| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Volim/Ne volim
Volim Bobu Volim Bobin engleski Volim i Bobin hrvatski Volim Bobinu neozbiljnost Volim kad je Bobo djetinjast Volim kad Bobo radi vašarluk Volim kad Bobo „sabotira rasprave“ Volim Bobin pravopis i gramatiku Volim što to pojedincima ide na živce Volim što je onda Bobo namjerno još gori Volim Bobinu zaluđenost entom, Archerom i Bakulom Volim Bobina prepucavanja s T'Grelom Volim kad Bobo samo „baci oko“ na post Volim Boboizme Volim što Bobo ne shvaća ovaj forum ozbiljno Volim tračat s Bobom Volim Bobine pjesmice Volim msn-at s Bobom Volim Bobine smajliće na msn-u koji iskaču i kad trebaju i kad ne trebaju Volim što Bobo skoro nikad neće priznat da nije u pravu Volim što Bobo ne voli zimu Volim slušat Bobine doživljaje sa snijegom i lopatom Ne volim što Bobo ne živi u zagrebu  Ne volim što ga jaaako rijetko viđam  Ne volim što ove godine nije bio u BD Eh, da, volim Bobu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 20 pro, 2010 1:51 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a joj nakon ovog svega mogu reći...
...da ja volim što se Dejaniri to sve sviđa...
...i volim što je pauka nazvala po meni...
| pon 20 pro, 2010 3:39 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
ne volim zadnjih nekoliko dana. zadnjih 10ak, preciznije ne volim što mi asistentica nije odgovorila na mail ajme meni, morat ću na ispit  past ću paradigme!  ponavljat ću godinu! sve ovo ne volim volim što su praznici tu volim što ću napokon vidjeti neke ljude koje nisam duuuuugo vidjela volim što ću možda sljedeći semestar biti podstanar volim što ćemo najvjerojatnije skupa ići volontirati volim što će sljedeći semestar bolje proći ne volim što sam to rekla i za ovaj 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sri 22 pro, 2010 5:24 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
volim što sam dobila rikera za rođendan volim teddeu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 23 pro, 2010 8:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
volim šetnju po kiši bez kišobrana volim Hansa. neizrecivo volim nove soundtrackove volim bajaderu volim BF ne volim što joj situacija doma nije bajna volim današnju playlistu ne volim što nismo radili palačinke volim Marry Poppins ne volim kad su ljudi tužni volim Hansa! volim "igranje" ST:Legacy volim nesposobnu posadu volim čaj od mente volim Hansa i BF 
|
| pon 27 pro, 2010 2:33 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Volim sve fino za papat na Bozic Ne volim kad se pretjera
|
| pon 27 pro, 2010 9:38 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
volim i ne volim kad netko radi gluposti  opet 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 27 pro, 2010 6:13 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ne volim bacanje petardi. Ne volim što je onima koji bacaju petarde smiješno ako ih se tkogod boji. Ne volim što sam morala ići zaobilaznim putem kako bih izbjegla petardiste. Volim što je bilo ugodno na terapiji. Volim što se doktorici svidio moj ,,živčani sonet". Ne volim što mi se ona shizofrena prijateljica ne javlja. Volim što je Nordenov tekst o rimskoj književnosti vrlo zanimljiv. Volim što ćemo moja obitelj i ja sutra ići u Beč.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 28 pro, 2010 7:57 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
volim što se bliži Stara tj. Nova godina volim ju zato jer se na tu večer naskačem kao nikad u tih 365 dana ne volim što je još jedna godina iza mene 
| sri 29 pro, 2010 1:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ovim postom se opraštam od forumske Dejanire.
Pa ću u njezinim stilu volim/nevolim tako i napraviti
Volim Dejaniru
Volim Dejaniru što je tako cool
Volim Dejaniru što je tako cool i dražesna
Volim Dejaniru što je tako cool, dražesna i luckasta
Volim Dejaniru što je tako cool, dražesna, luckasta i zabavna
Volim Dejaniru što je tako cool, dražesna, luckasta, zabavna i kad to nije
Volim Dejanirin smisao za humor
Volim Dejanirinu otvorenost i pozitivan stav
Volim s Dejanirom premetati vašrarluk
Volim što se s Dejanirm nasmijem za cijeli tjedan
Volim što Dejanira uvijek zna nešto što ja neznam, a to je urnebesno smiješno
Volim Dejanirine dogodovštine s Dašom
Volim kad Dejanira ima 'mokre'' snove o meni
Volim što si ti snovi zaista zanimljivi.
Volim kad se Dejanira naljuti te sipa svima po spisku kaj koga ide
Volim Dejanirine postove u ovoj temi
Volim Dejanirine TITS
Volim Dejaniru vijedti u kupačem kostimu
Volim vidjeti Dejaniru u TREK uniformi
Volim zamisliti Dejaniru u crvenom donjem rublju
Volim Dejaniru i kad je bila BOT
Volim Dejanirine pm-ove
Volom što Dejaniru zabavljdaju moji postovi s T'Grelom i Sovereignom
Volim što je Dejanira uvijek spremna na zafrkanciju
Volim što se Dejanira rado odaziva kad treba spačke raditi
Volim kad se Dejanira zaplete u matematici i brojevima ili nedostatku istih
Volim kad Dejanira sve smota pa na kraju dobro ispadne
Volim što Dejanira voli moju neozbiljnost
Volim što je Dejanira svoje pauče nazvala po meni
Volim Dejanirine naughty postove
Volim Dejanirinu opčinjenost ASOIAF svijetom
Volim Dejanirine mudrosti
Volim Dejanirin osmijeh
Volim Dejanirinu smeđu kosu
Volim Dejanirine oči
Volim Dejaniru cijelu.
| sub 01 sij, 2011 6:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Volin 1.1 Nevolin sta je docek bija letargican 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 01 sij, 2011 6:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Volim OWL CITY 
|
| ned 02 sij, 2011 8:25 pm |
|
 |
|
Admiral
|
volim danas navečer ne volim što ne znam kako preći u drugi tim a da me ne ubije s "rekla sam ti" komentarom ali volim novi tim  ipak je divan i krasan i sa savršenim glasom volim Gringoirea  i glas i kosicu i kaput i sve... volim team Phoebus. postajem novi član volim učenje "Belle" na ruskom  volim korejsku verziju Phoebusa i francusku isto 
|
| uto 04 sij, 2011 1:49 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Volim jučerašnji nalet inspiracije. Volim kako profesor Rimske književnosti republikanskog razdoblja čita heksametar.  Ne volim što u petak nisam stigla u menzu. Ne volim prepuna samogoveda. Ne volim što mi je računalo izgubilo zvuk.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 16 sij, 2011 11:52 am |
|
 |
|
Admiral
|
ne volim triangulaciju ne volim eseje/kolokvije/ispite ne volim što su ispiti jedan za drugim prvi tjedan drugog mjeseca ne volim loše dane volim jučerašnji dan volim što smo se ponašali kao djeca u vrtiću volim što nas je asistentica zamalo izbacila s predavanja volim zanimljive pauze volim čaj od mente volim ljubičastu volim noć volim naše Francuze volim proljeće kojeg još nema volim očekivati treći mjesec 
|
| čet 20 sij, 2011 5:36 pm |
|
 |
|