| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Bilo koje mjesto (na Zemlji)
Evo ja ću postavit slijedeće.
Dunav.
U kojoj je državi?
|
| uto 01 lip, 2010 9:48 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
T'Grel je napisao/la: Spet je napisao/la: pa dobro... zar je priroda samo na jednom mjestu napravila trape? Očito je da cjepidlačiš. Ako ti se igra ne sviđa, a očito ne, nemoj ju igrat. Odgovor je: Rusija (Sibirski Trapi)Idemo dalje. Neka netko drugi postavi pitanje. Ja zasada neću. T'Grel, mislim da je samo tebi ovdje bilo jasno o čemu se radi... Uostalom, ako utipkaš u google trapi, osim centriranja trapa, možeš naći gomilu informacija o trapima kao prirodnoj pojavi i nigdje se ne spominje Sibir... Ja nisam čula za Sibirske Trape, niti općenito za trape, niti bi mi ikad palo na pamet da povežem to dvoje... i kao što je Miki napisao, i mislim da je očito iz njegovog posta da je aludirao na tvoju reakciju, Dunav protječe kroz mnoge zemlje, i malo je teško za pretpostaviti na koju on točno državu misli ako nije dao još neku poveznicu... kao što nisi ni ti...  ...
| uto 01 lip, 2010 10:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Spet je napisao/la: T'Grel, mislim da je samo tebi ovdje bilo jasno o čemu se radi... Uostalom, ako utipkaš u google trapi, osim centriranja trapa, možeš naći gomilu informacija o trapima kao prirodnoj pojavi i nigdje se ne spominje Sibir... Ok, nisam znao da je to tako jer nisam išao u gugl provjeravat jer to nije bit igre da se odgovor pronađe nego da ako se nešto zna se pokuša pogodi ili se pogodi. Spet je napisao/la: Ja nisam čula... Ispričavam se. Stvarno nisam znao da si forumašica. Spet je napisao/la: i kao što je Miki napisao, i mislim da je očito iz njegovog posta da je aludirao na tvoju reakciju, Dunav protječe kroz mnoge zemlje, i malo je teško za pretpostaviti na koju on točno državu misli ako nije dao još neku poveznicu... kao što nisi ni ti...  ... Miki se sprda s mojoj igrom.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 01 lip, 2010 11:34 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ja volim igrice na forumu i podržavam širenje bilo kakvog zabavnog sadržaja tog tipa... 
| sri 02 lip, 2010 12:07 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Igra je okey ..ako necete tipkat u google ..bolje pogađajte stvari tipa ..koja se zgrada zove kineski zid i di se naazi neboder vulkan u hrvatskoj i tako nesto 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 02 lip, 2010 12:44 am |
|
 |
|
Number One
|
captain je napisao/la: di se naazi neboder vulkan u hrvatskoj i tako nesto  tu već nailazimo na problem... ima vulkan i u rijeci... 
| sri 02 lip, 2010 1:20 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa ..to i je u rijeci  ..blizu tower centra mislim 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 02 lip, 2010 1:29 am |
|
 |
|
Number One
|
pa nije neboder... nego vulkanizer... ili stanica za tehnički pregled... bar ja mislim... 
| sri 02 lip, 2010 2:30 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Drago mi je da ste skužili tip igre. Znači bilo koje mjesto, koliko god ono bilo komplicirano i "sitno" na karti. Sve je dobrodošlo. Bilo što.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 02 lip, 2010 6:52 pm |
|
 |
|
Number One
|
I tko sad postavlja asocijaciju? 
| čet 10 stu, 2011 5:33 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ae ja ću nešto lagano, već kad mi je dosadno...
Moai.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 12 stu, 2011 2:39 pm |
|
 |
|
Number One
|
Novi Zeland! Ne, ček, što ja trebam pitati? 
| sub 12 stu, 2011 5:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Moal se nalazi pored Pušče Bistre. To je onaj jarak.
|
| pon 21 stu, 2011 12:19 am |
|
 |
|