|
Sada je: pet 07 kol, 2026 12:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: "Kod Quarka"
Ma ne, pa znaš da to pravilo ne postoji, Quark ga je izmislio.
| sri 24 lis, 2007 12:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@nenade izvoli sok od njfinijeg crnog grozdja ..tak bar pise .. @Ezri Sve je to dio "igre" ...samo iman jedan adut u rukavu ..zar ste zaboravili tko je vlasik holoapartmana o kojen "ordinira" VIC ..?... A sto je VICovo to je i moje , tj samo moje . I jos ne moran placat radnike , ne moran cistit za vama ..slusat ..kukanje..filo lezin i beci [ latinum] idu .... Zato slobodno izvolite ,u sto vecen broju, doc ...poli VICa .... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 24 lis, 2007 1:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| čet 25 lis, 2007 1:28 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobar vecser svima... hik!.. SEFE! mozfe mozdha jos... hik.... ekskjuzme... nesto zestoko za laku nnoc pa idemn ja daoma dspavat i rec DJu da cu ga.. hik!.... nabit ak ne pusti neku boljniu mjuzyu... ehm.. da.. 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 25 lis, 2007 5:55 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...Poslije ovako dobrog uvoda, molim dupli Twistler, mada se ne bi' bunila ni za Breath of Heaven. ..."  ..@BS a da ti to meni lipo prevedes na ferengijski... @cvicek ..a di ti se zuri pa tek si stiga , evo jedan "konjacic" i pivce lakse ide..niz grlo ...a oni muzicari ..eto jesi vidija ca ja moran placat.. !?..niti da ih je T-com posla..lose sviraju a puno kostaju ...! Samo ti lipo sisdi tu i pijuckaj ... ko je vidija tak rano doma ic....pa tek si ze zagrija....

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 25 lis, 2007 8:38 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
E buco jesi ti prije davno bio na UFP Croatia forumu?
| čet 25 lis, 2007 9:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Mislin da jesan....!.. Dodjoh , vidjeh , izbacise me !... {Pozdrav Urotnicka 71} Nego sto pijes.... koktel ala Borg...!?..[ Medenjaca i pivo ]

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 26 lis, 2007 1:30 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
buco je napisao/la: izbacise me Ne čudi me...Tko replay ima na ovo - magarac
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 26 lis, 2007 9:33 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ezri je napisao/la: Ne čudi me... Tko replay ima na ovo - magarac
!?  ....mi magarci....nee.! .. Cuj jos se drzmo...nije da su neka vrimena bas po nas al nedamo se jos u kobasice svrsit... Nego os jedan "magareci" koktel..za popit .!? .. 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 26 lis, 2007 1:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
[kid mode]  buco magarac  [/kid mode]
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 26 lis, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Hvala na magarećem koktelu, to prepuštam tebi, meni jedan raktađino.
|
| pet 26 lis, 2007 3:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Može i mei isto što i Ezri???
| pet 26 lis, 2007 6:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ezri je napisao/la: Tko replay ima na ovo - magarac Daj onda i meni jedan magareci koktel ... to jos nisam pio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 26 lis, 2007 7:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
cvicek je napisao/la: Ezri je napisao/la: Tko replay ima na ovo - magarac Daj onda i meni jedan magareci koktel ... to jos nisam pio  Ezri , s magarecom zabranom si dobila vise replaya nego obicnim postom Quark, nemam vise soka,  daj jos po casu bijelog i crvenog. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 26 lis, 2007 10:51 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ugledavši slikicu iznad zaželjela sam se pepsija....mmmm
|
| pet 26 lis, 2007 10:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|