|
Sada je: pet 07 kol, 2026 8:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: "Kod Quarka"
Mislim da nam je barmen otišao na godišnji  ili je opet dobio ban 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 27 ruj, 2008 11:34 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dobro, Quark, hoćeš da ti se omacim u baru?!?! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 16 lis, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A nista, neka prvi koji se prijavi preuzme Quarkov bar dok se Buco ne vrati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 17 lis, 2008 2:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pa nek preuzme Točkica vođenje poslovanja dok joj ne dođe termin da se omaci. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 17 lis, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
dali tu ima šta za pojest????
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pet 17 lis, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Pa dobro, ali ako ja sa svoje četiri noge razbijem koju čašu, TerNek će biti kriv.
Biskupe, ti bi jeo? Da vidimo... Imamo Parthas a la Yuta, altairski sendvič, andorijsku juhu od kupusa, koganka puding, oskoid, bolijansku juhu od rajčice, tojal, slug odrezak, gagh i puricu s mlincima. Biraj.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| pet 17 lis, 2008 5:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Točkica je napisao/la: gagh i puricu s mlincima.

|
| pet 17 lis, 2008 6:08 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Zvonko, hoćeš oboje ili samo jedno od toga dvoga?
|
| pet 17 lis, 2008 6:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Točkica je napisao/la: Zvonko, hoćeš oboje ili samo jedno od toga dvoga? radije cu se odluciti na ovu "mrtvu pticu" 
|
| pet 17 lis, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Mrtva ptica spremna za konzumaciju.
|
| pet 17 lis, 2008 6:29 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:25 pm Postovi: 30 Lokacija: Unikompleks Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis
|
Ja sam brat od Točkice. Ona slučajno prolila vatreno vino na njenu opremu za dabo i ide na Ferenginar po novu, kako je tata rekao. U drugim riječima, prolila je colu po laptopu (Dok je koristila MOJU žicu za napajanje) i prestao je raditi. Ako uzmemo u obzir to sve, mogu li ja preuzeti bar dok ona ne uspije naći naćin da posta?
_________________ We are the Borg. Resistance is futile.
|
| ned 19 lis, 2008 7:12 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Unimatrix Zero je napisao/la: Ja sam brat od Točkice. Ona slučajno prolila vatreno vino na njenu opremu za dabo i ide na Ferenginar po novu, kako je tata rekao. U drugim riječima, prolila je colu po laptopu (Dok je koristila MOJU žicu za napajanje) i prestao je raditi. Ako uzmemo u obzir to sve, mogu li ja preuzeti bar dok ona ne uspije naći naćin da posta? Eh, o tome treba razmisliti. Jesi li "spretan" kao Točkica ili nespretan? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 20 lis, 2008 3:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ak se vi ubrzo ne odlucite, otvaram ja konkurenciju - svoj alkić-parkić - gdje cete sami morati donositi cugu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 20 lis, 2008 3:35 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
može altairski sendvič.....daj mi  dva..jedan za put..
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 20 lis, 2008 7:04 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:25 pm Postovi: 30 Lokacija: Unikompleks Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis
|
Eh, vidjet ćete. Jedan za put, ha? *Replicira dva sendviča, jedan za put*
_________________ We are the Borg. Resistance is futile.
|
| pon 20 lis, 2008 6:14 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|