| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: "Kod Quarka"
LC je napisao/la: Al, zapamti, Evo... to sto si sad cula - nek ostane tajna medju nama, zenama!
Ovaj tekst , zapravo onu pričicu , kao da je neka žena pisala iz udruge "za ženska prava" i tome slično ...hi...hi...! Ah .. zato je A.C. pisala onako znimljive krim priče ..jer vi žene imate prebujnu maštu ?! AKo te On čuje , nedaj bože , a On sve čuje i vidi kažu , pretvorit će te u žabu pšaš kreketat na okolo ! Možda ti Njegov tajnik da oprost nakon ....dobrog "pročišćenja" ...! Pozdrav Iznenađenog i uvrijeđenog 99

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 12 kol, 2008 9:20 am |
|
 |
|
Trekker
|
Zasto samo 10% muskaraca odlazi u raj? Ako bi odlazilo vise, to bi postao pakao..... da ne brigas....prijavim se ja da ti budem prvi lozach tam .... posto te garant mashilo tih 10%........ 
_________________ Opasan pas....gazdarica grize....
|
| uto 12 kol, 2008 6:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
LC je napisao/la: Zasto samo 10% muskaraca odlazi u raj? Ako bi odlazilo vise, to bi postao pakao.....
A što je sa ženama ?! One su u devetom krugu "raja" Pozdrav Anđelina 18

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 12 kol, 2008 10:02 pm |
|
 |
|
Trekker
|
objasnim ja to tebi koristeci se citatom iz knjige starog, dobrog cike zvanog Mark Twain....iz priche o Adamu i Evi....dobri Adam je svojoj dragoj nakon svih peripetija, gnjavaza, blamaza i ostaloga, nakon duuuugog niza godina, kada je ostao sam, na nadgrobnom spomeniku uklesao: "Gdje god je bila ona....tu je bio Raj..." P.S.-meni ne nedostaje kamen u cipelici...a tebi? P.P.S. - ne mremo svi stati na lijepe ochi tam gore.... 
|
| uto 12 kol, 2008 10:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
LC je napisao/la: P.S.-meni ne nedostaje kamen u cipelici... Pa ja kad su danas putevi uglavnom asfaltirani ?! Pogledaj da nema kakv drugi 'objekt' !? Inače ljudi svašta kelšu u te nadgrobne spomenike , to znaš ? A za onoge tvoga M.T.-a kažu da je bia malo 'čudan' paa sad... a izgleda da je osin po papiru volija pisat i po kamenju ! Pozdrav Hamletova 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 13 kol, 2008 10:01 am |
|
 |
|
Trekker
|
nema.....mene zuljke....subjekti znam da svasta kleshu....kao npr....."Ovdje lezi moj muz, a ja doma pochivam u miru" i sl...... tezak je zivot tih umjetnika.....na kamenjaru kad ih uvati inspiracija......i kad dreknu "Papira mi dajte"......dobiju odgovor....."Obrishi prstom ko i ja".......i ajde sad ne budi "chudan" 
|
| sri 13 kol, 2008 7:58 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
LC je napisao/la: ......i kad dreknu "Papira mi dajte"......dobiju odgovor....."Obrishi prstom ko i ja"... Zar ne koriste vodu !? Odkad su na papiru ? Ode nam ekologija i sume u dr*k ! Eto mi pucanstvo . Ušta prirodu koristimo da bi brisali ...da nekažem !? Di su oni "mali zeleni" iz "green peace"-a . Vjerojatno i oni na to troše papir ili...hmm... misliš da to rade prstom..? Moguće , da bi sačuvali šume ! I sad ti budi u takovin "pokretima" dođeš doma i moraš odma prstom brisat ..jeli .... Koji te subjekt naviše žulja , u cipeli naravno !? Pozdrav Šekspirova 22 P.S. "Bristi ili nebrisati prstom . Pitanje je sad " (to je Hamlet ekolog)

