| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Novi fanzin
...dakle ljudi, pišite , šaljite članke, ili što već jer Teddea namjerava izdati novi fanzin prije nego praznici započnu...
...Kao što sam bio zamoljen... ...kontaktirao sam čelne ljude SF centra... i nemaju ništa protiv oglašavanja fanzina na nihovom forumu u obliku topica... ...i napomenuli citat: "mislim da bi mogli lijepo surađivat"...
...tako da što se tiće toga, probijen je led... ...hvala hvala, ne morate mi više pljeskati...
| uto 20 stu, 2007 3:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Novi fanzin - do kraja godine
frenky je napisao/la: i da... moram posuditi par fanzina da vidim kakav je do sada bio dizajn....
nemoj to uciniti. kreni ispocetka.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 21 stu, 2007 12:02 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ako ja mogu pomoći kako u dizajnu, tu sam
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 21 stu, 2007 5:22 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ja sam za, samo se trebamo detaljnije dogovoriti
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 21 stu, 2007 6:07 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Imate na mojoj stranici stotine clanaka... Slobodno uzmite bilo kad i bilo koji clanak!!! http://www.magic-vila.hr/html/press.htmlp.s. domena se upravo redizajnira - ako bude problema probajte kasnije....
| sri 21 stu, 2007 6:32 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Imate na mojoj stranici stotine clanaka... Slobodno uzmite bilo kad i bilo koji clanak!!! http://www.magic-vila.hr/html/press.htmlp.s. domena se upravo redizajnira - ako bude problema probajte kasnije.... A dali ima nešto vezano uz Star Trek?pošto ne želim baš "odlutati" u neko drugo područje. Kad dobijem sve članke saznat čete i teme pa ću vidijeti koji dizajn će biti najbolji.... Fanzin će izaći do kraja god.,a Bobo se ponudio da mi pomaže oko Fanzina i stvarno ima dosta dobrih ideja-svaka čast Članke još uvijek šaljete na teddea@vip.hr I javite mi još pm-om kad mi nešto pošaljete
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 23 stu, 2007 10:28 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
@ ted;dea - nadam se da ti nisi i lektorica...
| pet 23 stu, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
trenutna lektorica je Lil'Mee koja prakticki za taj posao studira  a sto se tice objavljivanja clanaka na netu prije nego u fanzinu... ne gubi li time fanzin na atraktivnosti?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 8:33 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: trenutna lektorica je Lil'Mee koja prakticki za taj posao studira  a sto se tice objavljivanja clanaka na netu prije nego u fanzinu... ne gubi li time fanzin na atraktivnosti? Meni ne !..tebi !? Pozdrav Papratzova 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 23 stu, 2007 8:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ti bi citao nesto u papirnatoj verziji fanzina sto si vec jednom citao na netu?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 23 stu, 2007 9:44 pm |
|
 |
|