| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
 Re: "Kod Quarka"
ništ, narode, ja odo u južne krajeve sutra, stoga me neće bit odvije malo molim vas da raitaru držite na lancu, i da joj izbijete rebot iz glave dok me nema i svima sve najbolje za Uskrs (naravno svima koji ga slave
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| čet 09 tra, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 09 tra, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
no_name.zg je napisao/la: ništ, narode, ja odo u južne krajeve sutra, stoga me neće bit odvije malo molim vas da raitaru držite na lancu, i da joj izbijete rebot iz glave dok me nema i svima sve najbolje za Uskrs (naravno svima koji ga slave U južne krajeve bliže mojoj domeni. 
|
| čet 09 tra, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...LOOOOOL...
...ide mo-name u potragu za RaiTarom...

| čet 09 tra, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mr.bobo je napisao/la: ...LOOOOOL...
...ide mo-name u potragu za RaiTarom...
 covijek nije izdrzo otiso je osobno potrazit 
| pet 10 tra, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Buco mogao bi o tome napisati priču - mladi neimenovani junak u potrazi za Dubrovačkim legendama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 11 tra, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
holy smoke, ze forum iz blu!
| pon 06 srp, 2009 5:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
-fallen-one- je napisao/la: holy smoke, ze forum iz blu! hm... biti ce da je tu bilo i nekakvog drugog smokea...  (da, odes u profil->postavke foruma pa tamo mozes promjenit)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 08 srp, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
lijena sam ... ova plava je baš smirujuća ... dude. (s tim ne mislim na TITS!)
| sri 08 srp, 2009 10:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...čudno kako buco nije preuzeo barmenske uzde i nastanio se ovdje...
| čet 09 srp, 2009 10:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Bankrotirao sam paa... Dobavljači nedaju na dug. Oće latinum. Pozdrav I.Senadera 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 13 srp, 2009 11:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hehheee... i Quarka je zahvatila recesija... ...vrijednosti latinuma padaju... 
| uto 14 srp, 2009 2:05 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hehheee... i Quarka je zahvatila recesija... ...vrijednosti latinuma padaju...  ova je neka opaka recesija nje za zejebanciju čim je i Quarka zahvatila ne znam... ne sluti na dobro... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 31 kol, 2009 4:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da, proračun mu se puni sporije od očekivanja...
...pa mora uvoditi porez na sjedenje u baru...
| uto 01 ruj, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
zar i on 
| uto 01 ruj, 2009 8:48 pm |
|
 |
|