| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
LC je napisao/la: he....srazmjerni Egu? ufff.... Malo kraći .....! LC je napisao/la: ....sam da mi negdje stigne poshta... Hmmm...ovdje poštar ne zvoni 2 X ! Naravno da će doć....vidiš i sama kolika je navala LC je napisao/la: ....ovaj bi da radim a nish mi nije dao da prezalogajim.. Paaa...ak se ne varam prvo odradiš pa te onda plate čak i u onom strom sustavu prije par stotina i koju više godinu ...Znači krpu u ruke i na delo . Možda kad vide "finu i radišnu curu" a ne "pijanca" dečki i navrate , možda se pale na takve ?! Zar ti sve moram nacrtat ?! Pozdrav HPa 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 15 kol, 2008 9:52 am |
|
 |
|
Trekker
|
ma kakav poshtar.....zastarjela tehnologija.... dugoprsti gonich robova sa velikim ushima.....ja belaja..... najlakshe je tako....damu koja ne pije alkohol proglasiti pijanicom........a uz to na ime potencijalnog "mozda se pale na takve" dobiti jeftinu radnu snagu.....bjaaaaazzziiiii........ odoh da ochistim pishtolje.....mozda mi zatrebaju..... 
_________________ Opasan pas....gazdarica grize....
|
| pet 15 kol, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
LC je napisao/la: odoh da ochistim pishtolje.....mozda mi zatrebaju.....
Stvarno mogla bi raditi u mom kutku ka lokalni šerif ! Javi se u podružnicu ureda šerifa A/Š kutka ! Pozdrav Tko čeka ne dočeka

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 15 kol, 2008 8:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Mogu li ja honorarno biti Indijanac?
Pozdrav. Partizanske eskadrile 4
| pet 15 kol, 2008 8:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Honorarno ne ! Nego viš to češ radit za vrijeme maredne ! Da ne bacam beci ! Pozdrav Koza koja sjedi 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 15 kol, 2008 8:28 pm |
|
 |
|
Trekker
|
_________________ Opasan pas....gazdarica grize....
|
| pet 15 kol, 2008 8:43 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: Honorarno ne ! Pa onda chesh imat' manjak Indijanaca u baru... buco je napisao/la: Nego viš to češ radit za vrijeme maredne ! Da ne bacam beci ! Super, onda chu i raditi, i biti sita, a i drzhati crtu... ovaaajj... liniju. Bichu twigi Dabo cura.
Pozdrav. Lisica koja chuchi 5
| pet 15 kol, 2008 8:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
BS je napisao/la: Bichu twigi Dabo cura. Bit ćeš Dabo indijanka !!!!!!!!! Pozdrav Lolitina 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 15 kol, 2008 8:58 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Super! Nechu se buniti i prihvatam da budem "rame uz rame" sa onim glavnim ST Indijancem Chakotijem. Nisam mozhda po njegovim mjerama, al' neka doda/oduzme kako mu volja.
Pozdrav. Ruchnog rada 1
| pon 18 kol, 2008 1:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
BS je napisao/la: ....."rame uz rame" sa onim glavnim ST Indijancem Chakotijem. Paaa...... morat češ ga negdje nabavit , Bia je jedan Chak...? , tak nekak se zva , uglavnom indijanac na boardu ma je oša . No valjda ima još indijanaca ....?! U mjere i standare se ne petljam ! Moram si nabaviti još jednu T'Pol i jednu 7/9 ...za svaki slučaj ! Sad iman indijanca i kaubojca ..no nije loše za početak . Pozdrav Radničke klase 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 18 kol, 2008 9:55 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@BS i ti @LC da ste se pod hitno javile na delo , godišnji odmori su pasali i ajmo .....! Nemojte se vas dvije ugledavat na našu šeficu , vi ste obične "dabo und konobarice" . Ona se more izmotavat dok ne dođe predsjednik ! A kad on dođe tu će s vama prat tanjure ...... (valjda još nisu nova pravuila u điru ? ) Pozdrav Ponovo stasa radnička klasa 7/9

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 27 kol, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ok. Ko je dabo a ko konobarica? 
| sub 06 ruj, 2008 10:51 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Baš podjoh da ti odgovorim kad me uvatija zakon RH ...! E pa sad po potrebi ti je to @Nermine .....? Al vidin da su uzele duži godišnji odmor i sad ...još će mi počet štrajkat ... Pozdrav od Q-a

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 14 ruj, 2008 6:19 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Može li malo mlijeka za mačkicu?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 21 ruj, 2008 6:27 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Čekam! Mrnjaaaaaaau!
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 26 ruj, 2008 11:09 pm |
|
 |
|