom do kardasije, eto me za par dana, pa ćemo dalje divanit.
| pet 07 pro, 2007 6:00 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"Jesi čuja onu: Pijem da zaboravim..."...Da cuja popija....neobicno jeli za ferengija ali i mi imamo osjecaje... Meni se cini da je tvoja ova "Da je mogu pismon zvati...".... A to za pamet..pa ni lose ponovit gradivo koji put... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 6:01 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Picard je napisao/la: Nego, znaš kaj, idem ti ja.... Spremi ovu drugu butelju negdje, moram skočit s brodom do kardasije, eto me za par dana, pa ćemo dalje divanit. Naravno.. sretan put...i pazi da te oni @BT ne capa...

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 6:03 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 9:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|