|
Sada je: sri 22 srp, 2026 6:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Novi fanzin
Shadowmaster je napisao/la: Zbilja je super ili moze bit bolji?  ovo što sam vidjela me je oduševilo, samo naprijed da bude još bolji 
| čet 09 pro, 2010 5:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Primamo tekstove za novi broj, slobodno pošalji.
| pet 10 pro, 2010 2:18 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kad će novi fanzin?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 29 pro, 2010 7:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Kad će novi fanzin? ha ono, za dvije, tri godine se mozemo poceti nadati. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 29 pro, 2010 8:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
šuš s novim fanzinom neka još malo potraje, ja sam dužnik, a za tjedan dana je pomrčina sunca pa tak da.... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 29 pro, 2010 8:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mene još nitko nije pitao za intervju za najbolje godine, novinari di ste, ja imam pricu a vi me ne pitate... nemrem ja pisat dva teksta o istom treba malo prica iz drugog kuta... 
| čet 30 pro, 2010 2:33 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shadowmaster je napisao/la: novinari di ste da, cekaj, to bi sad bio Suiko? ne mislite li da ste covjeku dali malo... hm... puno obaveza?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 01 sij, 2011 7:13 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Evo da i ja kažem pokoju riječ. Prvo, s zakašnjenjem svima na forumu želim sretnu i uspješnu Novu Godinu, i nadam se da ćete imati više sreće u ostvarivanju vaših ciljeva u životu od ove prošle. E sad na ozbiljniju raspravu. Što se tiče fanzina. Da istina. Obećao sam da će fanzin biti gotov do nove godine. I evo ovim putem se ispričavam što to nije moguće. Sad kad će biti gotov? Iskreno ni sam ne znam. Kao što je Ant spomenuo puno toga je palo isključivo na samog mene. Nitko ništa ne želi pisat, pripomoći, a i oni koji su prihvatili ili im treba astronomski puno vremena, ili povjesno samo skopiraju već napisani članak. Tako da ukratko dajete mi malo manevarskog prostora. No za kraj, kao što sam obećao. Fanzin će biti gotov. Bez ili sa vašom pomoći. Pitanje je jedino kad! 
| ned 02 sij, 2011 1:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Denise znam da je tesko ali pomoglo bi kad bi se malo vise ukljucilo u taj cijeli projekt i kad bi malo vise ljudima pricao o tom projektu. Probaj na sljedecem sastanku okupiti ljude da dođu pa odvojite 5-10 minuta i pricajete o novom broju fanzina. Kad vizualizirate kako taj fanzin bude izgledao kad svi u glavi dobijete sliku sto ce biti u njemu, kada zamislite da se taj fanzin vec nalazi pred vama i vi ga citate, vidjeti ce te da se nije tesko baciti na posao i zavrsiti ga. Također pomaze posto si sada naš pr da malo zoves ljude privatno na mobitel (javi se meni ako nemas kontakt brojeve) i individualno vidis gdje je ko zapeo sa određenim clankom zapisi neki rok kad bi clanak bio gotov i nađi neki dedline kojima ce svima odgovarati da ljudi sto prije napisu clanke. Pretpostavljam da neki ljudi niti ne znaju sto trebaju pisati, recimo eto ja npr ne znam sto trebam kao predsjednik napisati za sljedeci broj fanzina. Ja ne znam sto tocno trebate i kakav taj clanak treba biti. Malo se aktiviraj prema meni na isti nacin i na isti nacin se aktiviraj prema drugima i reci mi sto trebam pisati i do kada to treba biti gotovo. Vidjeti ces da ces dobivati puno bolje rezultate. A i to ce ti biti neko novo iskustvo za pisanje sljedeceg broja. Obavezno nazovi Teddeu na mobitel i vidi sto je sa njom i sto ona ima u planu. Kad zavrsite tekstove i sve osmislite posaljite Terneku da provjeri pravopis, mozes mu slati i malo po malo da ga ne pretrpas sa poslom, koliko sam cuo nije mu se nista poslalo dakle aktiviraj se i tu malo. Htio si se bavit novinarstvom ovo ti je odlicna prilika da se upustis u novinarske vode.