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 13 kol, 2008 11:06 pm |
|
 |
|
Trekker
|
eh...papir sve trpi....pa i necija sr***a......shtash.... ih....ne smijem ti rechi shta me zuljki..... P.S. - bas ti je P.S. mrak....ko prstom u g**** 
|
| sri 13 kol, 2008 11:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
LC je napisao/la: ih....ne smijem ti rechi shta me zuljki..... Smiješ , začepio sam uši ! No pričaj......... LC je napisao/la: eh...papir sve trpi....pa i necija sr***a......shtash.... Ne ! Zato san osta neshvaćen .....! Srečon po nas pa ovo ni papir , moš mislit ča bi nam već rekli ,,! Jači san na P.P.S. -u nego P.S.-u !! Nego stvarno oš ti više nešto počet i delat oli ča . Uzmi krpu i obriši oni tamo stol , šu movi se !! Pozdrav Ponoćnog kauboja 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 14 kol, 2008 11:30 am |
|
 |
|
Trekker
|
buco je napisao/la: Smiješ , začepio sam uši ! No pričaj......... chime???? presom za papir??? buco je napisao/la: Ne ! Zato san osta neshvaćen .....! Srečon po nas pa ovo ni papir , moš mislit ča bi nam već rekli ,,! Jači san na P.P.S. -u nego P.S.-u !! Nego stvarno oš ti više nešto počet i delat oli ča . Uzmi krpu i obriši oni tamo stol , šu movi se !! Pozdrav Ponoćnog kauboja 1 sad te prochitali k`o knjigu, sad si neshvacen......malo smo neodluchni....a mozda i nismo.... eeeee.....ide te PPS?  .....i mene....svaku veche...ili jutro...ovisi.... i jel to odnos prema potencijalnim uposlenicima......pih.....sindikat cu ja tebi za vrat....pa vidimo onda...... 
|
| čet 14 kol, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
LC je napisao/la: chime???? presom za papir??? Pa prstima , neš valjda na "skype" ! LC je napisao/la: .....i mene....svaku veche...ili jutro...ovisi.... A jeli , zanči ništa preko dana ?! LC je napisao/la: i jel to odnos prema potencijalnim uposlenicima...... Ne nego prema "bezposlenicima" ! Sindikat ...hmmm...!? A što je to , neko novo piće ?! Pozdrav Bananskih dvora 8

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 14 kol, 2008 6:21 pm |
|
 |
|
Trekker
|
kolki su ti prsti....  (srazmjerni ushima?) hehehe......triling u pokeru...ovajjjj na skypu.... uvati me preko dana P...bez PS... eh...nisam ja besposlena.....vrebam...necel se pojavit kakvo mushko....a ono nishta....i ovi koji se pojave nish ne piju i odjezde....jel se oni tebe boje, shta li je u pitanju....hmmmmm..... sindikat su one chike shto lupaju po prstima....po dzepu....ma po chem stignu....il ako to ne bude nish pomoglo.....zalim se drushtvu za zashtitu zivotinjica.... 
|
| čet 14 kol, 2008 7:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
LC je napisao/la: kolki su ti prsti.... (srazmjerni ushima?) Nešto duži...znaš i sama ! LC je napisao/la: .....vrebam...necel se pojavit kakvo mushko.... Hmm... izgleda da si na krivoj adresi ! LC je napisao/la: sindikat su one chike shto lupaju po prstima....po dzepu....ma po chem stignu.... Aaaa...kužim ! Misliš Klingonci !? ! Nisam znao da ih os sad zovu "sindikat" hmm...viš vraga ! Pozdrav Godotova 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 14 kol, 2008 8:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Vidim da se Shef fino snalazi i bez mene, dok ja malo lunjam i mahalam okolo.
@LC izgleda nije dosadno. De ti i Shef zamezite i popijte neshto na moj rachun, a ja idem dalje u skitnju.
Pozdrav. Godishnjih odM/B/ORA 12
| čet 14 kol, 2008 11:17 pm |
|
 |
|
Trekker
|
@buco: he....srazmjerni Egu? ufff.... ma meni je dobra i ova adresa....sam da mi negdje stigne poshta....a doci ce dechki....kad-tad.... zovedi ih ti kad dodju kak ocesh.....sindikalce mislim... @BS: en nek si vala mlada i ti svratila....da nije tebe ja bi krepucnila od glada....ovaj bi da radim a nish mi nije dao da prezalogajim....a nema se shta ni za prichuvnog toplog obroka savatat.... 
|
| čet 14 kol, 2008 11:48 pm |
|
 |
|