| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
Zna san ja da san nasa pravu curu za delat.. hmm moje omiljeno pice jjeee.....!? ...zna se ... Limunada bez cukera ..e...[u zadnje vrime ] Vis pa ti si prava konobarica tj ..ovvaajjj "dabo girl" .. Moramo po naski jeli , nebumo te "hju man" ske.. izraze u nasu butigu.....hehhh..! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 02 stu, 2007 2:27 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
E'o za gazdu eine Limonade ohne Zucker.
Dalje...
A shto se tiche tih stranjskih r'jechi... to u ovu butigu neche moch', bar ne do daljnjeg.
| pet 02 stu, 2007 2:31 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Jel to ona limunada na "kapaljku" ili prava izvorna domaca od "jaffa" limuna..!?....... "prost" .... hmmm...bella..belissima ...[hmmm] propricali smo "sjevernokineski".... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 02 stu, 2007 3:19 am |
|
 |
|
Admiral
|
| pet 02 stu, 2007 10:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
hmmm.. iako u radu ni spas ne preostaje ti izgleda drugo vec ...da zasuces rukave i .. osiguras svom "gazdi" dovoljno beci da more davat placu.... Nego stvarno zaminalo bi me kako bi ti nastavila pricu ... o savijetnici i Garaku...jel moze !?.. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 03 stu, 2007 1:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Vidim da pucaš od znatiželje, pazi da se ne proćeje o sindikatu među tvojim zaposlenicima.
| ned 04 stu, 2007 1:23 am |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: hmmm.. iako u radu ni spas ne preostaje ti izgleda drugo vec ...da zasuces rukave i .. osiguras svom "gazdi" dovoljno beci da more davat placu.... Ovo mi je honorarna zarada. buco je napisao/la: Nego stvarno zaminalo bi me kako bi ti nastavila pricu ... o savijetnici i Garaku...jel moze !?..  Prichu chu prepustit' tebi, ja samo posluzhujem. Ako naidje momenat prave inspiracije, ubacichu pokoji "sochan" detalj.
| ned 04 stu, 2007 4:09 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BS nemoj mi cekat inspiraciju ka Siskov sin za slijedeci roman....[ 100 godina] ....! Nego onak usput "uz rad" znas to ....ne..? .. okusas se u prici ..kratkoj..naravno nes mi sad epove pisat nisi @cvicek ..[to je samo usporedbe radi] ...! @BT kaki sindikati .!?...to je zabranjeno i ovon svitu ..tj nedjelotvorno paa ko se radnicima gubi vrime i "davaju beci za te stupideci "..a ca cu in ja ...nek mastaju ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 05 stu, 2007 1:51 pm |
|
 |
|
Admiral
|
De ti gazda odluchi je l' ja posluzhujem, il' imam ulogu naratora, il' je oboje? Ako je oboje, onda je to dodatak na platu.
| sri 07 stu, 2007 2:30 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BS bia san ti da upute , jucer mislin , samo se nekon ni svidija post ..oli je "offtopic" opet... Ali da ne bacamo puk u o'caj.... [ ni Irsko prezime vec ono ka osjecaj ]...bumo nekaj zmislili..ne !? Mislin ak te capa zelja za pisanjem molin lipo ..samo "otvori dusu" a ak bu valjalo tvoj "gazda" [ odakle si to pokupila ..? ..  ..hju mani ..?..] bu ti platil puno beci.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 07 stu, 2007 9:15 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 09 stu, 2007 2:16 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Kad završiš sa pričom ja to printam! 
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 09 stu, 2007 6:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ok znaci ima nade za me .... moga bi bit oni ca prica price ...! Nego os nesto popit ..!? Izgleda da mi ni dabo girl dosla na delo...hmm...moran joj odbit od place..! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 10 stu, 2007 12:18 am |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Nego os nesto popit ..!? Izgleda da mi ni dabo girl dosla na delo...hmm...moran joj odbit od place..!  Od plate mozhesh odbit', samo nemoj "od ledja".
| sub 10 stu, 2007 12:49 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Vis ni losa ideja ..to s ledjima... Znaci sve za beci...tako te volin..... Ajd popi nest' gazda casti .....iskoristi dok san od volje... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 10 stu, 2007 2:31 am |
|
 |
|