Kad zavrsite sve i izlektorirate posalji mi u opis u wordu kako idu clanci po redu da ih graficki moze sastaviti, dakle napravis malu kuharicu kako mislis da ce novi fanzin izgledati bez grafike naravno sa odvojenim slikama da ne gube na kvaliteti. A ja cu srediti da se napravi novi fanzin za 0 kn
Ja sam se zbilja na proslom broju naradio ko blesav da vam nađem grafickog urednika nemoj me iznevjerit i nastavi ovo do kraja da zbilja mozemo reci da smo uspjeli u ostvarivanju jos jednog broja!!! Također ti dajem za cast da sam osmislis program za 1 mjesec. Pazi na praznike i godisnjicu udrugue da organiziramo kad treba da svi odemo u pivnicu da udruga plati par rundi. Jos sam tu da ti pomognem oko svega da te pripremim na onih par mjeseci kaj budes odgovoran za cijelu udrugu.
| ned 02 sij, 2011 4:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novi fanzin je skoro gotov ako imate tekst odmah ga poslajite na fanzin@usscroatia.hr !!!!
| ned 14 kol, 2011 12:50 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 31 srp, 2011 12:26 pm Postovi: 82 Spol: Muški Naj Serija: ENT Koje si vrste?: hjuman
|
Stvarno, jel još pravite fanzin? Tko je glavni urednik, koje su teme u njima i oće li bit koji za 2012?
Pozdrav Marsovska 11
_________________ Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. - Nikola Tesla
|
| ned 12 vel, 2012 7:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Već dugo, dugo taj Fanzin ne izlazi. I, očito, nikoga nije briga što ne izlazi. Nema glavnog urednika niti se itko o tome brine da taj Fanzin izađe barem jednom godišnje.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 12 vel, 2012 11:01 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Kako nema, pa jel nije glavna urednica Teddea? Mislim, ok, nije da cura ista radi  ali priča se da ne radi ni glavni voditelj povijesne sekcije, pa nitko ne tvrdi da on ne postoji 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 12 vel, 2012 11:16 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dejanira je napisao/la: Kako nema, pa jel nije glavna urednica Teddea? Je, al, koliko vidim samo na papiru. Nisam tvrdio da nemamo glavnog urednika. Samo da se nitko ne brine za taj Fanzin, pa ni glavni urednik. Ali nije to greška glavnog urednika, nego i Izvršnog odbora, koji je samo na papiru, osim Danijela koji kao tajnik se doista trudi da udruga koliko toliko funkcionira, s obizirom na uvjete kakvi vladaju u udruzi. A odgovornost je i na ostalim članovima udruge. Dejanira je napisao/la: Mislim, ok, nije da cura ista radi  ali priča se da ne radi ni glavni voditelj povijesne sekcije, pa nitko ne tvrdi da on ne postoji  Tu si se prešla. Glavni voditelj Povijesne sekcije intenzivno priprema novo predavanje. Ako nisi dobro vidjela, a nisi, u programu za ovaj mjesec je najavljeno predavanje Povijesne sekcije. I nemam ništa protiv Tedde. Da su neki u udruzi napravili samo dio onoga što je ona napravila za udrugu i za Fanzin, udruga bi bila puno više posjećenija i imala puno više sadržaja.
|
| ned 12 vel, 2012 11:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: ali priča se da ne radi ni glavni voditelj povijesne sekcije, pa nitko ne tvrdi da on ne postoji  Morala si?!?! No da.... što se fanzina tiče, službeno je Teddea i dalje urednica fanzina i tako će vjerojatno i ostati. Podsjećam da je ona još prije par godina bila jedina zainteresirana da vodi fanzin, i mislim da se do sada nitko nije izjasnio da bi htio biti urednik.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 vel, 2012 2:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|