|
Sada je: pon 17 kol, 2026 11:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nightwish - nemo
_________________ njanjanja
|
| sri 31 sij, 2007 12:52 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 09 tra, 2006 3:30 pm Postovi: 75 Lokacija: N.Zagreb
|
Ramones-Pet cemetery
_________________ Mess with the best,die like the rest
|
| sri 31 sij, 2007 7:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
The Prodigy- 3 kilos
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 12:52 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Parni Valjak - U ljubav vjerujem
Stavi malo boje, malo crvene
crvene ko ljubav sto ne prestaje
pa onda malo zute za suncan dan
a za vedro nebo boju znas i sam
Kazi da sam blesav, pjevam pjesme naivne
al' ne mozes mi nista, smijem se
nadji sretne misli kao Petar Pan
letjeti je lako kad si bezbrizan
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan
pogledaj u nebo, nisi vise sam
Kazi da sam blesav, pjevam pjesme naivne
al' ne mozes mi nista, smijem se
jer ja u ljubav vjerujem
jer ja sam opet zaljubljen
Stavi malo boje, malo crvene
crvene ko ljubav da ne prestane
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan
ako isto mislis neces biti sam
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 11 vel, 2007 5:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bajaga - Ti se ljubis na tako dobar nacin
...
Jer ti se ljubiš na tako dobar nacin
Nemas pojma koliko mi znacis
Nemas pojma kolko mi nedostajes
U mojoj glavi sve me podseca na tebe
....
Sa svojim snovima.... srebrnih MOCVARA! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 11 vel, 2007 6:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Beethoven- Fur Elise (Techno Mix)
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 19 vel, 2007 5:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Parni Valjak - Prokleta Nedjelja
...
Nedjelja, prokleta nedjelja, nigdje nikog, pustinja,
u mojim snovima, jos samo sjecanja....
|
| ned 25 vel, 2007 9:28 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
vidim Cvicek se drzi strogo domace glazbe
Aphex Twins - Girl-Boy song
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 25 vel, 2007 5:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Faihless- We come 1
|
| ned 25 vel, 2007 8:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Saundtrack iz zilma ST 7 Prvi Kontak 
| pon 05 ožu, 2007 1:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu (jebes takav 'provod' u mocvari kad ti nisi tamo)
|
| ned 11 ožu, 2007 5:54 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sash!- Ecuador
|
| ned 11 ožu, 2007 5:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Bon Jovi - It's My Life
|
| sub 31 ožu, 2007 4:15 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Informatik - A Matter Of Time
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 31 ožu, 2007 1:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Tenacious D - Kickapoo
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 31 ožu, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|